2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  من از جزئیات کار اصلا خبر ندارم عزیزم  چون دوران بارداریم بود و بعدم زایمان و افسر ...

وای خدا ...خوندنش دردناکه چه برسه به زندگی کردن اون لحظات....انشالله مشکلتون زود حل بشه 

دوستان عزیز  من وام ویپاد ۱۵ تومنیم آمادست اما ۶ ماهه با اقساط ۲و ۶۰۰ بنظرتون خانمی که کلا ماه ...

عزیزمن وام یک تومنی ویپادروفعال کردم.اگرباهاش خرید نکنم چی میشه؟تافردا هم بیشترمهلت استفاده نداره

سلام من دارم تاپیکو از اول میخونم الان صفحه صد هستم اما میام روزانه کارایی که میکنم در جهت صرفه جویی رو میگم تشویقم کنید خیلی ولخرجم

ماهیانه ۱۷ میلیون حقوق خودمو کامل خرج میکردم 😑 اونایی که از شوهرم میگرفتم به کنار

اگه میپرسید چیکارش میکردی 

شوینده صورت میخریدم یک و نیم وسایل روتین پوستی همش خارجی میخریدم

هفنه ای دو سه تومن لوازم ارایش انلاین سفارش میدادم

هر روز عصر میرفتم قدم میزدم یک تومن میدادم به بدلیجات و.....

دیگه از خرداد ۱۲ میلیون از حقوقمو قسط خونگی گذاشتم که میکنه ۱۵۰ میلیون میخوام باهاش طلا بخرم 

و اما از کارام بگم دیشب شوهرم گفت شام بریم بیرون گفتم نه برگر درست کردم میارم مغازه باهم بخوریم

خیارشور و گوجه خریدم برگر سرخ کردم با نون تازه و دلستر بردم مغازش کلا شد صدتومن ( ازگوجه خیار شور موند) شامو خوردیم بعد شامم رفتیم اب هندونه خوردیم که کلا شد هشتاد یعنی با ۱۸۰ شبمونو جمع کردم قبلا بود میرفتیم پونصد میدادم شام صدم بستنی

امروزم اومدم یسری وسیله سفارش بدم واسه تولد دوستم و خواهرم سالگرد ازدواجمون و...

وسوسه شدم باز ی شوینده خارجی بخرم یک تومن بود 

شیطونو لعنت کردم برند ایرانی سینره خریدم خیلی تعریفش میکردن صد تومن بود

خلاصه نهصد گذاشنم تو پس اندازم

فرداام میخواستم واسه تنوع برم لایتامو ریشه گیری کنم که گفت سه تومن میشه چون موهام لایت داشت گفتم میسوزه و هزینه الکیه مراسمی هم نداریم ۱۰۰ تومن دادم ی تیوب رنگ البالویی خریدم که به موهام تنوع بدم هزینش زیاد نشه دکلره هم نمیخواد موهام میسوزه 

صبحانه ام همیشه تو محل کارم میخریدم امروز نون پنیر بردم خوردم با چای نبات

چند روز پیش هم پارچه فروشی کیلویی ی مانتویی خریدم ۱۵۰ واسه محل کارم خودم مانتو بدوزم 

خیلی دارم اما خیلی خیلی اهل خریدم گفتم اینجوری چند روز سرگرم دوختشم بیرون نمیرم هزینشم از اماده ها کم تر میشه ذوقم میکنم حاصل دسترنج خودمو بپوشم

ی تیکه پارچه نخی هم تو سبدش بود حدوپ نیم متر گفت بیست تومن منم خریدمش باهاش شلوارک دوختم خیلی خنک و راحت شد 😄

وسوسه خریدمو بعد این با خیاطی کنترل میکنم

هم هزینش کم تر هم مشغول میشم فکرای منفی بافی نمیکنم 

هر چند همینم چون کمدام دارن منفجر میشن زیادیه اما واسه شروع همین که نمیرم بیرون دو سه تا بخرم بشه یک میلیون میرم با دیویست پارچه میخرم چند روزم هوس بیرون رفتن نمیکنم

جدیدا کلیم کتاب خریدم فیلم ریختم اوغات فراغتم رو با اینا بگذرونم تا پاساژ گردی

راستی اموزش کیف مروارید بافی رو یاد گرفتم ی کیف مرواردی قشنگ بافتم مجلسی 

هزینش شد ۲۰۰ اما تو پیجا دیدم ۵۰۰ بود

اینم چند وقت مشغولم کرد و لذت بخش بود حاصل دسترنج خودم 

تا گزارشات بعدی خدانگهدار 😍🥰❤️

عزیزمن وام یک تومنی ویپادروفعال کردم.اگرباهاش خرید نکنم چی میشه؟تافردا هم بیشترمهلت استفاده نداره

منم دقیق درموردش نمیدونم ولی اینطور که دوستان گفتن مثل اینکه سوخت میشه باید تا موعدی که وقت داده استفادش کنید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

ی کار دیگم کردم ی کتاب رومان بود میخواستم بخونم ۲۰۰ بود صوتیشو تو راه محل کارم تو سرویس گوش دادم تا تموم شد 😁 کتابم نخریدم

بعد این هم میخوام رومان هارو گوش بدم اما روان شناسی هارو میخرم چون باید زیر نکات مهم خط بکشم و بعدا دوره کنم اما داستان رو یبار گوش بدم دیگه نمیخوامش بعد صوتی گوش میدم

اگر این‌پول برای خودتونه و خرج دیگه ای هم ندارین من باشم ۶ ماهه رو میگیرم چون اینجوری تا یکسال دیگه ...

درسته عزیزم منم به اینجاش فکر کردم که ۱۲ ماهی دقیقا یکسال عقب میفتم 

خیلی دوست دارم یبارم شده خودمو به چالش بکشم 

اما میترسم کم بیارم از همسرمم نمیتونم چیزی بگیرم 

چون پس انداز مخفیمه میخوام طلا بخرم 

دوستان من امروز یکار اقتصادی کردم 

صبح رفتم الیاف ویسکوز پرسیدم بر داخل کوسنای مبلام گفت کیلو ۱۵۰ تومنه دو کیلو میخواد  بعد پر کنم براتون ۴ تا آماده کنم تقریبا ۵۰۰ میگیرم 

منم تشکر کردم برگشتم خونه

اومدم اون تهای کمد دیواری گشتم دیدم یه بالش خیلی بزرگ داریم که چون داخلش الیاف بوده بعد خوابیده شده همونطوری بی مصرف مونده بردم نمیدونم توش دوکیلو بود یا کمتر 

بردم  تو تراس بازشون  کردم بعد پر کردم داخل متقال کوسنا بعدم سرشونو دوختم رویه اصلیشون رو کشیدم 

وقتی همسرم اومد بهش گفتم پول اینکارو باید بدی گفت خوب اصلا الان کوسنای مبلا جزو واجبات بود که بری براشون هزینه کتی دیگه خودت درست کردی دستت درد نکنه 

خلاصه هیچ پولی نداد 🤭

تازه از صبحم طول کشیدن تا همین یکی دوساعت پیش

2810