2777
2789

خانوما کسایی که رشته زبان انگلیسی خوندن یا از این راه درآمد دارن اگر خودتون یا اطرافیانتون هستن ممنون میشم برام تو دورهمی بنویسید که نظرتون چیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوستان عزیز  من وام ویپاد ۱۵ تومنیم آمادست اما ۶ ماهه با اقساط ۲و ۶۰۰ بنظرتون خانمی که کلا ماه ...

اگر این‌پول برای خودتونه و خرج دیگه ای هم ندارین من باشم ۶ ماهه رو میگیرم چون اینجوری تا یکسال دیگه نمیتونید از ویپاد وام بردارین بنابراین خودمو به چالش میکشونم

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام میشه یکی بمن کمک کنه ۱۲۰ تومن پول دارم ک قردره ماه بعد صد بهش اضافه شه حالا اینارو بذارم بانک وام بگیرم ماشین بخریم یا نه مثلا ی نقدار رو طلا بگیرم ی مقدار بذارم بانک سود بگیزم؟ازاین ۱۲۰ شوهرم خبر نداره اگ‌بخوام بذارم بانک وام بگیرم بایدبگم مامانم داده

و این ک کدوم بانک براوام خوبه 

کمکم کنید لطفا 

تجربه ی پارسال  که اول سال بالا بود اومد پایین نظرات میخوندم  یه بخشش هم حسی و تحلیل ها ...

کاش گاهیم ب ما بگی بالا یاپایین رفتناشو

من خیلی زیاد ضرر کردم همونو تو حساب ۲۵ درصد روزشمار میزاشتم چقد  سودش بود

دوستان عزیز  من وام ویپاد ۱۵ تومنیم آمادست اما ۶ ماهه با اقساط ۲و ۶۰۰ بنظرتون خانمی که کلا ماه ...

من خودم حس میکنم سنگینه این مبلغ اگه میتونی یک ماهم صبر کنی که بهتره 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم خیلی ممنونم از چالشی که گذاشتی من از اول باهاتون همراه شدم  البته وقتی یک میلیون شد ...

سلام 

کدوم چالش عزیزم 

میشه توضیح بدین یا ریپلای کنید

تا ماهم استفاده کنیم 

ممنون میشم

عزیزم من ۴تا پارسیان ازش خریدم هنوز نبردم طلافروشی یکی شو کادو دادم تقلبی نباشه ابروم بره😭 ؟؟؟؟؟؟ ...

بله چند بارم فروختم

من فیلم افتتحایه تولید پارسیان با برند خودشون رو دیدم تو پیج فکر نمیکنم بخوان اعتبارشون رو خدشه دار کنن

باکسام هم ایناست: ( درآمد تقریبا ده الی ۱۵ ت)  شهریه ترم مهر ۸ ت / ترم دی ۸ ت  پس انداز ...

معصومه جون قرار بود برای پست بالا برنامه بزاری 

چشم امید یعالمه خانم مقتصد به راهته 

برگرررررد 

نروووووو 

دشمنارو به آرزوشون نرسون 

برگرد تا بسوزن 

2810