2777
2789
سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

سلام بانو جان 

اینکه باتریلی کار کنید واجاره خونه بپردازید و برای خرید خونه برنامه ریزی کنید که بله قطعا میشه 

امااااااا اگر تابحال تجربه این  شغل‌و  نداشتید واز صفر میخواید شروع کنید البته نه از لحاظ مالی از لحاظ تجربی باید بگم چند سال طول میکشه به اون سطح مالی که مد نظرتون هست برسید چرا که مثل هر شغل پر در آمد دیگه ای نیاز به تجربه داره و البته سختی های خودش رو

موفق باشید

سلام عزیزان صبحتون بخیر

اگه منو یادتون باشه چند ماه پیش که با این تاپیک آشنا شدم اومدم بهتون گفتم که من تو زندگیم خیلی قناعت کردم ولیییی   قناعت اشتباه میکردم از خودم میگذشتم و خرج دیگران میشد نیت این بود پس انداز بشه ولی راهم اشتباه بودو یه کاربری اینجا حرف خیلی خوبی بهم زد و گفت:"تو کم خرج هستی ولی زندگی جمع کن نیستی"

این حرف شد یه تلنگر برام که بشینم فکر کنم به ۱۵ سال زندگی گذشته که چه اشتباهاتی کردم 😔

من اصلاااااا وابداااا ولخرج نبودم و نیستم بخوام بگم چه کوتاهی هایی در حق خودم کردم بخدا خجالت میکشم و روم نمیشه تعریف کنم در این حد بدونید بعد از چند سال تو چشم همه خصوصا همسرخیلی بی ارج شدم

اینو با تمام وجود حس میکنم علنا بهم گفتن تو حتما با اینطور زندگی کردن مانوس بودی که سختت نیست😔 منی که مجردی زندگی خیلی بهتری داشتم این حرف رو شنیدم خیلی برام سنگین بود 😔

خلاصه کنم دیر فهمیدم ولی اشکالی نداره بعد از این هرچقدر عمری باقی مونده رو میخوام درست زندگی کنم 

بهتون گفتم تو این ۱۵ سال آرایشگاه نرفتم و هیچ پولی بابت آرایشگاه صرف من نشد ولییییی امروز پول گرفتم برای آرایشگاه و به همسر گفتم میرم آرایشگاه  خودم خسته شدم نمیتونم انجام بدم

الکی گفتم خودم انجام میدم اینکه بلدم دلیل نمیشه کارم بی ارزش باشه از این به بعد هم همین شیوه هستش

خیاطی بلدم از کوچکترین پارچه برا خودم تاپ میدوزم برا بچه ها لباس خونگی میدوزم خرید لباس خونم خیلی کمه ولییی الان میخوام پولش رو بگیرم 

بزرگترین اشتباه من این بود که خودم رو خیلی کم خرج نشون دادم توقع همه از من بالا رفته خیلی سخته شوهری که ۱۵ سال من رو این شکلی دیده الان تغییرم رو میبینه شاید براش سنگین باشه ولی دیگه خیلی کوتاه اومدم بسشه

مثلا دیشب رفتیم بیرون معجون خوردیم قبلا میگفتم نه یه چیز کم قیمت بخوریم ولی دیشب خیلی شیک نشستم تا سفارشمون برسه و نوش جون کردیم اصلا راجب قیمتش حرف نزدم یه مدت ولخرجی میکنم بعد پس انداز رو شروع میکنم اونم برای خودم

ببخشید زیاد شد

مدیون تک تک دوستای گلی هستم که راه رو به من نشون دادن بخصوص معصومه نازنینم و رویای مهربون 

خیلی دوستون دارم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

اولش بگو شوهرت یه چند ماهی بعنوان شاگرد با یکی بره تو جاده ها از نزدیک نحوه کار و سختیاشو ببینه بعد تصمیم بگیرین برای اینکار ….هرکسی نمیتونه تو جاده کار کنه 

اینطور در امدشم متوجه میشین

اولش بگو شوهرت یه چند ماهی بعنوان شاگرد با یکی بره تو جاده ها از نزدیک نحوه کار و سختیاشو ببینه بعد ...

آخه تو محل کارشون نیاز به تریلی خیلی دارن کارش هست فقط دقیق کسی نمیگه بهمون چقدر درآمد داره مثلا  یکی از تریلی های همونجا میگه ماهی 150در نمیاره . یکی دیگه از راننده ها میگه ماهی 300.یکی دیگه میگه 100در صورتیکه همه تریلی ها به نوبت کار میکنم و همشون در آمدهای نزدیک به هم دارن ولی کسی راست نمیگه 

سلام عزیزان صبحتون بخیر اگه منو یادتون باشه چند ماه پیش که با این تاپیک آشنا شدم اومدم بهتون گفتم ک ...

درود بر شما من هم شبیه شما بودم گذاشته

گر چه منم تقریبا دیر متوجه شدم اما بازم شکر  چون وقتی از زمان از خود گذشتگی حرف میزنم بهم میگن ما کم نزاشتیم تو خودت نخواستی بر ام سنگین این گونه خلاصه کوتا کنم الان دیگه بگن بریم بیرون یا بخریم میگم باشه قبلا جلوگیری میکردم اما من الان خونه ماشین و ویلای شمال رو دارم دیگه بچه هام بزرگ شدن اونا هندل میکنن ادامه راه من چون شاغل نبودم گذاشته حداقل بچه هام متوجه بودن بیشتر درکم میکنن لطف همسر هم شد اکثر داشته ها را بنام کرد الان شکر می کنم 🙏🙏🙏 از خدا برای همه شما اول سلامتی می‌خوام و صبر زیاد موفق باشین عزیزان 🙏😍

سلام گلم

خانه هیچوقت سرمایه نمیشه.. خانه سرپناه و مکان امن برای خانوادس، خانه را رو میشه بزرگ کرد یا محلشو تغییر داد ولی هیچوقت نمیشه سرمایه کرد..

