2777
2789
نمونه اش مادر من متاسفانه اصلا این سیاست رو نداشت و باعث شد همسرش اصلا و ابدا قدر زحماتش رو ندونه ، ...

دقیقا همینطوره عزیزم

منم تمام تلاشمو میکنم ک متوجه نشم دارم قناعت میکنم

همیشه بهش میگم همه چیز گرونه، مثلا میگه فلان چیزو خریدم انقدر شد، میگم خب دیگه همینه قیمتش گرونه دیگه. همه چیز همینطوره. و همیشه بهش میگم آدم نبایداز خوراک و لباسش بزنه، مهمونم خوبه ک بیاد چون برکت با خودش میاره.

حالا مثلا تو این ماه چندبارمهمان برا شام  و ناهار داشتیم، هزینه داشت دیگه ، ولی خیلی ام خسته شدم چون بچه کوچیک دارم.

دیگه نیومدم بهش بگم که فعلا مهمان دعوت نکنیم خرجمون بالا رفت، بهش گفتم خسته شدم خیلی، دیگه تا آخر این ماه و اوایل ماه آینده کسی رو واسه وعده غذایی دعوت نکنیم تا خستگیم در بره. واقعا هم خسته شدمااا، ولی بحث پول رو اصلا نکردم..

یا مثلا امشب شاممون سمبوسه پیتزایی بود، همسرم بیرون بود،بهش زنگ زدم گفتم ۳دونه سوسیسم بیار با خودت ولی نوشیدنی نیار، گفت چرا؟ گفتم این مدت نوشابه خیلی خوردیم تو این هفته چندبار خوردیم واقعا همش ضرره. گفت درست میگی چشم نمیارم

وقتی اومد با خنده و شوخی بم گفت اقتصادی عمل کردی گفتی ۳ تا سوسیس بیارم فقط!؟ خیلی با لحت معمولی و جدی گفتم نه،مواد سمبوسه همیشه زیاد میشه تازه ۲ تا سوسیسم کافی من گفتم ۳تا بیار. گفت آاها.

😉

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
بچه ها لطفا بد برداشت نشه من عاشق پستهای معصومه هستم ازش بی نهایت انگیزه و انرژی میگیرم بی چشمداشت ا ...

سلام حرفتون کاملا درسته.

معصومه جان هم بنده خدا کلی کارداره اخرشبا میاد برنامه میده خدا خیرش بده.

مثلا من همسرم یه درامد ثابت داره یه درامد متغیر و میشه گفت هفته ای چندبار.

من میام خریدای عمده انجام میدم مثلا کارکرد ۳روز در ماه میزارم برا ۳ماه.پیش میاد تا ۶ماه هم خرید خیلی زیادی ندارم

خریدم در حد سیفی جات همین خرده ریزه ها ک اونم از همون پول عمده برمیدارم.

مثلا قرار بود برا عید قند و چایی  بخرم

چندباری رفتم فروشگاه اون قندی که من مصرف میکنم نداشت و نخریدم تا اینکه چندروز پیش خریدم و هنوزم از قندی ک فروردین ۱۴۰۲خریده بودم  ی مقدار داشتم.

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احترام به همه ی خانم های مقتصد بخشی از پیام ها هم اینه که میگن میخایم گزارش هفتگی مون رو اینجا ب ...

من این کارو کردم یه توضیح کلی داده بودم

گفتم منم یه گزارش بدم

آخه دیگه تا هفته های اخیر و ماه های اخیر خرج زیادی ندارم که بیام گزارش بدم و...

حرفتون کاملا درسته

ولی جدی اینجا مگه فقط باید بگیم طلا خریدیم؟؟؟

خدایا شکرت
من دارم داخل گلدان طلای  حقانی جمع میکنم بنظرتون به حد نصاب که رسید ازشون طلا بخرم یا سکه پارسی ...

حقانی جدیدا خیلی کلک شده

من از مشتریای ثابتشم 

اما جدیدا داره بازی درمیاره نمدونم بقیه متوجه شدن یا نه

اولش که سوتهای پایین رو از گلدونش برداشت زمانی که طلا نزولی بود

بعدم که برگردوند فروش پارسیانهارو محدود کرده انگاری

اکثر وزنها رو ناموجود زده

یک ونیم‌گرم دارم نمیتونم خرید بزنم یک هفته است منتظرم موجود کنن

حالا تا طلا بکشه بالا خریدشو باز میکنن

نمیدونیم به کی اعتماد کنیم

ممنون عزیزم بدی خرید اقساطی از پیج ها همینه تا تمام نشدن اقساط طلا رو نمیفرستن تو حضوری از آشنا طلازو میده ولی هزارتا منت و اما اگر میزاره 

یا من با یه طلافروش صحبت کردم یه مقدارش بمونه میگفت اشکال نداره ولی هرچی بمونه رو فی میزنم مثلا ماه بعد طلا بشه ۴ تومن منم باقی مونده رو از ۴تومن میزنم 

راستی شما مبارکتون باشه امروز عکس سکه پارسیان رو گذاشتید از کدوم سایت اسنپ شاپ گرفتید بنطرتون معتبره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان مجدد سلام  من امروز میخواستم از طلاسی یا گلدان حقانی طلا بخرم ولی دو دل شدم واقعیت ...

