2777
2789
تو صندوق بورسی افران بزاری حدود ماهی ۱۰ میده من پولم رو تو صندوقای بورسی گذاشتم خورد خورد هم ازش می ...

غیر از افران دیگه چه صندوق های بورسی ای داریم که شما آشنا باشید؟ چند درصد سود میدن؟ 

عزیزم چقدر امتیاز دارین و چند میفروشین؟

این معدل حسابمه

مامان سبحان عزیزم اینو ببین لطفا راهنماییم کن تو خصوصی پیام گذاشتم🙏🏻🤍

@مامان_سبحان7    

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما😍

دیروز همسرم سه میلیون بهم داد که خرید کنم برای خودم.

چون تو شهر ما ترکمن زیاده و سه روز عید قربان را مفصل جشن میگیرن ، بیشتر مغازه ها حراج و تخفیفات خوبی زده بودن.

بنابراین شلوار جینی که پسندیدم تو تخفیف قیمتش 490 شده بود اما چون آخرین رنگ و سایز ازش مونده بود 390 ازشون خریدم😁😁💃💃

من خودم خیاطم پارچه لینن کشی عالی خریدم برای مانتو که اونم تو تخفیف برام 280 دراومد🤣

شال و کیفم همه تخفیف عالی داشتن هردو رو باهم خریدم 500 تومان

با سه تومنی که همسر جان داد کامل خرید کردم حدود 1800 برام موند که 200 تومنم گذاشتم روش و تونستم بدهی به طلافروشی که ازش دستبند خریدم رو بدم😃😃😃😃😃

خداروشکر خیلی خوشحالم هم بدهیم تسویه شد و هم آنقدر خوب خرید کردم و مفت که خودمم باورم نمیشه🤣🤣🤣

البته قیمت ها رو به همسر نگفتم تازه گله هم کردم که پول کم داشتم تا با توجه به توصیه دوستان خسیس بار نیاد😍😍

❌❌❌❌ نکته اقتصادی هم اینکه حتما تو این روزهای مونده تا عید قربان اگر خرید دارید از تخفیف استفاده کنید💃💃💃🤣🤣

و اما امروز🤩🤩

مصرف میوه ما خیلی زیاده، همسرجان یه جعبه توت فرنگی خریده بودن دیروز که امروز دیگه یه مقداری ازش مونده بود.

منم دست بکار شدم اندازه یه شیشه کوچیک مربا درست کردم چون ما مربا نمی‌خوریم و گذاشتم فریزر برای وقتی مهمون از شهرستان دارم سفره صبحانه م رنگین تر باشه

یه کم هم ورقه ای برش زدم یه کوچولو هم شکر پاشیدم و گذاشتم فریزر که چند وقت دیگه بچه ها هوس کردن بیارم بخورن😋😋

اندازه یه کاسه هم شستم گذاشتم یخچال که خورده شد و تموم.

هم حسابی سیر توت فرنگی شدیم هم یکم موند واسه بعدا تو فریزر و هم مربا شد😍

کیک و شیرینی هم امروز درست کردم و سه قسمت کردم دو قسمت رفت فریزر و یه قسمت هم امروز هم خورده شد😍برای دو روز عصرانه بچه ها بدون خرجه

پارچه مانتویی هم امروز برش زدم و تقریبا با یک سوم قیمت صاحب یه مانتو خوشگل شدم.بنظرم دوستانی که وقت آزاد دارن با یادگیری خیاطی خیلی هزینه شون کمتر میشه

خلاصه امروز خیلی کار کردم🤣🤣 به جاش امشب همسایه یه ظرف بزرگ دلمه برگ انگور درست کرده بود و برام آورد و از شام پختن راحت شدم اینم جایزه ام بود

منم بجاش یه شیشه ترشی بادمجون شکم پر که خودم درست کرده بودم براش بردم😃

خدایا شکرت، ان شالله همه موفق و پر روزی باشند❤️❤️❤️

بعد منی که شاغلم همسرم میگه خودت قرض گرفتی خودت هم پس بده و زیر بار نمیره. اینو چی کار کنم؟ 

