2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه روز بدون خرج بودیم فقط امروز نون بربری یدونه خریداری شده بود.فردا میخوام برم عکس دندون بگیرم که دو سه روز دیگه برم پیش دندانپزشک هر ماه یه دندونم درست کنم.حرکت اقتصادی  اینه فردا زنگ بزنم به درمانگاه ببینم فرق ثبت شده سیستمی با ثبت نشده اش چقدر .اگر فرقش زیاد بود بدم اسنپ دکتر برام ثبت کنند. چون چند روز پیش آزمایش فقط تیرویید آزاد دادم 300 ازم گرفت آزمایشگاه خصوصی.میوه هم ایندفعه به شوهرم گفتم که 6.7 جور آلبالو.هلو.طالبی.موز.توت فرنگی.انبه نگیریم 3 جور کافیه نهایت چون هربار 420 میدیم میوه و صیفی جات این دفعه گفتم تو کارت جدا 300 بریزیم بریم واس میوه و صیفی جات.اوندفعه یجور خیار بود ریزتر بودند 19 میداد و خیار مجلسی تر رو 23.از ریزها برداشتم چون برای سالاد میخاستیم و ترد هم بودند .گوشت خورشتی نداریم چند بسته گوشت چرخی دارم و چند بسته آبگوشتی و چند بسته مرغ.با همینا می‌بندم تااخر تیر رو و فریزرم خالی میشه .اول مرداد میریم خرید گوشت.

سلام دوستای گلم

منم یه گزارشی بدم

پنج روز با خانواده رفتیم مسافرت

دو تومن خرج خورد و خوراک ما دو نفر شد (دونگی حساب کردیم)

یه تومنم بنزین و لباس و سوغاتی واسه خودمون 

پول جا ندادیم چون بخش مهم هزینه سفر فکر کنم جا و مکان باشه 

تا تونستیم غذا از خونه بردیم ( الویه- خورش قرمه سبزی مامانم فریز کرده بود- لوبیا سبز آماده برداشتم برای لوبیا پلو ، مرغ و گوشت و برنج هم بردیم)

البته میتونستیم بیشتر ببریم تا نریم سوپرمارکت و ... ایشالا دفعات بعدی

هر چند بعضی از همسفرا هی دوست داشتن بریز و پاش کنیم (همسرم  ) ولی خب موفق نمیشدن  

آشپزمونم همسر من بود... هنرمندیه واسه خودش    

تجربه من این بود که همه چیز رو از خونه ببریم

حتی پیاز

چون شهری که ما بودیم تا فهمیدن تهرانی هستیم(بومی خودشون نیستیم) دوبه سوبله باهامون حساب میکردن... میوه فروشی ها قیمت نداشتن متاسفانه) 

نهایت استفاده از تفریحات کم هزینه رو هم بردیم (بعضی جاها البته)

در کل از خرج کردمون راضی بودم

عزیزم درست متوجه شدم؟ از ویپاد چطور طلا خریدی؟ کدوم قسمتش؟

نه عزیزم 

شاید نتونستم خوب توضیح بدم

وام ویپاد رو برای جمع کردن سکه برداشته بودم قصد نداشتم خرجش کنم،

پولای خودمم تو بورس عیار خریده بودم که تو ضرر بود

از اینکه طلا به صورت فیزیکی نداشتم از نظر روانی آرامش نداشتم ولی دلمم نمیومد ضرر کنم عیارمو بفروشم گفتم اونا بمونه با وام ویپاد برم حضوری طلا بخرم 

مبارکتون باشه عزیزم قطعا لازم داشتین اگر ادم چیزی لازم داشته باشه بهتره بخره در غیر اینصورت حواسمو ...

مرسی عزیزم بله لازم داشتم اهل خرید یهویی و هیجانی نیستم ، امسال قبل عید نوروز مراسم سالگرد پدرم بود و من خرید نکرده بودم و واقعا لباس و وسیله لازم داشتم .

خانما شما که به همسرتون میگین از مامان تون قرض گرفتین مامان تون شاغله یا خونه دار؟ اگر خونه داره چه ...

مادر من درآمد داره هم خودش بازنشسته هست و هم حقوق پدرم که به رحمت خدا رفته . به ما هم خیلی پول قرض داده و الان هم من بهش بدهی دارم ولی همسرم مقدار دقیقش رو نمیدونه . 

بعد منی که شاغلم همسرم میگه خودت قرض گرفتی خودت هم پس بده و زیر بار نمیره. اینو چی کار کنم؟ 

همه ما خانم های شاغل چنین مشکلاتی رو داریم ولی مثلا من خودم برای دادن بدهی هام اقساطم خیلی زیاد شده الان چند ماه هست به همسرم گفتم ماهی ۲ میلیون جداگانه بهم بده . 

سلام دوستان مجدد سلام 

من امروز میخواستم از طلاسی یا گلدان حقانی طلا بخرم ولی دو دل شدم واقعیت زیاد متوجه نمیشم کدوم بهتره 

و سوالم اینه سکه پارسیان های حقانی معتبره یا نه چون طلا رو که دوستان گفتن با اجرت خیلی بالایی میزنن پس پارسیان باید بهتر باشه 

و اینکه مثلا حتی اندازه ۵۰۰ سوتم جمع کنیم درخواست پارسیان بدیم قبول میکنن یا باید مبالغ بالاتری خرید کنیم 

راستی من یکسالی میشه این پیج طلا قسطی رو دارم مدام استوری میزاره از خرید مشتریاش ولی من هنوز نتونستم بهش اعتماد کنم باز شمام نگا کنید نظرتونو بگید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام دوستان مجدد سلام  من امروز میخواستم از طلاسی یا گلدان حقانی طلا بخرم ولی دو دل شدم واقعیت ...

سلام دوست عزیز این برای شهر ری هست منم دو سه سال پیش پیجش رو داشتم همسرم گفتم قبول نکردن الان دیدم پشیمون شدم از اینکه اونموقع نخریدم الان خیلی سود میکردم حالا ببینم اون پیج هست یا نه بتونم ازشون قسطی بردارم خوب میشه

سلام دوست عزیز این برای شهر ری هست منم دو سه سال پیش پیجش رو داشتم همسرم گفتم قبول نکردن الان دیدم پ ...

ممنون عزیزم فکر میکنم قبلا شهر ری بودن الان آدرسشون رو تهرانسر زده فروشنده یه خانم باحجاب  من خودم حومه تهرانم اگه نزدیکتر بودم میرفتم ته توی ماجرا رو درمی‌آوردم 

ولی خوبه تو این شرایط به قول شما قسطی خریدنم سوده دوسال دیگه خدا میدونه با این تورم طلا گرمی چند میشه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ممنون عزیزم فکر میکنم قبلا شهر ری بودن الان آدرسشون رو تهرانسر زده فروشنده یه خانم باحجاب  من خ ...

ممنون از شما که این پیج رو گذاشتین به فکر افتادم یه پیجی همینطوری پیدا کنم اگه بتونم حضوری برم اینطوری قسطی بردارم خیلی دوس دارم طلای قسطی بخرم اما راستش یکم تو این دوره زمونه نمیشه به هر کسی اعتماد کرد 

ممنون عزیزم فکر میکنم قبلا شهر ری بودن الان آدرسشون رو تهرانسر زده فروشنده یه خانم باحجاب  من خ ...

من تو روبیکا یه پیج دارم تو کامنتا یکی دو نفر گفتن خرید کردن و این بدون پیش قسطه فقط طلا رو بعد اتمام اقساط میفرسته

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810