2777
2789

سلام دوستان گلم یه کمکی بکنید لطفا من تو سایت حقانی چند بار طلای خام خریدم حالا میخام تبدیلش کنم سکه پارسیان موقع خرید سکه اون مقدار خرید خودمو هم نشون میده ؟؟؟ میشه توضیح بدید لطفا

سلام دوستان گلم یه کمکی بکنید لطفا من تو سایت حقانی چند بار طلای خام خریدم حالا میخام تبدیلش کنم سکه ...

سکه پارسیان رو ب سبد خریدت اضافه کن

ب شماره شون زنگ بزن مبلغ رو ب کیف پولت اضافه میکنن

موقع تسویه قسمت کیف پول رو تیکه میزنی و بقیش هم از کارت بانکیت پرداخت میکنی

عزیزم

خیلی اسونه از پشتیبانی هم میتونی کمک بگبری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم یه کمکی بکنید لطفا من تو سایت حقانی چند بار طلای خام خریدم حالا میخام تبدیلش کنم سکه ...

باید تو روز و ساعت اداری تماس بگیری باهاشون کیف پولت رو اندازه طلاها شارژ کنه عزیزم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مبارکت باشه عزیزم منم از اینجا محاسبه طلا رو از یک کاربر یاد گرفتم فرمولشو برات میذارم ♨️قیمتی ک ...

من یه روش دیگه دارم نمیدونم به نظر خودم راحت تره😉

اول وزن طلای مورد نظر رو در قیمت تابلو ضرب میکنم

بعد از قیمت که طلا فروش اعلام کرده کم میکنم عدد مورد نظر میشه کل مبلغ اضافه ای که ازم میگیره 

حالا اگه خواستم به گرم بفهمم که چقدر اضافه شده تقسیم بر وزن طلا میکنم ولی این کار ضرورت نداره همین که بفهمم کلا چقدر اضافه میگیره کافیه☺️

برای خورشید پس از شبهای طولانی

خانوما من چند ساله خواننده خاموش بودم، خیلی پیگیر این تاپیک بودم از تک تکتون خیلی چیزا یاد گرفتم که بخوام تایپ کنم یک صفحه میشه، گفتم بیام ازتون تشکر کنم ازهمتووون، پایدار باشید ادامه بدید همچنان دنبالتون میکنم پر قدررررت  

من تولد دعوت بودم یه آش پختن که من دوس نداشتم نخوردم بعد میوه که ظرف ‌چرخونذن همه یدونه برداشتن بعد ...

بنظرم واقعا سر یسری موضوعات نباید خسیس!بازی دراورد

من تولد پسرم هرسال حدود ۲۰نفر مهمون دارم همه هم خانوم هستیمو بچه ها. من ۴.۵ کیلو کیک میگیرم هربارم قنادی میگه زیاده من میگه بذار دل سیر بخورن

تیکه های بزرگ میبرم بقیه شم میذارم رو اوپن میگم هر کی میخوره برای خودش بریزه.

فقط یه تیکه واسه همسرم میذارم یخچال

هر سالم یه ظرف پیرکس سوسیس بندری،یه ظرف کشک بادمجون،دوتا ظرف الویه درست میکنم با سالاد فصل و ژله و تنقلات و نوشابه

میوه هم نمیگیرم

البته نصفشم میمونه همیشه

بنظرم خرج کردن احترام به بچمون و شخصیتشه تو روزه تولدش

دیگه نه زیاد اسراف شه،نه اینکه همه گشنه برن منزل خودشون

عزیزم پیج لیلی دیلی رو حتما شما ببین(بلاگر مینیمالیست) حتما هایلایت هاش رو چک کن خیلی موثره توی خری ...

همین لیلی منو بیچاره کرده😂۵ساله دنبالش میکنم همه ی وسایلامو دادم رفته عملا هیچی ندارم😂

سلام وام قرض الحسنه میتونید بگیرید ۲۵ گرم طلا ۵ ت ۵۰ کرم طلا وام جعاله میدن ۲۰ ت

مرسی ارمغان جان که جواب دادی ♥️پس هنوزم برای ۲۰ تومن همون ۵۰ گرم هست ٫ من فک کردم امسال گرم بیشتری میخوان !

مرسی ارمغان جان که جواب دادی ♥️پس هنوزم برای ۲۰ تومن همون ۵۰ گرم هست ٫ من فک کردم امسال گرم بیشتری م ...

خواهش عزیزم

اتفاقا چند روز پیش مسیرم بانک کارگشایی بود رفتم پرسیدم دیدم هیچ تغییری نکرده

گفتن دست دولته دست ما نیست

سلام خانمای خوش فکر و مقتصد، یه راهنمایی ازتون میخوام، آخر ماه تولد پسرمه چهار سالشه، میخوام جشن تول ...

اگر بزرگترها هستن حتما شام درست و حسابی بده 

من بشدت بدم میاد برا تولد اینهمه آدم دعوت کنی سالاد الویه و سالاد ماکارونی و فلافل و سمبوسه و اینجور چیزا بدی

شام خوب بده مثلا زرشک پلو مرغ که اقتصادی تر هم بشه 

کیک و چای هم هست میوه هم خب واقعا زشته نباشه 

تنقلات هم بنظرم پاپ کورن و تخمه و اینجور چیزا خوبه  

2810