2777
2789
سلام دوستان من اینو با قلک طلا خریدم .خردخرد پول واریز کردم هر روز طلا ی خورده میومد پایین میگرفتم.د ...

سلام دوست عزیز میشه دعوت منو قبول کنی چندتا سوال دارم ممنون میشم تو خصوصی جوابم رو بدید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

سلام خانوما...برای چاش تیروخردادموفق شدم النگوی دخترموتعویض کنم😍😍😍😍😍....که وزنش الان حدود۵گرم ۷۰۰سوته که ۳گرم و۱۰۰سوت اانگوقبلیش بود....۶تومنم خودش باعیدی وپولایی که بهش میدادیم جمع کرده بودومابقی روحدود۶میلیون وخرده ای بودروهمسرم داد...اقایون بعضی توطلافروشی لارج میشن اگه طلای اشکاربودسعی کنیدحتماباهم برید😉😉😉😉...من میخواستم خودم ودخترم بریم برای خریداماخب همسرم گفت صیرکنیدبیام باهم بریم وخب فقط باپولای دخترم بازم چیزه خوب نمیشدگرفت که بنده خداگفت یه چیزه بهتربرداریدمن بقیشومیدم..خیلی خوشحالمون کرد....🥰🥰🥰🥰وامابرای مادرم هم خداروشکرتونستیم مقداری طلابگیریم....بنده خدامدتی بودپولایی که ریزودرشت مثل عیدی وسهام عدالت وپولای کادویی که به خواهرام میدادن به من تابراشون نگهدارم که حدود۱۵تومنی شده بود😊😊...باپدرومادررفتیم که فقط گوشواره بخریم اخه مادرم تموم طلاشوپارسال برای ماشین فروخته بود🙃...اماپدرم وقتی دیدمامانم چشمش گردنبندشم گرفته دست به جیب شدبقیشواون دادومادرم به جای فقط یه گوشواره صاحب نیم ست شد😍😍😍😍...خلاصه بازم میگن اقایون روتوطلافروشی دست کم نگیرید😉😉😉😉البته هرچندهم من وهم مادرطلاهامون روتوقیپت ۳۳۸۰تقریباخریدیم والان پایین اومده اماناراضی نیستم وخدابزرگه انشالله ارزونتربشه تابازم بخریم😍😍😍...خدایاااااااهزارن بارشکرت.😇😇😇😇😇..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما...برای چاش تیروخردادموفق شدم النگوی دخترموتعویض کنم😍😍😍😍😍....که وزنش الان حدود۵گرم ۷ ...

مبارک باشه به خوشی استفاده کنید😍🥺

من بیصبرانه منتظرم تا پولامو بگیرمو برم طلافروشی😍😍😍😍

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

سلام عزیزان یه نظر میخواستم

از اونجایی که من اصلااااا با کسی راجب کارهام صحبت نمیکنم و اینجا برام محرم تر از همه جاست اینجا مطرح میکنم 

دخترم حدود ۳۵۰۰ پول داره منم ۲ تومن مخفی دارم بنظرتون هرکدوم یه سکه به اندازه پولمون بخریم یا نه پول خودم رو بزارم رو پول دخترم یه طلای ریز براش بخرم 

و به همسرم بگم که قسطی خریدم و ۲ تومن باید پس بدم 

البته اگه فاکتور رو نگاه نکنه 

از طرفی میگم اشکال نداره دخترمه دیگه حالا دوباره کم کم جمع میکنم از طرفی هم چون اولین طلای مخفیم بود خیلی ذوق داشتم 

بنظرتون کدوم کار عاقلانست بعدازظهر میرم خرید

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏
مادر من درآمد داره هم خودش بازنشسته هست و هم حقوق پدرم که به رحمت خدا رفته . به ما هم خیلی پول قرض د ...

بیمه شون تامین اجتماعی ؟

یعنی الان مادرتون دو تا حقوق میگیره ؟

فکر میکردم در این صورت فقط یک حقوق بهشون میرسه

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
بیمه شون تامین اجتماعی ؟ یعنی الان مادرتون دو تا حقوق میگیره ؟ فکر میکردم در این صورت فقط یک حقوق ...

نه بیمه شون خدمات کشوری هست .

خیر اینطور نیست زن اگر شاغل باشه و همسر فوت کنه حقوق خود زن که قطع نمیشه و حقوق همسر هم تعلق میگیره .

سلام عزیزان یه نظر میخواستم از اونجایی که من اصلااااا با کسی راجب کارهام صحبت نمیکنم و اینجا برام م ...

دوتا سکه بگیر که هم برای خودت هم برای دخترت انگیزه بشه برای پس انداز بیشتر

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰
بعد منی که شاغلم همسرم میگه خودت قرض گرفتی خودت هم پس بده و زیر بار نمیره. اینو چی کار کنم؟ 

خب پس دراین حالت هیچ قرضی نمیکنم خودش باید جورکنه یا از خودم بدم میگم باشه من قرض رو میدم هرماه پولمو میزارم کنار بعدها دیگه ازاین حرکتا نمیزنم وانمود میکنم درحال خرج هروز

سلام عزیزان یه نظر میخواستم از اونجایی که من اصلااااا با کسی راجب کارهام صحبت نمیکنم و اینجا برام م ...

به شوهرت بگو قسطی خریدم طلافروش گفته وقتی تسویه کردی فاکتورش میدم بهتون و اون دو تومن رو پس بگیر 

ماشالله اینجور جاها فکرمون خوب کار میکنه 🤣

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
مفید هم خوبیش اینه که با ویپاد یکیه و یا پول تو قدرت خریدته که سود میگیره، یا تو حسابته که امتیاز سک ...

ممنون. پولی که قدرت خرید دارم با پولی که تو ویپاده متفاوته؟

دخترم عاشقتم
2810