تا جایی که من میدونم و هایلایت پیجش رو دیدم پارسیانهاش برند و تولیدخودشه 

شما هم‌تو پیجش چک کنید

یک نمونه داشت که پرس و پاکتش بنفشه 

یه نمونه دیکه هم زده که یکم‌گرونتره ولی اونم مطمئنه و تولید خودشونه

من چندبار فروختم‌مشکلی نداشته

حتما نظرات مردم‌رو بخونید

سلام شبتون بخیر،خیلی وقت بود گزارش نداده بودم و هی دودل بودم میترسم شناسایی بشم

اما باز طاقت نیاوردم

هفته ی پیش طلاهایی که از میوگلد قسطی خریدم رسید دستم یه پلاک زنجیر بچگانه که سرجمع یک گرم و چند سوت میشدن ،شاید یکم سودو اجرتش بالا بیفته ولی خب چون قسطی بود برام خوبه،فعلا نمیتونم بخرم تا انشالله شهریور ماه که اقساط اینارو تسویه کنم یا باز قسطی میخرم یا از شهرمون.همین یه گرم برای من واقعا یه قدم بزرگ بود و به لطف اشنایی با این تاپیک بود

این ماه یه مسافرت یه هفته ای مشهد رفتیم که به لطف همسفرامون هزینه هامون خوب مدیریت شد هم دل سیر زیارت کردیم هم تفریح رفتیم،

انشالله بتونم مدیریت هزینع هارو کامل برعهده بگیرم تا بهتر مدیریت کنم،االبته این ماه خرج ماشینم زیاد داشتیم که خداروشکر پول داشتیم و دستمون جلو کسی دراز نشد.یکم بدهی دارم انشالله تیرماه اونارو تسویه کنم و کار دندون پزشکیم هنوز تموم نشده اونم برم اگر بتونم چکاپ و دکتر پوستم برم عالی میشه

اذر ماه پارسال دندونمو پر کردم دکتر گفت عمیقه اما میشه عصب کشی نکرد اینجوری عمر دندونت طولانی میشه که به یسال نکشیده دندون درد امونمو بریده و هزینه ام خیلی بیشتر شد دعا کنید دکتر باهام ارزونتر حساب کنه یا حداقل راضی بشه قسطی پولشو بدم،خودمم اصلا روی چونه زدن ندارم ،خدا کنه بتونم بگم مقصر خودش بودو نباید بع این زودی من دندون درد میگرفتم،همسرمم خرید لباس داره تیرماه که بتونیم همین هزینه هامونو برسونیم برد کردیم

امروز یخچال و کابیت ادویه ها و خوراکیارو مرتب کردم و هرچی کم مونده بود تموم بشه رو نوشتم انشالله ماه بعد که خرید داریم با مدیریت خرید کنیم و اسراف نکنیم،

انشالله یه تفریح دوروزه ام برای ماه بعد در نظر دارم

انقدر که مسافرت و گردش بهم مزه میده

یه مهمونی ام باید برا خانواده خودمو همسرم به طور جداگونه در  نظر باید داشته باشم که اگر تیرماه نشدمرداد ماه انجام بدم،

هدف امسال ما باهمسرم تعویض ماشینمونه،انشالله که بتونیم

نمیدونید چقدر ذوق میکنم وقتی اینجا از موفقیت هاتون میگید و از خرید طلاهاتون میگید،دعا کنید چکاپم مشکلی نداشته باشه سلامتی بزرگترین نعمته

قدر دندوناتونو قدز اندامتونو بدونید قدر سلامت پاها و دستاتونو بدونید،پیاده روی یادتون نره هوا خوبه پول اسنپ و تاکسی یا حتی بنزین ماشینو بندازید تو قلکتونو گاهی پیاده روی کنید

تابستونه رو بچه هاتون سرمایه گزاری کنید،منم باید بچمو امسال یه کلاس ثبت نام کنم خودش به ورزش علاقه داره چهارسالشه همش،اما سرمایه زندگی ما همین بچه هامونه

بچم مدام خواهر برادر میخواد دعا کنید  خدا به تن و روحم توانایی بده بتونم خودمو راضی کنم،

زیارت مشهد و کربلا قسمتتون

سرویس طلا قسمتتون❤

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
من این کارو کردم یه توضیح کلی داده بودم گفتم منم یه گزارش بدم آخه دیگه تا هفته های اخیر و ماه های ...

