2777
2789
سلام خانوما  هندونه و یکم گوجه سبز و چند دونه زرد آلو تو یخچال داشتیم بهش گفتم گیلاس بیار دختر ...

نمونه اش مادر من

متاسفانه اصلا این سیاست رو نداشت و باعث شد همسرش اصلا و ابدا قدر زحماتش رو ندونه ، هر مردی لایق این نیست خودتو به آب و آتیش بزنی براش

کار شما درسته گلم

اون اجیل ها خورده میشه ولی بهتره تا براش ادم قشرق به پا کنه …. چون  پیش همسرت ارزشتو  پایین میاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترااااا سلام🙋‍♀️

دیدم گزارش خوراکیه من اومدم ی کوچولو گزارش بدم 

خب خب بگم از امروز که از اونجایی ک ما عاشق دوناتیم🍩

و چندبار از بیرون خریدیم دونه ای ۲۵ تومن

من خیلی خودجوش معصومه درونم فعال شد و گفتم تو که یه پا سراشپزی برا خودت😌😂خودت درست کن دیگ افریییین

خلاصه ک خومم عاشق خلق چیزای عجیب غریب🙄🤣🤣

دست بکار شدم با 

دوتا تخم مرغ و

۵۰ گرم کره

و نصف لیوان شیر و کمی ارد

۱۲ تا دونات خیلییییییی خوشمزه و سالم درست کردم🤌😋😋😋

باورمون نمیشد خیلیییی خوشمزه تر از بیرون شد همسرم ک خیلیییی خوشش اومد

و اما حرکت بعدی درست کردن شربت لیموناده ک خودمون ی بطری ی لیتریشو ۱۸۰ ت خریده بودیم 

الان درحال درست کردنم 😋انشالله اینم عالی بشه😜😜😜

بچه هاااا ی مورد دیگ من این ماه برخلاف ماه پیش ک اجیل خاص مث پسته و بادام .و.... خریده بودم این ماه تصمیم گرفتم مدل های دیگ ک ارزونتره بخرم

نخودچی کشمش +مویز +بادام زمینی کلش بیشتر از۲ونیم کیلو شد ب مبلغ ۳۱۵ ت هم چون خیلی وقت بود نخورده بودیم بهمون مزه داد هم کلی اقتصادی شد هنوزم کلی ازش مونده

ببخشید ک برحرفی کردمممم 

لطفا گزارش غذایی و خوراکی بیشتر بزارید♥️

من تجربه ام از خونه خریدن و در واقع اشتباه بزرگم رو بهتون بگم.. یک املاکی یکبار بهم گفتند وقتی میخوا ...

خب باید ارزون تر بفروشی 

10 20 تومن نه

باید مثلا 150 200 تومن قیمتت رو پایین تر بیاری

بهرحال همسایه شلوغ و پرجمعیت هم یکی از عواملی هست که مشتری رو زده میکنه. اما با اینحال ادمهایی هستن که دنبال یک سکوی پرتاب هستن تا این خونه رو بخرن و باز پولاشون رو جمع کنن و برن خونه بهتر

به شرط ارزون تر بودن خونه، هستن کسایی که این مردم ازاری ها رو مدتی تحمل کنن و خونه ات رو بخرن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خب باید ارزون تر بفروشی  10 20 تومن نه باید مثلا 150 200 تومن قیمتت رو پایین تر بیاری بهرحال ...

بله کاملا درسته ولی فعلا اونقدر پول ندارم ک خونم رو زیر قیمت بفروشم گفتم تیری در تاریکی هست شد شد اگر نشد یکی دوسال دیگه که پول دستم اومد و پس انداز کردم زیر قیمت میدم بره. 

بله کاملا درسته ولی فعلا اونقدر پول ندارم ک خونم رو زیر قیمت بفروشم گفتم تیری در تاریکی هست شد شد اگ ...

در ضمن گلم غصه خونه ای که میخوای رو نخور.

چیزی که زیاده خونه خوب

در هرکاری قسمتی هست.

صبر کن ببین خداوند برات چی در نظر گرفته

فعلا دنبال خونه نگرد چون هی مورد خوب میبینی هی دلت از خونه الانت سیاه میشه

هدفت رو بذار مثلا 200 گرم طلا. دیگه به هیچی نگاه نکن

بعدش با 200 گرم طلا راحت میتونی خونه الانت رو 150 تومن کمتر بدی و رو هوا میبرنش و میری خونه بهتر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
خانما شما که به همسرتون میگین از مامان تون قرض گرفتین مامان تون شاغله یا خونه دار؟ اگر خونه داره چه ...

اگه شخص شاغل مثل خواهر و برادر و پدرت هستن، بگو از اونها گرفتم

اما اگه برفرض نداری بگو مامانم طلا فروخته برام

سلام خانوما شبتون بخیر ...

از اونجا که من خیلی جوگیرم امروزم رفتم برا زنجیرم یه پلاک کارکرده ولی خیلی تمیییییز گرفتم ۷۷۰سوت بود قیمتش شد ۲۷۰۰ طلاهم ۳۳۱۷۰۰۰ بود ...از حقوق شوهرم ۷۵۰۰برداشتم برا خرجی ۲۷۰۰تومنشو دادم پلاک ک خرج نشه 

اگه شخص شاغل مثل خواهر و برادر و پدرت هستن، بگو از اونها گرفتم اما اگه برفرض نداری بگو مامانم طلا ف ...

بعد منی که شاغلم همسرم میگه خودت قرض گرفتی خودت هم پس بده و زیر بار نمیره. اینو چی کار کنم؟ 

عزیزم من کاملا درکتون میکنم  احتمالا بچتون بیش فعال نیست؟؟ منم دختر کوچیکم خیلی رفتارش با همس ...

عزیزم ببخشید من وسط تاپیک جوابتونو دادم

داشتم تاپیکو میخوندم پیام شمارو دیدم هیچ تاپیکی نداشتی که اونجا جوابتو بدم

من چون خودمم بیش فعالی داشتم تو بچگی همین علائم دختر شمارو داشتم

انشالله که نیست اما ی تست بیش فعالی ازش بگیرید تا انقدر اذیت نشه 

بچه های بیش فعال بخاطر شیطنت و بی قراری های زیاد خیلی مورد قضاوت قرار میگیرن و عزت نفسشون از بین میره

بخاطر عدم تمرکز علی رقم هوش زیاد نمیتونن درست درس بخونن 

لطف کنید این لطفو در حق دخترتون بکنید

ی تست ضرری نداره.امیدوارم ناراحت نشید

عزیزم من کاملا درکتون میکنم  احتمالا بچتون بیش فعال نیست؟؟ منم دختر کوچیکم خیلی رفتارش با همس ...

عزیزم ببخشید من میخواستم اون خانومی که شما جوابشو دادی رو تگ کنم اشتباه جواب شمارو دادم

خانمها به نظرشما پیش فروش سایپا که امروز شروع شده ارزش داره بنویسیم بعد اسفند ماشین تحویل بگیریم به قیمت روز ؟یا از بازار آزاد بخریم بهتره ؟اگر تجربه ای دارید راهنمایی کنید ممنون 🙏🌺

2810