بیا دورهمی قشنگ بشینیم سبزی پاک کنیم و بشکافیم قضیه رو  

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

ببخشید انقد پرحرفی کردم

ولی قبل آشنایی با تاپیک اگه هنوز من قبلی بودم طبق روال هرساله یه عالمه مربا درست میکردم هزینه شکر ، میوه ، زحمت یه طرف و اینکه چون مصرف مربامون خیییییلی کمه یا خراب میشد میریختم یا همشو میدادم به اطرافیان

به هر حال میوه هم درسته خاصیت داره ولی خوردن زیادش واقعا فایده ای نداره.امروز از این حرکت خودم راضی بودم که اصراف نشد❤️❤️

یادمه اوایل ازدواجمون کلی ترشی و خیار شور و ... درست میکردیم و می‌دادیم به اطرافیان ،😐😐

هیشکی هم نبود بگه بجای خرج بیخودی پول جمع کنید 

نهایت نصیحتی که مادرم یادم داد این بود که پول حسابی خرج کن همسرت قدرتو بدونه ولی هیچ کسی نبود یادم بده پس انداز کنم 🥺🥺

خودمم که پس انداز میکردم از اونور مادر شوهرم تو گوش شوهرم میخوند که شما که خرجی ندارین بیا بجاش برای خواهرای بیچارت که شوهر هم دارن 😈، لباسشویی بخر، چرخ خیاطی بخر، میز ناهارخوری و کوفت و زهر مار بخر😡😡😡

خدا به رویا و معصومه و همه دوستانی که از تجربیاتشون میگن خیر و برکت و سلامتی بده که به امثال من راه زندگی یاد دادین.

تازه از پارساله بصورت آشکار و مخفی دارم طلا میخرم❤️

دوستتون دارم ❤️❤️❤️❤️

سلام خوشگلای من دوستای خوبم🌹 کد دستوری ستاره پنج ستاره یک مربع💞 برای ایرانسلی ها ۲۰ گیگ نت رایگا ...

عزیزم تلگرام و اینستاروهم باز میکنه؟ یا داخلیه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ببخشیدمن جواب میدم... برای برنامه های داخلیه....ایتا روبیکا بله سروش و.... من خودم کد رو زدم

اررره دقیقا داخلی هست 

منم زدم دیدم تلگرامم نمیاد

مرسی که گفتین🙏🏻

و اما امروز🤩🤩 مصرف میوه ما خیلی زیاده، همسرجان یه جعبه توت فرنگی خریده بودن دیروز که امروز دیگ ...

به به چه خلاق 

خیلی عالیه

این گزارش های غذایی خیلی به ما ایده و انگیزه میدن

لطفا به اینجوری گزارش دادن ادامه بدید💚

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤
سلام خانوما😍 دیروز همسرم سه میلیون بهم داد که خرید کنم برای خودم. چون تو شهر ما ترکمن زیاده ...

مبارکتون باشه عزیزم قطعا لازم داشتین

اگر ادم چیزی لازم داشته باشه بهتره بخره

در غیر اینصورت حواسمون باید باشه تو این تخفیف ها خرید هیجانی نکنیم

خیلی از مارکت ها به بهونه جشن و عید و فلان تخفیف میگذارن و گاها خیلی مغازه ها رو میبینی با همین اهداف باعث خرید هیجانی میشن که باید تو دامشون نیفتاد

حالا اینکه لازم داشته باشی واقعا بحثش خیلی فرق میکنه‌

همین جمعه سیاه و این داستانها پشتش همین هدف و تشویق به مصرف گرایی و … هست. 

عزیزم تلگرام و اینستاروهم باز میکنه؟ یا داخلیه؟

ن داخلیه اما ۳۰ روزه اس 

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
2810