2777
2789
سلام به همگی. خب من یه گزارش ازخودم بدم پارسال ما حدود سیصد چهارصد تومن وام گرفتیم نصفش برای پیش ماش ...

تابناک جان آنلاین شدی لطفا سوالمو جواب بده عزیزم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
من یه روش دیگه دارم نمیدونم به نظر خودم راحت تره😉 اول وزن طلای مورد نظر رو در قیمت تابلو ضرب میکنم ...

طلا فروش من 2 میلیون زیاد گرفت ازم 

بدثن اجرت خریدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید  

برنج دارم 

کیک هم بلدم خودم بپزم فقط شاید لازم باشه یه کیلو ارد و شکر با یه بسته خامه بگیرم 

میخوام برای تولد دخترم فامیلای خودم رو دعوت کنم که حدودا ۲۲-۲۳ نفر میشن 

تا حالا یکبارم دعوت نکردم پس میخوام کم نذارم 

شام هم میخوام زرشک پلو با مرغ بدم شاید قرمه سبزیم یکم گذاشتم 

بنظرتون چند میشه هزینه اش حدودا؟ و چه کارهایی بکنم که خیلی به صرفه باشه چون پول زیادیم تو دست و بالم نیست  

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
 من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت ...

با احترام با طرز فکرتون راجب شام و ناهار خونه والدین موافق نیستم

ارزش و احترام آدمی باید همیشه حفظ بشه و خودشو مفت نفروشه. اینو آویزه گوشمون کنیم

با احترام با طرز فکرتون راجب شام و ناهار خونه والدین موافق نیستم ارزش و احترام آدمی باید همیشه حفظ ...

همین حرفشون رو اگر تایپیک بره پر بازدید میخونن فک میکنن همه به این روش دارن پس انداز میکنن

وتومار توهینا شروع میشه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
چند روز پیش به همسرم گفتم پول جمع  کردم یکم شما بزار روش یه انگشتر دیدم خیلی قشنگه بخرم کاد ...

سلام ناز انگشترت مباركه گلم 

اگه دوست داري پيش آشنات بخري يه دوستت رو ببر بگو براش ميخواي يا بگو براي مامانم يا خواهرم ميخوام و نگو به همسرم چيزي نگو پيش خودش هزارتا فكر ميكنه چرا گفته نگو حالا بيا توضيح بده.....

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

سلام دوستان عزیز ی سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.

من الان ۶ تومن دارم و ۱ تیر هم ۱۸ تومن ب دستم میرسه.ولی از اونجا ک شوهرم اصلا تحمل نگه داشتن پولو نداره من برم فعلا ۶ تومن بدم طلا فروش برا طلای دست دوم بعد اندازه اون ۶ تومن برام طلا نگه داره تا یکم بعد دوباره ۱۸ ببرم براش ی زنجیری چیزی بیارم ضرر نمیکنم.

منظورم اینکه ک دوباره پول رو بدم ب جا یکجا اجرت اینا برای بیشتر نمیشه؟

خدا ❤ من است.

سلام دوستان گلم

همونطور که قبلا گفتم بچه های من چند سالیه بیمه عمر پاسارگاد براشون باز کردم.... یه دفه هم خواستیم انصراف بدیم اینقدر حرافی کردن، شوهرم هم قبول نکرد گفت بزار بیمه باشن... جفتشون ماهی ۲۰۰ میریزیم الان و چیزی نیس و...

گفتم باشه بجاش مرتب وامشون میگیرم

ماه پیش وام قبلی را تسویه کردم و دوباره ۱۹ ت وام تعلق می‌گرفت که گرفتیم و بقیه ش هم از پس انداز گذاشتیم روش و سکه امامی گرفتم ۴۰۶۰۰ ت

ما دوهفته 600تو حساب مون بود دوهفته بعدش شد1100یعنی درکل یک ماه میانگین 750تومن موند420تومن وام گرفت ...

کدوم بانک گذاشتید و چند درصد بود وامش؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
سلام دوستان ممنون میشم منو راهنمایی کنید   برنج دارم  کیک هم بلدم خودم بپزم فقط شاید لاز ...

حداقل ۱۰ تومن میشه بنظر من

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام .من یه مشورتی میخواستم  

بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . که شوهرم روش کار کنه آیا کار درستیه؟

البته که اجاره نشین هم میشیم .

و اینکه چقدر درآمد داره؟

میشه با در آمدش تا پنج سال آینده خانه دار بشیم ؟

سلام .من یه مشورتی میخواستم   بتطرتون اگر ما خونمون بفروشیم و‌تریلی به قیمت 5500بخریم . ک ...

من اطلاعی از کار تریلی ندارم ولی به نظرم اشتباهه هیچ وقت نباید خونه که سرمایه اصلیه را به خاطر شغل فروخت چون اگه خدای نکرده کار نگیره یا مشکلی پیش بیاد دیگه با این گرونی و تورم هرساله نمیشه صاحب خونه شد

سلام ناز انگشترت مباركه گلم  اگه دوست داري پيش آشنات بخري يه دوستت رو ببر بگو براش ميخواي يا ب ...

سلام عزیزم، شما بودین که از فروشگاه خانومی خرید کردین؟ اگه آره از کیفیت محصولاتش راضی هستین ؟

خدای من...هرگز نگویمت دست من بگیر،یک عمر گرفته ای مبادا رها کنی......👨‍👩‍👧‍👧 هوامونو داشته باش خداجونم🏡
2810