2777
2789
 من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت ...

اونا وقتی از شما پول خواستن خجالت نکشیدن حالا شما که پولتون رو واقعا نیاز دارید خجالت میکشید بگید؟؟

اگه روت نمیشه تلفنی بگی پیامک بفرست بگو یه هفته ای باید بدهیمو بدم لطف کنید پولمو جور کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، شما بودین که از فروشگاه خانومی خرید کردین؟ اگه آره از کیفیت محصولاتش راضی هستین ؟

عزیزم من خرید کردم احساس میکنم جنساش تقلبین. اصلاکیفیتش مثل وقتایی که ازبیرون میخرم نیس. قیمتشم دوبله

لطفالایک نکنین. 
سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید   برنج دارم  کیک هم بلدم خودم بپزم فقط شاید لاز ...

سلام حالا که برنج رو دارید توی خونه و کیک هم خودتون میتونید درست کنید . یک کیلو اردو یک کیلو شکر ۱۰۰ تومنم نمیشه . پسته خام نمیدونم براچی میخوای اگه خیلی،واجب نیست حذفش کن چون پسته گرون ... و اینکه مرغ هم برا ۲۲تا ۲۳نفر ۵ تا دونه مرغ کافیه و کنارشم میتونی قورمه سبزی هم دو کاسه بزاری،روی سفره ..‌. سالاد هم درست کنی و ۴تا دونه نوشابه هم میخوای رو سفره ... و میتونی پفیلا رو اماده نخری که گرونه یه بسته مارک اذوقه بگیری،۵۰ تومن ذرتشم عالیه خودت درست کنی . چیپس و پفک و این چیزا نگیر اینا گرونتر پات میفته . 

ما به بانکم ماهیانه سود میدیم اینم ربای اسلامیه اون شخصی که داره خرید و فروش میکنه به سرمایه اح ...

درست میگین عزیزم من خودمم شخصا با بانکداری مخالفم یعنی بمیرمم پول برا سود تو بانک نمیزارم ولی طبق یه شرایط که من اطلاع ندارم مراجع میگن گناه نیست حالا گردن خودشون

ولی گلم اینکه دو نفر وقتی مبلغی مشخص میکنن و فقط سود میخاد  آخه گفتین در زیان شریک نیست فقط در سود شریکه این میشه ربا 

بله درسته با گوشی و اینترنت همه چیز در دسترس ولی منم احساس وظیفه کردم بگم

چون دیدم نزدیکترین فرد زندگیم بخاطر این مسئله زندگیش نابود شد نه نزولخوار باشه ها

فقط برا شروع کاری از کسی پول گرفت که اونطرفم فقط در سود شریک بود و مبلغ مشخص بود 

ان شاالله که همه سود فراوان و با برکت و حلال داشته باشن

سلام و صد سلام 😍

چند روز پیش یک مهمانی شام 25 نفره داشتم، که از مدتها قبل براش برنامه چیده بودم

تمام تلاشمو کردم هم کم هزینه برگزار بشه هم شان خودم و مهمان های عزیزم حفظ بشه ♥️

3 تومن بودجه در نظر گرفتم

تصمیم گرفتم فقط یک مدل غذا درست کنم اما دلم میخواست غذایی انتخاب کنم که مورد پسند همه باشه ☺️و از طرفی اصطلاحا پُر و پیمان باشه ☺️

پس جوجه کباب بهترین گزینه بود 🍛

همراه با سالاد کاهو که رنگی باشه و بشه قشنگ و راحت دیزاینش کرد تا سفره شکیل تر به نظر برسه 🥗

یک کاهو، یک کلم بنفش، چنتا تا هویج و خیار و  گوجه که همش 100 تومن شد

سه تا ظرف پر سالاد داد به من😉

یخچال رو بررسی کردم، دیدم چند مدل ترشی داریم امت فقط دو مدل ترشی خاص و خیلی خوشمزه انتخاب کردم، از هرکدوم دوتا کاسه سفالی آبی رنگ پر کردم که اشتها برانگیز تر باشه و به مدل غذا که سنتی طوره بیاد 😍

راستی اول ماه که مرغ خریده بودم همه ی بال و پاچین ها رو جدا بسته بندی کردم برای روز مهمانی 🫰

