2777
2789
سلام دوستان پیشاپیش ممنونم ازراهنمایی هاتون من مقداری طلادارم استفاده نمیکنم ۱۰۰تومن مثلا درنظربگ ...

باهاش یه رقم قطعی ببند 

دوست من 400 داده دست کسی که خرید و فروش ماشین میکنه... فکر کنم 17 تومن ماهی بهش میده و گفته تا 3 سال دیگه پولمو نمیخام

کاری نداره فروش بره یا نره

ترجیحا نوشته بگیر ازش... هز چقدرم مطمئنه

بچه ها من یه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدید.این دی جی پی برای دی جی کالا هست ؟  برای خری ...

تو برنامه دی جی کالا

قسمت خرید اعتباری

اگر بدهی بانکی یا چک برگشتی نداشته باشید میتونید وام رو بگیرید

البته یه چک صیادی به اسم وام گیرنده میخاد

از ده تومن تا 50 تومن میتونید وام یکساله بگیرید

23 درصد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش عزیزم اتفاقا چند روز پیش مسیرم بانک کارگشایی بود رفتم پرسیدم دیدم هیچ تغییری نکرده گفتن دست ...

خب پس خوبه ممنون عزیزم همونی ۲۰ تومنی که لازم دارم با کارگشایی کارم راه میفته الکی طلا نفروشم خیالم راحت شد مرسی 🥲♥️

سلام دوستان سایت بان ی مد بعضی از طلاهاشو تخفیف زده،یه سایت معتبر هم هست تا اونجا که میدونم خودم پول ندارم متاسفانه گفتم به دوستان بگم حداقل کسایی که مساعد هستند بتونن خرید کنن

خانما همسرم ۴ میلیارد پول یه هفته دستشه گفتم بده من بزارم تو یه بانک وام بگیریم به نظرتون بجز بانک ...

ما دوهفته 600تو حساب مون بود دوهفته بعدش شد1100یعنی درکل یک ماه میانگین 750تومن موند420تومن وام گرفتیم 

عزیزم پیج لیلی دیلی رو حتما شما ببین(بلاگر مینیمالیست) حتما هایلایت هاش رو چک کن خیلی موثره توی خری ...

ممنون عزیزم

گزارش امروز 

ی مانتو فروشی تو شهرمون اف زده بود خواهرم استوریشو برام فرستاد 

از جلو مغازشم امروز رد شدم اما نرفتم تو 😎

بچه ها ی مشورت میخوام بگیرم ازتون 

ما تو شهر جای خوب ی خونه داریم 

یدونم مسکن مهر

تو شهرمون ی محله هست به شددددت رو به پیشرفت یعنی گاز واب و برق و جدول کشی شده فقط مونده جواز ساخت بدن که بشه بالاشهر 

همسرن میگفت این خونه که تو شهر داریم بفروشیم اونجا زمین بخریم که جواز بدن قیمتش میشه ده برابر

بعد بسازیمش 

خودمونم تو خونه مسکن مهرمون زندگی کنیم 

خودم مشگلی ندارم فقط میترسم مردم مسخرمون کنن چون خواهرام همه جای خوب میشینن 

اما جواز اون زمینو بدن که دور از انتظار هم نییت دیویست متر زمین با جواز چهار طبقه داریم 

شوهرم گفت ی پرایدم واسه تو میخرم که خونمون اطراف شهر اذیت نشی تا جواز اونجارو بدن

شما باشید اینکارو میکنید? اگر حوصله ندارید با بله خیر جواب بدید ممنون

من خواننده خاموش تاپیک بودم و چند ماه خیلی صرفه جو شدم قبلا خیلی پول الکی می‌رفت و برام اهمیت نداشت. برای ادای دین اومدم گزارش بدم امروز چندتا محصول بهداشتی برای دخترم خریدم شد ۷۷۵ تومن که از چندتاش ناراضیم اما گذشت.

.ناهار رفتم خونه مامانم و شام هم از خونشون آوردم. خواهرا و برادرمام زیاد میرن اونجا و هی ناهار شام .من عادت نداشتمو دلم نمیومد برم اما الان میبینم که من نخورم اونا میخورن چرا دلم نیاد هم بنفع هم اینکه به پدر و مادر سر زدم.ناهار و شام امروز جور شد.خونه مادرشوهر هم همینه تصمیم گرفتم زیاد برم.من نخورم یکی دیگه میخوره

به یه نفر قرض هستیم گفت لازم ندارم هروقت خواستم میگیرم ازتون زنگ زد امروز گفته ماشین دارم میخرم پولش خواسته ماهم گفتیم سه هفته فرصت بده جمع میکنیم بهش بدیم یعنی همه جوره دارم مدیریت میکنم که پول جور بشه.میخاستم آزمایش بدم دادم اسنپ دکتر ثبت کرد ۵۰ تومن به نفع شد غنیمت میزاریم رو پول بدهی.حالا خودم هم ۲۶ تومن طلب دارم از سه نفر. روم نمیشه ازشون بخوام.همش میگم کاش نمیدادم بهشون.۱۸۰۰ که اسفند دادم طرف گفت اردیبهشت میدم الان خرداد و نداده.۶ تومن بیکی دادم فروردین گفت آخر خرداد میدم اونم منتظرم.یک نفر هم ۱۸ تومن که همیشه پول یک‌ماهه تسویه میکرد ولی ایندفعه ۵ ماه دستش خبری نیست

2810