سلام به همه عزیزان من واقعا حال شما رو درک میکنم و یاد ی مهمونی افتادم چند روز پیش البته من قضاوت نمیکنم کسانی رو که شما بهشون قرض دادین اصلا و ابدا
که ی خانمی بودن از اقوام که نگم چقدر طلا داشتن و هردفعه میان با ی سرویس جدید یا تک پوش و با افتخار میگن که از داداشم قرض کردم یا اجاره صاحبخونه رو ندادم یا خواهرم پولشو لازم نداشت ازش گرفتم و اینو خریدم😔😱درصورتی که خواهرش با خنده گفت همش گریه میکنی نداری اجاره مغازه تو ندادی دلم سوخت اشتباه کردم🤦♀️
اونروز گوشیشون زنگ زدتعریف کرد شوهرش بود میگفت تو مگه نگفتی اون۲۰۰ میلیون رو موقع پاس کردن چک بهت میدم ۸ روزه چکم برگشت خورده صاحب بار میگه خودم گرفتارم چک دارم و اون خانم میخندید میگفت فلانی زیاد داره تو غصه شو نخور اون پاس میکنه 😱من طلا خریدم باهاش چندسال دیگه به من افتخار میکنی که دخترت و پسرت میخوان عروسی کنن🙄😣
شوهر من خودش هم در همچین موقعیتی هست مشتری که بالای ده سال همیشه چکاش پاس بود الان با یک میلیارد بدهی معلوم نیست کجاست تو مغازه شم برادر خانمش نشسته میگه نمیدونم کجاست وبخاطر فشار این آقا و کلی چک برگشتی ریزو درشت اینور سال که واقعا هیچ وقت سابقه نداشته ما ی زمین فروختیم تا چکهای خود شوهرم برگشت نخوره😭😭ولی خانم اون آقا ی مغازه جدید تو پاساژ برای خودش خریده و شوهرم انقدر محترم هست که نمیره بگه بهش وفقط وکیل گرفته و لی چه فایده......میگه مطمئنا اگه میخواست کلاهبرداری نکنه خودش میداد من که چک از خانمش نگرفتم😔
ولی ی مشتری دیگه اونم ۶۰۰ میلیون چک برگشتی داشت خانمش اومد تو مغازه و بجاش ۱۰ تا چک مدت بالاتر داد و کلی حلالیت گرفت و نشون داد که حلال بودن و راضی بودن بقیه برای این دنیا آخرتش براش مهمه و واقعا اگه داشته باشه بدهی شوهرش رو بدهی خودش میدونه 👌درسته ارزش پول تا اون موقع خیلی کم شده ولی بهتر از این هست که متواری بشن و خیال آدم راحتتره👌
خلاصه اینکه پول جمع کردن و اقتصادی بودن با حساب کتاب و وام و درست خیییلی فرق میکنه با این کارایی که بعضیاااا البته به دور از همه شما عزیزان زرنگی میدونن و آه ی آدم دیگه هر چند فکر کنن اون خیییلی وضعش خوبه و نیازی نداره فرق میکنه واقعا هر کی هرچی داره به ما ربطی نداره و باید بدهی رو الویت قرار بدیم....
به هم دیگه رحم کنیم تا خدا بهمون رحم کنه و زنجیره اعتماد یا محبت رو از بین نبریم🙏🏻🙏🏻💗💗
این ماه ضرر داشتم زیاد ولی عیبی نداره من قویتر میشم 😀