2777
2789

بچه ها من تو حساب بلو ۳ و خورده ای دارم از اول ماه  و بهش دست نزدم 

الان وضعیت اعتبارمو نگاه کردم برا خرداد زده ۱۶۰۰ت تازه نوشته اگ تا اخر ماه ۳ تومن نشه اعتبار این ماهو از دست میدم😑😑

بنظرتون مشکل از کجاس اینم بگم پول تقسیم شده تو باکسا

سلام برهمه شمادوستان گلم....

خب اومدم تابه اینجای ماه گزارش بدم وبرم...

اقساط ماهیانه حدود۱۲ملیون که همه رو واریزکردیم...

وبگم براتون از دستاوردهای.. 🥰🥰

قرعه خونگی شرکت کردم تو ۳جا.....که مجموع قسطهاش سیزده ملیونو ۵۰۰هزارمیشه...حدود تاریخ اتمام همشون یکیه...برای همین مشتاقشون بودم...مجموعا۲۳۵ملیون میشه که انشاله به امیدخدا میخوام دراومدن این ماشینی که دارمم بفروشم وطلاها وهمه رو جمع کنم به امیدخدا ماشینوعوض کنیم...

بعد جونم بگه براتون...

اوایل ماه بود که مستاجرمون گفت میخوادبلندبشه که باید۲۰ملیون پول پیششو جورمیکردیم که من همه مخفی هاوآشکارا رو جمع کردم وپول جور شد....خداروشکررررر که پس انداز بودیالاخره کارمون روراه انداخت.... چه مخفی چه آشکار به کارمون اومد اینکه میگم مخفی منظورم اینه که همسرم میدونست من پس انداز دارم ولی مبلغشونمیپرسه .همشم بنده خدا میگفت اینهمه پولوازکجا آوردی ناقلا😁

بعددیگه الانم ۳تومن پس انداز شخصی دادم.....قرعه ها رو بایدواریزکنم که۸ملیونش جوره تابقیشوجمع کنم....برای چکمون هم ۵۵۰۰جمع کردم ...

خرج روزانه روهم حدود۸۰درصدموفق شدم باروزی ۱۰۰بستم اکثرا باچیزهایی که توخونه دارم درست میکنم...

الان تامیتونم بایدپس انداز کنم که توفصل سرما کار کم شد کم نیاریم بخ امیدخدا...

بعد ۷۰کیلوبرنج خریدیم که تا آخر پاییز برامون کافیه ...یه چک هم بابت اون دادیم که براش باکس درست کردم تیکه تیکه جمع کنم بهمون فشارنیاد...

راستی بالاخره پارچهای مانتوهای روهم خریدم دادم خیاط بدوزه...

بعدسفارش دادم برام یه ترازواشپزخونه و۵دست کاسهای ارکوپالمو بیارن بااقساط۳ماهه... 

بعداینکه فعلاطلا چیزنخریدم ...

برای تولدم خودم واسه خودم یه شلوارخونگی کادوخریدم همسرم کفش لازم دارم قراره بریم بیرون بخریم...

وااااای چقدر حرف داشتم از کی بود پست نزاشته بودم...

اگرچیزی دوباره به ذهنم رسید میام براتون میگم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون. پولی که قدرت خرید دارم با پولی که تو ویپاده متفاوته؟

من کارت مفید داشتم ولی برای ویپاد درخواست کارت ندادم  چون داشتم ولی مبلغ قدرت خرید مفید فرق داره با مبلغ ویپاد چجوری سکه هم جمع میشه؟

دخترم عاشقتم
بچه ها من تو حساب بلو ۳ و خورده ای دارم از اول ماه  و بهش دست نزدم  الان وضعیت اعتبارمو ن ...

برای منم اوایل ماه اعتبارم خردادموزده بود۱۱۰۰....الان کم کرده شده۹۰۰...شمامیدونیدچرا؟من تازه کارم نمیدونم‌‌😊

سلام برهمه شمادوستان گلم.... خب اومدم تابه اینجای ماه گزارش بدم وبرم... اقساط ماهیانه حدود۱۲ملیون ...

راستی یه چالش برای ۵۲هفته برای بیمه ماشینامون گذاشتم که بیمه سالیانشون ۱۵ملیون شده...گفتم تاسال دیگه جمع کنم لنگ نمونیم الان تو هفته دوم هستم....

واقعابیمه گروووون شده...

از چالش ۵۲هفته خودمون هم عقب بودم که تازه شروع کردم الان هفته۴هستم.ایرادی نداره بازتاعید حدود۱۱یا۱۲ملیونی میشه..به امیدخدا بهشون پایدارباشم...

