2777
2789
اونا وقتی از شما پول خواستن خجالت نکشیدن حالا شما که پولتون رو واقعا نیاز دارید خجالت میکشید بگید؟؟ ...

حتی اون موقع که خواستن روم نشد بگم نه 

اما چون الان اینجوری خودم نیاز دارم و نمیتونم بگیرم 

می‌خوام تمرین کنم بگم ندارم اولش و خیال خودم راحت بشه

راستش متوجه میشم دارند هرکاری هم میکنند و خرج می‌کنند و پول من نمیدن بیشتر در عذابم.اما خوب باز بگم مطمینم ناراحت میشن که حالا چیه یک ماه دوماه اینور اونور بشه.ایندفعه بتونم بگیرم ازشون دیگه نمیدم.

سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

سلام عزیزم تریلی درامدش برجی ۲۰۰_ ۳۰۰ میلیونه اگر بچسبن به کار سر پنج سال خونه دار میشید فقط مدیریت هزینه فراموشتون نشه

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حالا که برنج رو دارید توی خونه و کیک هم خودتون میتونید درست کنید . یک کیلو اردو یک کیلو شکر ۱۰۰ ...

سلام عزیزم ممنونم‌که جواب دادی 

پسته خام نکفتم منظورم یک بسته خامه ی قنادی بود برای درست کردن کیک خامه ای 

خودمم دقیقا همین چیزا مدنظرمه ولی قیمت حدودی رو نمیدونم چند میشه 

و اینکه من روی گاز میتونم برای ۲۲ نفر مرغ بذارم؟ و هم برنج؟ 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم، شما بودین که از فروشگاه خانومی خرید کردین؟ اگه آره از کیفیت محصولاتش راضی هستین ؟

سلام گلم آره عزيزم.... خوب بود من راضي بودم باز هم خريد كردم....

از صفحه خيلي عقبم ... عزيزان جواب كوتاه مرسي باشه رو با لايك بدين ...كارم زياد نميرسم تند تند بخونم😩

دوست جونا با دلهاي مهربونتون برام دعا كنيد خوش خبر بيام پست بزارم خبرهاي خوبي در راه هست خيلي دارم انرژي ميزارم تو مرحله جذب هستم 🤗 خواهشا يه صلوات مهمونم كنيد شرايطم جور بشه ....الهي خدا به تك تكتون سلامتي حساب پر پول رزقو روزي بده لبتون خندان باشه آرامش داشته باشيد 

الهي به توكل نام اعظمش🙏🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام دوستان من پولامو دارم پس انداز میکنم برای اینکه سفر برم  ولی باتاپیک که اشنا شدم وسوسه شد ...

هردو رو .... ببين دوستم خريد طلا نبايد به هيچ عنوان از زندگيت حذف بشه حتي شده ١٠٠سوت در ماه .... پس خريد طلا سرجاش باشه حالا براي سفر برنامه بچين كه كجا برم كه هم خوش بگذره هم خرجمو پايين باشه مثال ميزنم دلم شمال ميخواد به جاي اينكه هتل گرون برم ميرم تو سايت جاجيگاه يا مثلا توي ديوار ميگردم يه خونه خوب و با كيفيت و با پول خوب پيدا ميكنم يا از قبل براي صبحانه ناهار شام برنامه ميريزم كه هزينه اضافي نكنم .... يچي ديگه بگم من امسال رو اين قضيه كه اول بايد به خودم برسم بعد همسرم بعد بچه هام خيلي زوم كردم و نتيجه مثبتشو دارم ميبينم....موفق باشي دوستم ....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزیزم ممنونم‌که جواب دادی  پسته خام نکفتم منظورم یک بسته خامه ی قنادی بود برای درست کردن ...

