2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  کدوم چالش عزیزم  میشه توضیح بدین یا ریپلای کنید تا ماهم استفاده کنیم  ممنون ...

عزیزم یکی از دوستان چالش هفتگی گذاشتن از هفته اول اسفند شروع شده به این صورت که هفته ای ۱۰هزار تومن افرایش داشته باشه

یعنی هفته اول ۱۰هزار تومن هفته دوم ۲۰هزار و الی آخر

تا پایان سال بدون اینکه سخت باشه مبلغ خوبی پس انداز میشه

خودشون هم زحمت میکشن تو تاپیک هر هفته یادآوری میکنن

باید قبلش پولشو میگرفتی بعدا این کار رو میکردی نمیگفتی چطوری درست کردی هم نگفته بودی

درسته عزیزم خودمم خندم میگیره با این همه زحمت آخرش ناکام موندم

باید میگفتم ۵۰۰ خرج کردم پولشو بده ببرم بدم یا ازخواهرم پولشو گرفتم 

چون قبل کار به هیچ عنوان نمیده مگر اینکه حس کنه واقعا واجبه 

ولی بعد اتمام کار  بیشتر وقتا گیر میفته 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم چجور محاسبه کردی؟

مبارکت باشه عزیزم منم از اینجا محاسبه طلا رو از یک کاربر یاد گرفتم فرمولشو برات میذارم

♨️قیمتی که طلافروش میگه رو بر قیمت لحظه ای طلا تقسیم کن

♨️جوابشو تقسیم بر گرم طلا کن اعدا بعد اعشار میشه درصدی که طلافروش میگیره

سعی کن یاد بگیری چون بیشتر طلافروشها درصدی که میگن با اونی که واقعا اعمال میکنن یکی نیست و وقتی هم ببینن شما یاد دارین زیاد حساب کار دستشون میاد😉

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

سلام

ما دهک ۲ هستیم ؛  ۱۳ اردیبهشت یارانه خودم و شوهرمو جدا کردیم 

۲۵ اردیبهشت یارانه هر چهارتامون رو به حساب شوهرم واریز کردن

این ماه ، یارانه خودم و بچه ها رو دیروز ، به حساب خودم واریز کردن ولی یارانه ی شوهرم هنوز واریز نشده 

کسی همچین تجربه ای داشته یا اطلاعی داره ؟ 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

سلام دوستان من اکثرا خواننده خاموش هستم وفقط میخونم 

واز نظرات استفاده میکنم .دیروز بردم پارسیان هارو به یه طلافروش نشون دادم متاسفانه یکیش تقلبی بود خیلی ناراحت شدم چون من ده هزار بیست هزار مخفی جمع میکنم .مراقب باشین خیلی 

بخاطر ترسم از این کار هرچی پارسیان داشتم ومقداری پول نقد دادم ویه پلاک ۲گرمی برداشتم که از دست پارسیان ها خلاص بشم .از این به بعد فقط طلای شکسته میخرم با ۷درصد 

گفتم که به شما بگم که درجریان باشین 

معصومه خانم ومامان سبحان و رویاجان و.... مدیون شمام خیلی از پست هاتون استفاده کردم خیر ببینین انشالله

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم مبارکش باشه  به نظرمن هم اصلا غذا واینا درست نکن اینقدر که کیک و تنقلات همه میخورم ...

من تولد دعوت بودم یه آش پختن که من دوس نداشتم نخوردم بعد میوه که ظرف ‌چرخونذن همه یدونه برداشتن بعد کیکم اندازه کبریت انقدر گشنه م شد بعد جالبه که بقیه مسخره میکردن ما شام میخوایم مادربزرگ بچه میگفت اینهمه خوردید جادارید🙄🙄یعنی تا از خونه شون زفتیم رفتیم رستوران حیف اونهمه کادو .هرچند خودشون متوجه رفتارشون شدن از ۶دعوت کردن تا ۱۰شب باخیار یه تیکه کیک

نصف کیک نگه داشتن خیلی گشنه بازی 

کسی دیگه تولداشون نرفت خودشون فهمیدن

سلام من دارم تاپیکو از اول میخونم الان صفحه صد هستم اما میام روزانه کارایی که میکنم در جهت صرفه جویی ...

عزیزم پیج لیلی دیلی رو حتما شما ببین(بلاگر مینیمالیست)

حتما هایلایت هاش رو چک کن خیلی موثره توی خرید کم لباس

و اینکه برای لوازم پوستی به خودت قول بده از یه چیزی کلا تموم که شد بعد بخری،مثلا دوتا آبرسان داری بگو تا اینا تموم نشن حق خرید آبرسان ندارم،تموم که شد یه دونه بخر (اونموقع اگه خارجی و گرون هم باشه هیچ عیبی نداره) و اینکه حواست باشه

شوهرتو خسیس نکنی، و همچنان کنار حقوقت ماهیانه ازش بگیر

و کارای اقتصادیتو بهش نگو ♥️موفق باشی

بیا گزارش تغییراتتو بده خوشحال میشیم🥰

2810