برای منم اوایل ماه اعتبارم خردادموزده بود۱۱۰۰....الان کم کرده شده۹۰۰...شمامیدونیدچرا؟من تازه کارم نم ...

عزیزم از پشتیبانی میتونید بپرسید 

اما برا وام با ویپاد سریعتر ب مبلغ مورد نظر میرسید 

دوس داشتید تاپیک دارم در موردش 

خب دوستان 

ما ی عروسی داریم ک خوب گشتم و برا بچه هام لباس خریدم هم قیمت مناسب و هم کاربردی و قشنگ برا خودمم نوبت رنگ مو  و اصلاح و ابرودارم 

فیشال و موخوره گیری هم دارم ک احتمال زیاد بعد عروسی بشه چون هزینه رنگ مو بالاست 

دیگه دندونامو هم بیشترش درست کردم و نوبت ایمپلنتم هم تو تیرماه هست با هزینه بیمه تکمیلی و ی مقدارشم خودم باید بپردازم 

ی خورده هزینه ها بالارفت ولی انشالله خدا کمک میکنه و جایگزین مبشه 

فعلا طلا مخفی تو صندوق طلا دارم ک از اردیبهشت تا الان حدود ی گرم بیشتر نتونسم از مدیریت خونه بخرم  اما ب لباس و دندونامو و رنگ مو و اینا رسیدم !🥰 

مخالفان بسته بودن آخر هفته های تاپیک  به جهت بهره بردن بیشتر و همه روزه از راهنمایی های دوست ...

دوستان طبق نظر سنجی ای که انجام دادیم تعداد موافقان باز بودن تاپیک بیشتر از مخالفانش بود 

بنابراین برای احترام به حق انتخابتون هرچند خودم هم جزو موافقین تعطیلی آخر هفته های تاپیک بودم تاپیک باز میمونه ♥️♥️♥️🙏🏻🫶🏻🥰

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
ممنون. پولی که قدرت خرید دارم با پولی که تو ویپاده متفاوته؟

عزیزم از قدرت خرید میتونی انتقال بدی به کارت و یا برعکس به صورت درلحظه و بدون کارمزد

اگه تو کارت باشه دیگه سود نداره ولی امیتاز وام میشه

اگه تو قدرت خرید باشه سود داره ولی دیگه امتیاز وام حساب نمیشه(در واقع موجودی حساب ویپادت رو میزنه صفر مثلا باید بری تو اپ مفید کارتتو شارژ کنی)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من کارت مفید داشتم ولی برای ویپاد درخواست کارت ندادم  چون داشتم ولی مبلغ قدرت خرید مفید فرق دار ...

نمیشه که هم سود بگیری هم امتیاز وام عزیزم معلومه فرق داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
عزیزم از پشتیبانی میتونید بپرسید  اما برا وام با ویپاد سریعتر ب مبلغ مورد نظر میرسید  دو ...

افرین عزیزم ...همش پس اندازکه معنی نداره...اتفاقامن خودمم قصددارم تواین ماه یکی دوتاکارکوچیک زیبایی انجام بدم وهم اینکه بایدمانتوکفشوکیف هم بخرم البته فعلاکیف رودودلم چون حس میکنم هیجانیه امامانتوکفش واقعالازمه😉😉 ....بااینکه همسرم پول میده اماخب این ماه فکرنکنم زیادبتونم پس اندازکنم😏 که خب مهم نیست بایدبه قول معصومه جون توهمه چی ۲۰باشیم😊😊😊

دوستان عزیز 

من وام ویپاد ۱۵ تومنیم آمادست اما ۶ ماهه با اقساط ۲و ۶۰۰ بنظرتون خانمی که کلا ماهی ۳ تومن پول دستش میاد

میرسونه این وام و تسویه کنه 

یا یکماه دیگه هم صبر کنم امتیازش برسه به ۱۲ ماهه اقساط ماهی ۱۳۰۰که باهاش طلا بخرم 

راستش گیر کردم نمیدونم میتونم یا نه همه مخارج خونه باهمسرمه 

خودمم تا شهریور گفتم اقساطی خریدامو کردم 

ولی خوب بازم حس میکنم برام سنگینه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
دوستان عزیز  من وام ویپاد ۱۵ تومنیم آمادست اما ۶ ماهه با اقساط ۲و ۶۰۰ بنظرتون خانمی که کلا ماه ...

من باشم یه ماه دیگه صبرمیکنم با۳تومن بخوای ۲۶۰۰قسط بدی تو۶ماه خب قطعاسخت میگذره وممکنه ازبقیه چیزات بمونی...

2810