اما در رابطه با خرید تریلی...

تریلی درسته درآمدش بیشتر هست ولی خرجش هم بیشتره، بیمه ی بیشتری هم باید پرداخت کنید.. حتما باید کار ثابتی برای درآمد زایی داشته باشید..

و نکته مهمتر اینکه برای تصمیم های بزرگ از اینجا مشورت نگیرید.. برید از راننده تریلی ها پرس و جو کنید یه سر به تعمیرگاه ها بزنید و مشورت بگیرید..

قیمت کَله رو بپرسید.. قیمت کَفی رو بپرسید... اینوه نو بخرید بصرفه تره یا کارکرده در حد نو...

کار بین شهری خوبه یا شهری؟

خلاصه اینکه اینجا خیلی مناسب همچین مشاوره هایی نیست عزیزم..

درود بر شما من هم شبیه شما بودم گذاشته  گر چه منم تقریبا دیر متوجه شدم اما بازم شکر  چون ...

خداروشکر هرچند دیر متوجه شدیم که کارمون اشتباه بوده 

امیدوارم منم یه روز بتونم سرمایه ای برای خودم جمع کنم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
من یه روش دیگه دارم نمیدونم به نظر خودم راحت تره😉 اول وزن طلای مورد نظر رو در قیمت تابلو ضرب میکنم ...

خدا خودش جور کرد و یه طلا فروش پیدا کردیم اون خودش همه رو مینویسه مو به مو توضیح میده😂😂😂

مثلا میگه قیمت تابلو ضربدر وزن به اضافه فلان درصد 

قیمت خام طلاتون انقدر میشه با فلان درصد انقدر میشه کلا ازتون فلان تومن سود میگیرم 

هزار تومنم تخفیف نمیده😂😂😂

بچه هایی که از ارز دیجیتال سر در میارید  

نظرتون در مورد وام بیت لون چیه؟

حتی یه تاپیک هم تو نی نی سایت در موردش ندیدم .

نوشتن 

در ازای وثیقه گذاشتن رمز ارز 

تا ۱۰۰میلیون وام فوری تعلق میگیره 

آخه تو محل کارشون نیاز به تریلی خیلی دارن کارش هست فقط دقیق کسی نمیگه بهمون چقدر درآمد داره مثلا&nbs ...

عزیزم بحث‌درآمد  یه چیزه ، بحث توانایی انجام دادنش یه چیز دیگس

دندانپزشکی هم در آمد  خوبی داره ولی هرکسی نمیتونه دندانپزشک بشه

اینم همینطوره ، همسرتون باید از لحاظ فیزیکی و روانی هم قابلیتشو داشته باشه تا بتونه به مشکلات کار فائق بیاد و بعد به در آمد برسه

اینو اگه تجربه نداره حتما باید یه چند ماهی تجربه کنه بعد تصمیم بگیرین

سلام عزیزم خوش اومدی بیا بگو چیا یاد گرفتی و چکارا میکنی که یاداوری بشه برامون

من قبل این تاپیک هم اهل پس انداز بودم ولی قسمت پس انداز مخفی رو یادگرفتم

۱.پس انداز مخفی

۲.اول پس انداز بعد خرج کردن

۳.خرید عمده نکردن و ریز ریز خرج کردن

۴.با وسایل فریزر و یخچال وعده های غذایی رو رد کردن

۵.بدون خرج بودن و جایزه دادن به خودمون آخر روز

۶.چراغ خاموش رفتن و به کسی راجع به پس انداز پیشنهاد ندادن

۷.هرماه پول نقد رو تبدیل به طلا کردن مثل قلک طلا یا خرید پارسیان هرچندسوت

۸.هرچندماه یکبار به خودمون جایزه دادن و خرج کردن برای انگیزه بیشتر

۹.از کیسه های خرید به جای کیسه زباله استفاده کردن

۱۰.راجع به پس اندازمون به همسر چیزی نگفتن:)

۱۱.درست کردن کیک و شیرینی هم به رخ کشیدن هنرمون هم سالم خواری و هم صرفه جویی(البته گاهی اوقات هم باید از بیرون خریداری بشه که هم اذیت نشیم هم عادت نشه طعمش برای اهالی خونه   )

۱۲.سخت نگرفتن برای خرید کادو تولد اطرافیان(خودم کسی بودم که هرماه میدیدم تولد کیه و کادوش رو حتی اگه تولدش نمی‌رفتم میدادم وخیلی سخت میگرفتم توخریدش)

۱۳.یک وعده نونی و یک وعده برنجی درست کردن(هرماه ده کیلو برنج هاشمی مصرف داشتم بااینکه دونفریم و مهمون نداریم)

۱۴.برای خرید میوه جات از بازار روز های هفتگی خرید کردن)مثل یکشنبه بازار) قیمتاشون از تره بار و فروشگاه خیلی بهتره باهامون کیفیت چه بسا بهتر

۱۵.از فروشگاه بزرگ خرید کردن به جای سوپرمارکت بخاطر تخفیفاتشون

و...   شما هم بنویسید  

2810