2777
2789
ممنون عزیزم گزارش امروز  ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد&nb ...

سسلام عزیزم

طی یکسال جواز زمین میاد یا خیر؟ چون شنیده ها با واقعیت متفاوته 

اگر بله امکانش نیست همون داخل شهر یکسال رهن بشینید ؟ 

الان تو نقطه بدی نیستید وگرنه میگفتم حتما اینکاروکنید 

مامانِ نامی🙍‍♂️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر بزرگترها هستن حتما شام درست و حسابی بده  من بشدت بدم میاد برا تولد اینهمه آدم دعوت کنی سال ...

مرسی از نظرت، منم بیشتر شام دادن رو میپسندم، منتها چون بودجه مون این ماه محدوده، نمیتونم همشو انجام بدم، اگه بخوام مفصل بگیرم باید یه ماه دیرتر تولد بگیرم، اونم که کله مو کچل میکنن خانواده شوهر اونقدر میگن پس چرا نمیگیری پس کی میگیری 🤦 

مرسی از نظرت، منم بیشتر شام دادن رو میپسندم، منتها چون بودجه مون این ماه محدوده، نمیتونم همشو انجام ...

خواهش میکنم عزیزم 

آره می‌دونم خانواده شوهر همیشه اصرار دارن برا مهمونی 😅😅اکثرا همینطورن 

بازم هر طور خودت صلاح میدونی که به دردسر نیفتین ..بالاخره مهمونی همون شب تموم میشه باید جوری باشه که از فرداش اذیت نشین 🥰

ایشالا که جیب همه پررررر پول باشه همیشه 

خانما همسرم ۴ میلیارد پول یه هفته دستشه گفتم بده من بزارم تو یه بانک وام بگیریم به نظرتون بجز بانک ...

مهر و مهربانی بانک ملی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
 من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت ...

عزیزم فقط حواست باشه بخاطر یه شام و ناهار تو این رفت و آمدا آرامشت از دست نره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مرسی از نظرت، منم بیشتر شام دادن رو میپسندم، منتها چون بودجه مون این ماه محدوده، نمیتونم همشو انجام ...

نسیم جان من خودم خیلی اهل پذیرایی خوب و مهمونی و اینام واسه تولد کیک و الویه و ژله و چیپس و پفک و پفیلا کافیه. اصلا ندیدم جایی شام بدن. میتونی مثلا ژامبون با زیتون و گوجه گیلاسی هم به سیخ چوبی بکشی، پیراشکی بپیچ از چند روز قبل اون روز سرخ کن، دیگه تهش تهش کشک بادمجون یا دلمه برگ مو

میوه هم معمولا خورده نمیشه، یه هندونه بگیر قشنگ برش های مثلثی بزن شیک بذار حسابی خنک شه

ممنون عزیزم گزارش امروز  ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد&nb ...

سلام عزیزم. برای من بستگی داره اوضاع ظاهری اون محل چطور باشه و چقدر طول بکشه تا آباد بشه البته اگه نیست

و این که خونه الانتون آپارتمانه یا ویلاییه؟

مثلا اگه همه این پروسه ها یکی دو سال یا نهایتا سه سال باشه و خونه فعلی هم آپارتمان باشه و بعدش برم داخل خونه ویلایی و شخصی خودم بله خوبه 

ببخشید ولی این میشه ربا یعنی آتیش آوردن تو زندگی ب آخرتش کار ندارم 

ما به بانکم ماهیانه سود میدیم

اینم ربای اسلامیه

اون شخصی که داره خرید و فروش میکنه به سرمایه احتیاج داره

با سرمایه من نوعی به سود خودش میرسه و به منم سود میده

هر دو طرف راضی هستن

ولی وقتی من از کسی قرض میگیرم...مثلا بجای 100 تومن، میگه 150 تومن بهم برگردون

اینجا من که راضی نیستم ( ولی مجبورم اینکارو بکنم... مثال عرض میکنم) و فقط اون شخص راضیه

این مورد واقعا رباست

میدونستم حداقل یک نفر میاد میگه این رباست

من معتقدم هر کسی رو تو قبر خودش میذارن

به لطف سواد و شبکه های مجازی، همه گناه را از غیر گناه تشخیص میدیم

اجازه بدیم هر کس خودش تصمیم گیرنده زندگیش باشه

و ما فقط مسئول اعمال خودمون باشیم

اگه ریپی راجع به پستم ببینم با احترام ازش رد میشم

من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت ...

عزیزم نرو 

ارزش و منزلت خودت رو به خاطر شام و نهار نیار پایین

نون خالی بخور ولی تو خونه خودت

اگه حتی بهت گفتن غذا با خودت ببر بگو ممنون داریم تا بچه هات ازت یاد بگیرن و بچه هات چشم و دل سیر بزرگ بشن 

من دو خانواده میشناسم یکی کم میره پیش خانواده ها بجاش احترامشم زیاده یکی همیشه پلاسه خونه خانواده ها براش اصلا احترام نمیذارن 

دیدم که میگم

تا میتونی فقط دو ساعت برو و برگرد 

عزیزم ب خودت رجوع کن،میتونی حرفهای بقیه رو نادیده بگیری،زمستون تابستون هست بلاخره دسترسی ،اثاث جا شدن، و اینکه این دارایی ها ب اسم کی هست ؟آیا ب نام شما حاضره بخره !؟

و اینکه بچه کوچیک دارید یا خیر ،قضاوت خانواده هارو نمیکنم اما در حالت کلی بچه های محل پایین وقت و بی وقت کوچه هستن و ....و....

2810