سلام عزيز من امسال كيكهاي تولد رو خودم درست كردم خود كيك و مواد دروني عالي بيست 👌امااااا خامه كشيو با امكانات پايين انجام ميدم ....ولي تا الان همه خوششون اومده بيا دور همي عكسشو بزارم 🤭

دوستان من با اپلیکیشن اوزون سوشال آشنا شدم خیلی خوبه یک میلیون تومن دارایی توی کپسول بهتون می ده که از هر ملغ خرید یه درصدی کسر می شه

اگه حسابتون رو فعال کنید پونزده تومن بهتون می ده و ازای هر دعوت بیست تومن می ده 

با موجودیش می تونین راحت از اکالا خرید کنین بدون اینکه پولی پرداخت کنین

اگه دوست داشتین کد دعوت منو بزنید z344kl 

سلام به همگی  صبح بخیر یه سوال داشتم خانومایی که طلا میخرین حتی اگه شده به میزان کم.من یه بار یه سکه پارسیان گرفتم اما موقع نقد کردنش هیچ کی نمیخرید و می گفتن فعلا خرید نداریم،به نظر شما پول نقد نگهداریش بهتر نیس 

۴تا مرغ میشه ۶۰۰تومن روغن ۱۰۰تومن زرشک ۱۰۰تومن زعفران ۱۵۰تومن هویج و سیب زمینی و دور چین و ادویه ...

مرسی عزیزم خیلی کامل و مفید بود برام 

اگه بخوام اینجور تولد بگیرم میتونم با ۴ تومن جمعش کنم 

فقط اینکه من به این همه ادم چجوری هم مرغ و هم برنج رو روی یه کاز درست کنم ؟ اگر ایده ای داری دورهمی تگم کن لطفا و بهم بگو

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
 من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت ...

ببخشید عزیزم ولی از اینکه گفتی میری خونه پدر و مادرت یا مادرشوهرت بخوری چون اگر شما نری خیلیا هستن بخورن دیدگاهتو عوض کن دوست عزیزم 

احترام و عشق به خونوادت و مخصوصا پدر ومادرتو فدای دودوتا ۴تای مال دنیا نکن.حقیقتا حس بدی بهم دست داد .یک آن فکر کن پا به سن گذاشتی و بچهات فقط به خاطر خوردن و مال دنیا بیان دور و برت.باور میکنی الان بغضم ترکید و دارم با گریه برات تایپ میکنم.تو رو خدا ناراحت نشو ولی چون از نزدیک اینو تو فامیل خودم دیدم که عروسش برگشته بود پشت سر مادرشوهرش گفته بود از اون پیرزن فقط باید بکنی و بخوری .چقدر ناراحت کننده و دردناکه آدما اینقدر مادی بشن.ازم ناراحت نشو 

فقط چون من اینو دیدمو و شکستن اون دل مادر رو شنیدم اومدم اینها رو نوشتم 

بی خیال.... 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
آخر ماه هرچی پول اضافه میومد و پس انداز میکردیم تبدیل به طلا میکردیم خداروشکر الان مقداری طلا و ربع ...

عزیزم من الان این پستتو خوندم اگر قضاوتت کردم معذرت میخوام❤

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
ممنون عزیزم بانک ملی حداقل یه ماهه  وثمن یه هفته فقط پول دستمه مهر چی میشه یه هفته؟

عزیزم یه ماه بعد افتتاح حساب میتونی وام بگیری خب یه هفته میذاری بقیه روزا نمیذاری ربطی نداره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
باور میکنی یاس جان یه وقتی به ذهن ادم نمیرسه گوگل کنه🤣🤣🤣  من خودم امروز ی سوال پرسیدم نم ...

😁😁😁

از لحاظ وقت گرفتن و اینا منظورم نیست خب تو این تاپیک همه از هم کمک میگیریم و به هم کمک میدیم

اونجوری هم سریع تر و هم جواب دقیق تره😁❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما میگم پن درنظر داشتم این ماه سکه ۱گرمی بانکی بخرم بعد یه مطلب خوندم ضرر هستش ۱گرمی نوقع ف ...

اره منم یه دونه خیلی بده حبابش افتضاحه اصلا روش سود خاصی نکردم

2810