دو روز قبل از مهمانی رفتم ده کیلو هم مرغ خریدم که 800 تومن شد ، حدود 8 تا بال و 8 تا پاچین هم از قبل داشتم اونارو هم گذاشتم ☺️

و با زعفران و ادویه های خوش عطر مزه دارشون کردم، قشنگ 48 ساعت قبل از مهمانی 😍😊🥰

موقع سرو هم با مخلوط کره آب شده و زعفران رومالشون کردم ☺️☺️

دیگه نمیگم از عطر و مزش که دلتون نخواد 😘

برنج رو هم تو سه تا ظرف پختم تا بتونم شیک برش گردونم🍛، چون ته دیگ برنجی خشک هست و منم خورشتی کنار غذا نداشتم، پس ته دیگ سیب زمینی گذاشتم که بازخوردی خوبی داشت و همش خورده شد😚

قصد داشتم برای بعد از شام شیرینی بخرم، کیلویی 300،

کم کم 600 تومن شیرینی میشد 🥺

به جاش حدود 300 تومن وسیله خریدم، یکم هم وقت و سلیقه به خرج دادم، 40 تا برش متوسط چیز کیک درست کردم 😊🍰🍫

تو ظرفای چیتان پیتان گذاشتم 😁اما با بچه کوچیک نشد روشو دیزاین کنم ساده چیدمشون دیگه 😊

موقع پذیرایی گفتم اینارو با عشق براتون درست کردم 😍، امیدوارم لذت ببرید و دوست داشته باشید ❤️

همین یه جمله باعث شد همه به یک چشم دیگه بش نگاه کنن انگار برای همه خوشمزه تر شد😍🥰

یه عالمه تعریف کردن و تشکر، درسته واقعا خوشمزه بود اما خوب تاثیر اون جمله اعجاب آور بوود 🥰♥️😘

دیگه زیادی تشکر کردن 😁😅

دوست همسرم هم چند شب قبل دو تا هندوانه کوچیک برامون فرستاده بود، که همون هارو به جای میوه های گرون تابستونی، آخر شب پذیرایی کردم و  هزینه ی میوه ندادم🍉🍉

با تمام خورده ریزه ها، 1700 هزینه ی مهمانی شد 👌😉

و مابقیش رو گذاشتم برای چکی که ماه آینده داریم، ان شاء الله که بقیش هم بتونم جور کنم 🌹✨

راستی وقتی جو جه ها رو سیخ میزدیم، دیدم زیاد شدن، به اندازه ی یک وعده ناهار فردای خودمون از روش برداشتم

چون مطمن بودم از برنج و سالاد هم میمونه، که دیگه فرداش ناهارمون آماده بود 🫰💙

یکی از مهمان ها زحمت کشید، دو کیلو موز آورد، خودمم هم چنتا تو یخچال داشتم، نصفشون رو شیر موز کردم و بچه ها خالی خوردن🍌🍌

نصف دیگه رو هم خورد کردم برای شیرموز فریزر گذاشتم  🍌🍌

بچه ها نمیخوام از خودم تعریف کنم، اما پذیرایی من زبانزده تو خانواده (البته اگر شما ایرادی میبینید تو نوشته هام خوشحال میشم بهم بگید☺️)

اما علتش تجملات و تشریفاتش نیست

همیشه سعی میکنم منو پذیرایی رو با دقت و با توجه به سن و فرهنگ مهمانم انتخاب کنم 🫰😚🥰

و بسیار با روی باز و لبخند رفتار میکنم 💜

هرچند که اخلاق خاصی هم دارم و چند بار تو جمع عنوان کردم

مثلا گفتم بدون اطلاع خونه من نیاین 😁 تاکید کردم حداقل نیم الی یک ساعت قبل زنگ بزنید بعد تشریف بیارید

چون در غیر این صورت نمیتونم پذیراتون باشم ♥️😊

چون بچه کوچیک دارم و ممکنه خونم مرتب نباشه یا اصلا مهمان دیگه ای داشته باشم یا خونه نباشم، دیگه برای همه جا افتاده و رعایت میکنن 😊😊

یا خونه کسی برم بسیار مراقبم بچه ها خرابکاری نکنن، و موجب رنجش میزبان نشیم✨

کسی هم بیاد خونم موقع پذیرایی از بچه ها، قشنگ زیرپایی شیک و خوشکل میارم پهن میکنم خواهش میکنم بچه ها جون تشریف بیارید این قسمت پذیرایی بشید♥️

