2777
2789

سلام

روزای آخر از فصل بهار

من از اول سال دلم میخواست ماهیانه حتی شده یه سکه ۱۰۰ سوت بخرم ولی بنا به دلایلی نمیشد واسه همین هرچی دستم میومد دادم عیار که اونم یه روز ضرر یه روز منفعت

الانم که  تو ضرر

۲۰ تومن وام ویپاد برداشته بودم سکه جمع کنم

پول خودمم ۱۴تومن بود

خلاصه دیگه دیدم اصلا وقتی طلا به صورت فیزیکی ندارم آروم نداشتم و تصمیم گرفتم از همین ویپاد برم اندازه ۱۴تومن طلا بخرم،پول خودمم که عیار خریدم به امید  اینکه مثبت بشه و سود کنم نگه داشتم تا موعد تسویه ویپاد بلکه ضررم جبران بشه و جایگزین کنم

رفتم و هرچی طلا دست دو نشون داد به دلم نبود تا یه زنجیر ادهم دیدم و پسند کردم ولی خیلی بیشتر از پولم(۶‌.۱۳۰ وزنش قیمت هم ۲۱،خانمای وارد چطور حساب کرده؟ قیمت تابلو هم ۳۳۱۵)

۷تومن باید بیشتر پولشو میدادم مجبور شدم کل پول ویپاد رو بزارم و از خواهرمم یه تومن قرض گرفتم ریسک کردم ولی بازم شکر خدا

گفتم نهایتش اینه بازپرداخت مرحله ای میزنم و تو چند ماه تیکه تیکه پولشو برمیگردونم اینجوری شاید عیارامم دست نزدم

خلاصه باز همه کارتارو تکوندم یه تومن خواهرمو پس دادم

بقیه شم خدا بزرگه انشالله به راحتی جور میشه

و این شد پرونده طلایی فصل بهار بسته شد👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

اما برای اینکه انگیزه داشته باشم تصمیم گرفتم تیر ماه رو اصلا پس انداز نکنم و به رفع احتیاجاتم بپردازم،یکم برای خودم وقت بزارم،دنبال چکاب و‌....

بنابراین برای ماه آینده هم برنامه ریختم که چیکارا کنم

دوستان مجازیم 

من ۳۷۰وام گرفتم ک ماشین بخرم 

ب نظرتون الان ک ثبت نام سایپا هس و باید ۱۷۰واریر کنم و آخر اسفند ب نرخ روز پرداخت کنم 

یا الان ی ماشین دست دوم بردارم 

ممکنه تا آخر اسفند قیمت ها فضایی بشه 

ممنونم از همه تون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان مجازیم  من ۳۷۰وام گرفتم ک ماشین بخرم  ب نظرتون الان ک ثبت نام سایپا هس و باید ۱۷۰ ...

سلام اگه اطلس هست خوبه ۲۰۰ تومن اختلاف قیمتش با بیرونه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانوما من امروز کلاس زبان ثبت نام کردم ۱.۳۹۰ سه روز در هفته ۱۴ جلسه (انگلیسی نیست)

۱۸۰ تومن کتابش شد که باید سیمی کنم

۷۰ تومن هزینه اسکن مدارک دادم

۹۳۵ هزینه ترجمه مدارک

۲۲۰ هزینه عکس پرسنلی

۳۸۰ تومن هم داده بودم آموزش پرورش که مدارکمو بگیرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانوما 

هندونه و یکم گوجه سبز و چند دونه زرد آلو تو یخچال داشتیم بهش گفتم گیلاس بیار دخترمون دوست داره. دخترم ۱سالو ۷ ماهشه.

وقتی اومد خونه دیدم ۱ کیلو گیلاس،۱کیلو هلو،۱کیلو موز خارجی، همشونم درجه یک،، خرید اورد.

هیچی نگفتم، کلی تشکر کردم و گفتم خدا ب جیبت برکت بده مردِ دست پر😉

آجیل تو خونه داشتیم. اونم از نوع خوبش، اومدم بسته بندیشون کردم گذاشتم فریزر، هروقت بخوایم یک بسته اشو درمیاریم میخوریم. 

احتیاحی نداشتیم

ولی دیدم امروز اومد خونه با یه عالمه گردو و بادوم زمینی و تخمه. هر کدوم جدا جدا 😐😐

از درون حرص خوردم راستش😂😂

ولی اصلا نمیگم نیار یا چرا اوردی

نمیخوام خسیس شه

فقط هی قربون صدقش میرفتم و میگفتم مرسی که انقد مهربونی و به فکر هستی.