بنظرم هر چی بنظرتون مفیده بگین و دریغ نکنید هرکسی ام وقت نداره برگزیده هارو میخونه،استارتر زحمت میکشن پیامای مهم اونجا میزارن،من هرشب یساعت میام و میخونم هرچند صفحه که عقب افتادم و اکثر پیاما برام مفید بوده و هرچی ام نبوده یا برام جذابیت نداشتهرد کردم رفته،ماها عادت داریم به غر زدن،باید یاد بگیریم در مکان عمومی همه چی به دلبخوااه ما نمیشه اگر گزارش ندن اگر حرف نزنن خب این تاپیک پابرجا نمیمونه که،منکه میام صفحاتو میبینم بالا رفته ذوق میکنم و انگیزه میگیرم،

شاید یکی دونفر مدام بیان بگن این ماه ۴۰ گرم پنجاه گرم طلا خریدم ک باقی فقط نظاره گر باشن کم کم همه انگیزه شونو از دست میدن،اینجا همون مدیریت پول خوردهاست که ارزش داره وگرنه پول اضافی همه بلدن پس انداز کنن

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

سلام دوستان وای بیاید از دیشب دارم میترکم نمیتونمم به کسی بگم دیروز سالگرد ازدواجمون بود همسرم اصرار اصرار که بریم رستوران توپ

منم چون نمیخواستم خسیس بشه یه تیپ خفن زدم و رفتیم وای باورتون نمیشه همه چی گرون ترینشو سفارش داد زیتون پرورده یه ظرف کوچیک ۱۰۰تومن که نخوردیم اصلا ازش

دیگه نذاشت از خونه ظرفم بردارم اضافی غذامونم کلی موند باور کنید از دیشب حالم بده ولی اونموقع کلی تشکر گردم داشتم میترکیدم گفتم با شما درد دل کنم😏

منم موافقم با حرف شما  همسر منم توی همین املاکی ها یه معامله انجام داد و زمین و خونه ای خرید ک ...

سلام چه خوب میشه یکم موضوع رو بازتر بگین .منظورم اینه چه مشکلی پیش اومد که مجبور به تحمل این ضرر بزرگ شدین

قطعا این راهنماییتون چراغ راه خیلیا میشه و اثرشو میبینید

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
بچه ها لطفا بد برداشت نشه من عاشق پستهای معصومه هستم ازش بی نهایت انگیزه و انرژی میگیرم بی چشمداشت ا ...

سوگل جون خیلی شجاع بودی که نوشتی چون اینجا یکم خانوما زود گارد میگیرن و در تکمیل صحبتهات بگم منم خیلی از پستهای معصومه جون چیزهای مفیدی یاد میگیرم و انرژی محرکه تاپیکه من خودم کم پست میدارم ولی وقتی میام میبینم اگر چند روزی معصومه جون نباشه صفحات کند یا اصلا جلو نمیره ناراحت میشم (دوستان تو رو خدا بد برداشت نکنید و انگ حسادت و ....نزنید )منظورم اینه خودتون باید بعد از الگو گرفتن فکر کنید تو وجودتون یه ماشینه تبدیل انرژی هست .پرقدرت برین جلو بدون نیاز به هول دادن کسی.همونطور خیلیا میگین معصومه انرژی رو از کجا میاری!جون خودش خواسته تو وجود خودش باشه بدون تکیه به کسی.

دوستان ما اینجا فقط مدیریت مالی یاد نمیگیریم خیلی چیزها یاد گرفتیم 

در آخر بازم خواهش میکنم قضاوت نکنید فقط منظورم تکیه به خودتون بود

موفق باشین😊

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
سلام دوستان وای بیاید از دیشب دارم میترکم نمیتونمم به کسی بگم دیروز سالگرد ازدواجمون بود همسرم اصرار ...

سلام عزیزم فدای سرت،گاهی وقتا لازمه

ارزشش رو داشتی که خرج کردی نوش جونت،

از خود رستوران ظرف یک بار مصرف میگرفتی

خجالتم نداره 

ب نظرم اگر غذامون بمونه و نیاریم باید خجالت بکشیم 

چون اونا میریزن میره و اصراف میشه..

ما هم رفتیم یه کافی شاپ ک جدید باز شده فضاش خیلی قشنگ بود ولی منو ب شدت گرون و افتضاح 

اولش حرص خوردم حداقل کاش اینقدر پول میگیرن یه چیز خوب میدادن به مردم 

ولی بعدش ارامش خودمو حفظ کردم و خودمو قانع کردم برای یک بار امتحان کردن هیچ اشکالی نداره.

اگر منِ قبل بود همچنان پیش خودم داشتم حرص میخوردم ولی ارامشِ الانم رو مدیون این گروهم😅

حقانی جدیدا خیلی کلک شده من از مشتریای ثابتشم  اما جدیدا داره بازی درمیاره نمدونم بقیه متوجه ...

عزیزم من ۴تا پارسیان ازش خریدم هنوز نبردم طلافروشی یکی شو کادو دادم

تقلبی نباشه ابروم بره😭 ؟؟؟؟؟؟ تو فروختی؟

2810