2777
2789
سلام دوست عزیزم اون تاپیکو چند سال پیش خوندم  عالی بود تو سیو ها هم دارمش  پیج های محیط ...

بنظر شما خواسته هاتون رو با لذت و شوق فراوان عنوان میکنید تا بخشی از درآمد ذخیره بشه

مثلا عکس یه ماشین مدل بالا رو بفرست و بگو کاش یه روز برام بخری

عکس طلاها و ...

از خونه مسکن مهر همسرتون مطلعه؟ 

بنظرمن بااین درآمدی که همسرتون دارن حیفه فقط همینو داشته باشید تلاش کنید ان شاالله بیشتر بشه

مامانِ نامی🙍‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر شما خواسته هاتون رو با لذت و شوق فراوان عنوان میکنید تا بخشی از درآمد ذخیره بشه مثلا عکس یه ما ...

سلام دوست گلم 

همینو نداریم ی خونه ام تو شهر داریم ی ماشین معمولی پونصدی داری حدود دو تومنم تو مغازه جنس داریم 

شوهرم ۳۴ سالس من ۳۰ 

بدون هیچ کمکی از خانواده 

البته جهیزمو بابام خرید اما از طرف خانواده شوهرم هیچی

همسرم پس اندازش اینطوریه که شغلشو گسترش میده جنسای بیشتز مغازه بزرگتر 

یعنی به حد کافی سرمایه اضافه میکنه به کارش دیگه منم به پس اندازش دخالت نمیکنم فقط پول ازش میگیرم جمع میکنم مثلا تولدم میخواست گوشی بخره پولشو گرفتم طلا خریدم ضرر کردم رو ۳.۸۶۰ خریدم اما عیب نداره 

سالگرد ازدواج پول داد بهم منم ذخیرش کردم

سلام دوست گلم  همینو نداریم ی خونه ام تو شهر داریم ی ماشین معمولی پونصدی داری حدود دو تومنم ...

خدا بیشترش کنه عزیزم 

نه من منظورم اون قسمت از دارایی های خودتون بود

مقصودم این بود تلاش کنید ارتقاش بدید چون حقوقتون جوابگو هست یا طلاهای بیشتر بخرید یا ماشین برای خودتون 

مامانِ نامی🙍‍♂️
خدا بیشترش کنه عزیزم  نه من منظورم اون قسمت از دارایی های خودتون بود مقصودم این بود تلاش ک ...

اره حتما؛ اصلا واسه همین اینجاام عزیزم 

ماشین داشتم بخاطر خونه فروختم صفر شدم طلاهامم دادم

الان وام خونگی گذاشتم ۱۵۰ تومن شهریور میاد میرم سرویس میخرم انشالله 

خیلی حقوقمو بسته کلا ۴ تومن میمونه ازش اما میرسونم با کمک پولایی که از همسر میگیرم؛ قصد دارم از این پولامم پس انداز کنم حتی 

ممنون وقت با ارزشتو بمن دادی 😍

اره حتما؛ اصلا واسه همین اینجاام عزیزم  ماشین داشتم بخاطر خونه فروختم صفر شدم طلاهامم دادم ال ...

مطمئنم تا ۱۴۰۴/۳/۲۴ کلی ارتقای مالی پیدا کردی   

بقول معصومه جانم بخواه ؛ بشو  

موفق باشی 

مامانِ نامی🙍‍♂️

سلام به روی ماه تک تکتون 

امیدوارم تنتون همیشه سلامت ، دلتون خوش و شاد باشه 

معصومه جان ،رویای عزیز،  مامان سبحان و بقیه دوستای گلم دلم براتون تنگ شده بود 

به دلیل شرایطی ک دارم زیاد ب تاپیک نیومدم ولی از دیشب شروع کردم گزیده ها رو میخونم خط ب خطش مملو از حس خوب و قشنگی بود برام ممنونم🙏