یه بار یه مهمانی داشتیم که وقتی وارد خونه شد دست بچش ساندویچ بود، تمام خونه رو همینجور کثیف کرد 🥺

منم به پدر و مادرش تذکر دادم، و دیدن که من دارم کثیف کاری بچشون رو جمع میکنم اما متاسفانه ریلکس نشسته بودن بچه هم ب کارش ادامه میداد

چند سال قبلش هم اومده بودن تولد دخترم

تازه دخترشو از پوشک گرفته بود، به خودش زحمت نداد بچه رو ببره دستشویی یا حداقل اونجا پوشکش کنه یا اصلا نیاد،

متاسفانه دخترش رو فرش اتاق جیش کرد 🥺

منم هر وقت ببینمش نهایت احترام و محبت رو میزارم، تلفنی هم جویای احوالشون میشم اما ابدا دعوتش نمیکنم دیگه، خونش هم نمیرم که اونم نیاد 😊

از کجا ب کجا رسیدم 🤭 میخواستم بگم میزبانی که روی باز داشته باشه املت هم برات درست کنه دلچسب 👌🥰
و  در عین حال مهمان هم باید رعایت حال میزبان رو بکنه 🥰♥️✨

من شخصا عاشق مهمان و مهمانی دادنم چون تو دورهمی ها واقعا حالم خوب میشه 🥰😇

دقیقا همسرم همینو میگه .... ولی ماالان چندساله که هرچی داریم و نداریم میزاریم برای مغازه یه بارورشک ...

سلام عزیزم 

وضعیت الان شما دقیقا ۹سال پیشه منه 

هرچی پول داشتیم میذاشتیم رو مغازه 

انواع وام،طلا،حتی کادو ازدواج ولی

واسه مغازه دار بهترین کار اینه ک خرج مغازشو از خود کارش در بیاره،وقتی از بیرون داری پول میریزی یعنی یجای کارت میلنگه و جنستو داری میخوری

و در اخر باز ورشستکیه متاسفانه 

اون پول رو حتما سرمایه گذاری کنید زمین ارزشمند یا طلا ک بنظرم چون پول کمیه طلا خیلی بهتره یا بذارید ویپاد نصف حساب خودتون نصف همسر

۱۰۰هم وام بگیرید و با ۲۵۰ یچیز بهتر بخرید ولی حتما در کنار سرمایه کار ،پس انداز جدا هم داشته باشید

سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید   برنج دارم  کیک هم بلدم خودم بپزم فقط شاید لاز ...

۴تا مرغ میشه ۶۰۰تومن

روغن ۱۰۰تومن

زرشک ۱۰۰تومن

زعفران ۱۵۰تومن

هویج و سیب زمینی و دور چین و ادویه ۵۰ تومن

یک کیلو گوشت به قیمت تنظیم بازار از فروشگاه جانبو یا کوروش بگیر ۳۰۰تومن

لوبیا و سبزی قرمه هم ۱۵۰ تومن

سس سالاد و کاهو ۱۵۰

نوشابه خانواده و دوغ از هر کدوم ۲تا دوغ کیسه ای ترش و گلپر هراز بگیر دونه ای ۱۵تومنه خییلی خوش طعمه.یکم پودر نعنا بریز تو یذره ابجوش و هم بزن بریز داخل دوغ اینجوری نعنا نمیاد روی پارچ و تو کل دوغ مخلوط میشه

نوشیدنیا هم ۱۰۰

۲۵۰گرم ذرت بخر خودت بو بده

۲۰۰گرمم پفک هندی بخر سرخ کن هم رنگیه خوشگل میشه هم خوشمزه س

یه بسته بزرگم چیتوز طلایی بگیر اینام نهایت ۱۰۰تومن

همه قیمتارو دست بالا گرفتم

اگه ژله سبزی ماست خیار ترشی یا.. هم میخوای اضافه کنی که جدا حساب کن

قیمت خامه و اردم ندارم که کیکو حساب کنم

اینا تا اینجا شدن ۱۸۰۰

شربتم میتونی سکنجبین درست کنی خیلی خوشمزه س و کم هزینه

توی هر لیوان چنتا برگ تازه ی نعنا و یه حلقه لیمو بنداز

کلا میز تولدو باید شلوغ کنی مهم نیس چی میذاری و نمیخوادم از هر چی به تعداد همه بگیری البته منظورم تنقلاته

مثلا روی یه قسمت از میز ناهار خوری یا میز تولد یا اوپن اندازه ۱متر در ۱متر سلفون پهن کن یا سفره یکبار مصرف 

روی همون پاپ کورن که درست کردیو بریز کنارش پفک هندی روی پاپ کورنو با پفک طرح بده

دوتا بسته چوب شون باز کن تو لیوان بذار کنارش

و...

