2777
2789
درسته عزیزم منم به اینجاش فکر کردم که ۱۲ ماهی دقیقا یکسال عقب میفتم  خیلی دوست دارم یبارم شده ...

درکنارش پول دیگه ای براتون نمیاد،مثلا خرج خونه دستت باشه

یا مثلا هرچندوقت بتونی یه مقدار برای خرید خونه پول بگیری از همسرت، یا کارت یارانه یا چمیدونم برای لباس بچه بتونی پول بگیری از همسرت

اگر این راه ها هست برات پس درنتیجه یکم میتونی بزاری رو چهارصدباقی موندت و خیالت راحته

پس خودتو به چالش بکش♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درکنارش پول دیگه ای براتون نمیاد،مثلا خرج خونه دستت باشه یا مثلا هرچندوقت بتونی یه مقدار برای خرید ...

سلام عزیزم روزتون بخیر 

کلا با یارانه ۲ تومن بهم میده 

ولی کل خرج خونه با خودشه تا نون و سبزی روزانه هم فقط میگه همه رو لیست کن برام بفرست 

همه چی خودش میگیره ولی کارت دست کسی نمیده 

تا خوراکی بر دخترمم میگه هر چی میخواد پیامک کن بگیرم 

چرا این وسطا درحد دوسه بارم پول کمی  بابت لباس بچه یا مثلا مدرسه واسه ثبتنام پول خواسته میگیرم 

و همین که هفته ای ۱۰۰ تومنم پدرم بر حسب عادت هم به من هم به خواهرم میده 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم روزتون بخیر  کلا با یارانه ۲ تومن بهم میده  ولی کل خرج خونه با خودشه تا نون و ...

ببین بستگی به شرایط آدم و خریدا هم داره

مثلا یکی هرماه با دوستاش کافه و بیرون میره باشگاه میره،یا لباس لازم داره ترمیم ناخن داره نمیرسونه

باید نگاه به هزینه هات کنی و تصمیم بگیری🥰

من بشخصه خودم درآمد دارم بعد وقتی پول دستم هس اصلا از همسرم پول نمیگیرم با اینکه داره

به همین خاطر دنبال این حرکتام که دستم خالی باشه مجبور بشم ازش پول بکشم🤑😅

من تولد دعوت بودم یه آش پختن که من دوس نداشتم نخوردم بعد میوه که ظرف ‌چرخونذن همه یدونه برداشتن بعد ...

گدا گشنه بازی درمیارن فکر میکنن زرنگی کردن خب چه اصراری دارن تولد بگیرن شایدم به خاطر جمع کردن کادو 

تشکر از همه ی دوستان که اطلاعات با ارزشی رو در اختیارمون میزارنو همینطور کاربر رویای زندگی و معصومه عزیز♥️

کاش گروه آخر هفته ها قفل بشه 

میدونم ممکنه خیلیا نرسن توی طول هفته بخونن 

و این فرصت یکی دو روزه وقت خوبیه برای خواندن مطالب قبلی اگر صلاح دونستید البته 

@royayezendegi    

من تولد دعوت بودم یه آش پختن که من دوس نداشتم نخوردم بعد میوه که ظرف ‌چرخونذن همه یدونه برداشتن بعد ...

آره درست میگی شما 

امامثلا من خودم میز مفصل چیدم همه سیر سیر شدن چندنوع میوه انواع شکلات وشیرینی چیپس وپفک و پاپ کرن و چوبشوروژلهو.. به همراه الویه و ساندویچ مرغ و کشک بادمجون و یکمم با سوسیس و اینا فینگرفودهای کوچولو واینا درست کردم دیگه واقعا کسی جا نداشت بخوره کلی هم مهمون ها خوردن وباخودشون بردن 

این میشه یه تولد کامل شخصا هر چقدرم تنقلات و کیک و ژله و و و بخورم... باید شام رو بخورم

بله عزیزم مثلا ما فامیلا اینطورین که همه رژیم شدید دارن هیچی نمیخورن میدونستم بااین چیزها اگه شام هم بدم هیچی لب نمیزنه واینکه واقعا بایه  بچه کوچیک و اون موقع هم که بارداربودم دست تنها سختم بود دیگه تدارک شام هم ببینم باکلی تزئین و درست کردن اون شام 

سلام دوستان من اکثرا خواننده خاموش هستم وفقط میخونم  واز نظرات استفاده میکنم .دیروز بردم پارسی ...

تعجب میکنم این همه توی این تاپیک پارسیان تقلبی میبینم 

مگه از کجا میخرید عزیزم؟ 

بنظرم اگه همیشه از یه طلافروش بخرید و به خودشم بفروشید دیگه دغدغه این مشکلات رو ندارید

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
مبارکت باشه عزیزم منم از اینجا محاسبه طلا رو از یک کاربر یاد گرفتم فرمولشو برات میذارم ♨️قیمتی ک ...

ممنون گلم 🌹🙏🙏

مشکل من اینکه خجالت میکشم جلو طرف بشینم خودم محاسبه کنم بعدش اصلا فکرش نمیکردم بگ ۷ وبزنه ۹ درصد کلا خیلی دروغ گون 

همه اینا میشن تجربه 😅

ممنون گلم 🌹🙏🙏 مشکل من اینکه خجالت میکشم جلو طرف بشینم خودم محاسبه کنم بعدش اصلا فکرش نمیکردم بگ ...

اصلا خجالت نداره عزیزم من یه بار تو طلافروشی برای خواهرم میخواستیم انگشتر بخریم گوشی موبایل درآوردم حساب کنم گفت خانوم ما از اون طلافروشها که یه عدد میگن بعد یه چیز دیگه محاسبه میکنن نیستم منم گفتم میدونم ما به شما اعتماد داریم ولی له ماشین حسابتون نداریم البته تو شوخی و خنده ،بنده خدا راست میگفت🤣🤣🤣

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
2810