نزدیک عید طلا رسید ب ۳/۱۰۰ من گفتم احتمالا پایین بیاد چون استراحت بودم دوستم رفتن طلافروشی گفتن چیز جالبی نبود گفتم شاید بیاد پایین دقیقا معصومه جان گفتن برو بخر و به تابلو نگاه نکن ک من واقعا دیگه نشد برم 

خلاصه طلا شد گرمی ۳/۷۰۰ بعد عید 

گفتم اگر نجنبم همینم از دستم میره 

چون حقوق و عیدی هام خیلی بیشتر از این میشد ولی خورد خورد خرج واجبات و عیدی و هدیه و … شد 

خلاصه فقط یک طلا فروشی رفتم با دوستم با کلی دو دوتا کردن حساب کردم فقط ۱۹/۵۰۰ میتونستم طلا بخرم 

طلایی ک مد نظرم همیشه هست دست دو کم اجرت هست 

ی زنجیر انتخاب کردم که میشد ۲۰ تومن یا نزدیک ۲۱ 

دیدم پولم نمیرسه 

فروشنده گفت ۱ تومن برام واریز میکنی 

گفتم ن همونطور ک جنسی ک میخوام بخرم کاملا نگاه میکنم مشکلی نباشه  ک یکبار فقط داخل مغازه برم 

موقع حساب کردن هم همینطور 

چون هر جور حساب کردم دیدم ۱ تومن بخوام قرض بگیرم نمیتونم حالا حالاها پس بدم 

ی زنجیر سبک اوردن ک کوتاه تر هم بود  تقریبا ۲ تومن از پولم میموند دوستم نذاشت گفتن پول خرج میکنی بمونه دستت 

فروشنده گفت میتونم قفلش تعویض کنم هر وقت دوس داشتید بیارید قفل سنگین تر بندازم 

که خداروشکر همون سنگین تر برداشتم با قفل کوچکتر ۱۹/۴۰۰ کارت کشیدن  و هر گرم با ۶ درصد حساب کردند .. 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

فی الحال چون سرکار نمیرم و با توجه ب هزینه ها و مواد غذایی و داروهام 

فقط تونستم ماهی ۵۰۰ قرعه کشی بنویسم 

که ان شاالله ۳/۵ ماه دیگه ب اسمم درمیاد 

قرعه کشی اگر بخوام بنویسم کلا روی ده ماه میبندم  

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

@royayezendegi    رؤیا جون کاش طبق روال قبل تاپیک رو آخر هفته ها میبستین واقعا خیلی وقتمون کم میاد 😞

اینجوری هم مطالب عقب افتاده رو می‌خونیم هم اول هفته رو پرانرژی شروع میکنیم

با احترام به نظر همه دوستان✔️✔️✔️✔️

سلام عزیزان خوبین 

ایام بکامتون 

راستی حرف نمیزنم ساکتم ولی همیشه تاپیک میخونم واز حرفاتون 

استفاده وانگیزه میگیرم 

ی مدت دنبال طلای دست دوم از دیواربودم طلای با گرم پایین گیرم نیومد 

امروز دل زدم ب دریا رفتم

بازار دوسه مغازه همش میگفتن طلای دست دوم وبدون اجرت نداریم 

من ی طرف همسرم هم ی طرف میپرسید 

رفتیم داخل ی مغازه گفت ندارم ی گردنی داشت ۶۰ میلیون گفتم آقا 

۹ میلیون میخوام گفت ندارم داشتیم میزدیم بیرون ک ی دفه گفت وایسین ی انگشتر دارم 

وزن کشید ۲/۴۸۰ بود  با ۷درصد سود 

شد ۸میلیون نوهصدو هشتاد 

حالا بگید خوب حساب کرده برام 

سلام عزیزان خوبین  ایام بکامتون  راستی حرف نمیزنم ساکتم ولی همیشه تاپیک میخونم واز حرفات ...

مبارکتون باشه   

9درصد حساب کرده تقریبا

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
2810