سوالی ندیدم عزیزم میشه بپرسی دوباره؟ 

عزیزم در مورد وامی که از بانک مهر گرفتین راهنمایی میخواستم.

کارهاشو آنلاین انجام دادین یا حضوری ؟

کلا در موردش توضیح بدی ممنونت میشم 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام و صد سلام 😍 چند روز پیش یک مهمانی شام 25 نفره داشتم، که از مدتها قبل براش برنامه چیده بودم ...

احسنت مستانه جان  خوشمان آمد و مهمتر از همه اینکه خساستی درش ندیدم  و  مهمونات هم مطمئنا با شکم سیر تشریف بردن خونه😊😉

خدا قوت عزیزم 😘

سلام حالا که برنج رو دارید توی خونه و کیک هم خودتون میتونید درست کنید . یک کیلو اردو یک کیلو شکر ۱۰۰ ...

نگفت پسته خام

گفت یه بسته خامه

منظورش خامه قنادی فکر کنم💚

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

نه عزیزم به هیچ عنوان اینکارو نکنید 

اطراف من کسایی هستن که اینکار شما انجام دادن و دیگه نه تنها خونه نگرفتن بلکه از کارشون هم راضی نیستن

ادم نقد رو ول نمیکنه بچسبه به نسیه

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
سلام عزیزم خوش اومدی بیا بگو چیا یاد گرفتی و چکارا میکنی که یاداوری بشه برامون

آخر ماه هرچی پول اضافه میومد و پس انداز میکردیم تبدیل به طلا میکردیم خداروشکر الان مقداری طلا و ربع سکه دارم.این رویه هرماه هست همشون آشکار هستند.اگر از خرجی بزنیم و بتونیم صرفه جویی کنیم هم میزاریم تو پول پس انداز.مثلا دکتر اسنپ که ثبت انجام داد اون اختلاف ۵۰ تومن آزمایش رو سریع جایزه حساب کردم.لباس رو تا حدامکان می‌پوشیم بخصوص خونگی ها.هروقت پاره شد یا از شکل افتاد خارج میکنم.حساب شده و با لیست خرید میکنم. فروشگاه بزرگ نمیرم که خرید احساسی نکنم.مهمانی ها یک مدل غذا درست میکنم.

خانمهایی که گفتن از راه رفتن به خونه مامانت مادرشوهرش صرفه جویی نکن.نمیگم میرم اونجا پول صرفه جویی کنم.اگر اینطوری بودم نمیگفتم دلم نمیاد که .میگم دلم نمیومد حتی ماهی دوماه یکبار برم برای غذا.میگفتم خودشون بخورن در حد اغراق نمی‌رفتم.فکر نکنم خانم اینجا باشه که دوماه یبار هم خونه مامانش نره .الانم هرروز نمیرم که پلاس بشم تهش تبدیل به سه هفته یکبار شده.دیدم همون هم باعث میشه لاقل دو هفته سه هفته  یکبار مثلا صرفه جویی بشه و مطرح کردم .متاسفانه بقیه هرروز اونجان و عزیزترم هستن و مراعات خاصی هم نمی‌کنند.بحث عزیزی نیست.دخترم هم هرچی بخواد بخودم میگه تهیه میکنم و براش تنقلات میبرم.نوه های دیگه میان میگن مامانبزرگ مارو ببر مغازه هرچی دلشون میخواد هم میخرن تازه از اونا بیشتر خوششون میاد و خاطره اش هم تعریف میکنند بااینکه مامان باباشون تقریبا پول تنقلات کلا نمیدن و از طریق اینجا تامین هستند.توی مجازی زود قضاوت میشیم بخاطر اینکه اینجا لحن و منظور گاهی ناقص میرسه.

2810