گفتم همشونو بسته بندی کنم و با مدیریت خرج کنم.

شکلات و ذرت هم تو خونه داریم

تا یه مدت مهمون بخواد بیاد وسایل پذیراییم کامله خداروشکر.

هیچ وقت ب همسراتون نگید چراااا اوردی، چرا خریدی،چرا زیاده،چند بار بگی دیگه نمیاره.. شما پشت صحنه مدیریت کنین

خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🥺😚
خدا خیرت بده دعات میکنم بیا این چالش ۵۲ هفته رو توضیح بده

سلام و سلامت باشی🥰

ما از یکم اسفند که سه شنبه بود این کار رو شروع کردیم، برای هر سه شنبه به ازای تعداد هفته پول کنار میذاریم. 

هفته اول ۱۰ هزار

دوم ۲۰ هزار 

سوم ۳۰ هزار 

.

.

.

.

تا این هفته که شد هفته ۱۷ که مبلغش شد ۱۷۰ هزار. 

هفته بعد که ۱۸ هستش مبلغش میشه ۱۸۰ هزار و تا هفته پایانی بهمن که ۵۲ هفته میشه، کل پول میشه ۱۳ میلیون و ۷۸۰ تومن. 

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان

سلام دوستان منم یه گزارشی بر این چند روز بگم 

مت یمقدار پول قرعه کشی دراومد واسم البته متاسفانه جزو نفرات آخر بودم گذاشتم ویپاد سکه جمع کنم بر وام 

خودمم در تلاشم هر ماه یه تومن کنار بزارم که انشاالله درسال جدید خدا کمک کنه منم یه تیکه طلا بخرم 

از اون ور بر خودم و دخترم کلی چیز تابستونی نیاز داشتیم میخواستم اولش از وبپادم بردارم بعد اینجا دیدم خانوما درمورد اسنپ پی صحبت میکنن خلاصه منم دست به کار شدم یه ضدافتاب برخودم یه ضدافتاب بردختر ۸سالم چون ظهرا کلاس میبرم خیلی نیاز بود 

و یه ابرسان سیمپل ژل شستشو و ماسک مو سفارش دادم شد ۱ میلیون البته باتخفیفای سایت خانومی خرید زدم 

اقساطشم برام افتاد ماهی ۲۵۰ خیلی خوشحال شدم خیلی وقت میخواستم بخرم اما دنبال اقساطی بودم

دیگه اینکه از مغازه اشنامون بر دخترم ست تابستونی خریدم بر خودمم مانتو و شال ‌کرم بر تابستون شال مشکی بر محرم 

که گفت ماهی تونستی ۲۰۰ تومن بدی خیلی خوبه هر چی خواستی بیا ببر 

دیگه صندل خودم و دخترمم انداختم گردن همسرم

چون همسرم  ماهی ۲ تومن بهم میده دیگه میگه باهمون خریداتو جمع کن 

ببخشید پستم بر عکس شد اینجا بابد از پس انداز صحبت کنیم من از خرج کردن گفتم عوضش تا شهریور خریدی ندارم دیگه قسطارو میدم و تمرکزم و فقط میزارم واسه خرید طلام انشاالله

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

سلام خوشگلای من دوستای خوبم🌹

کد دستوری ستاره پنج ستاره یک مربع💞

برای ایرانسلی ها ۲۰ گیگ نت رایگان میده😋

بزنید حالشو ببرید منم دعا کنید🙃

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
ممنون از راهنماییت عزیزم 💞 البته یه تک پوشم دارم که میخواستم عوضش کنم و یچیز دیگه بگیرم اونو از قب ...

خب ببین بستگی به نیازتون داره اگر قرعه کشی ها زود در میاد بذار در اومد بخر

اگر خیلی در عذابی ارزش نداره منتظر قرعه کشی باشی

این مساله خیلی شخصیه و بستگی به نیازهای شما داره گلم

سلام خانوما من برگزیده هارو میخوندم رسیدم به عید امسالکهمعصومه جون برای هزینه مسافرت پارسیان کنار میزاشته اینو از هرچند وقت میخواستم بدونم تبدیل میکرده که تونسته بزاره کنار منو راهنمایی کنید

بچه ها میدونم مرتبط نیست ...ببخشید .ولی اگه میشه با دلهای پاکتون برام دعا کنید ۸ روز دیگه تا زایمانم مونده دعا کنید به سلامتی زایمان کنم و نی نیم وبغل بگیرم.خیلی سختی کشیدم بعد چند تا سقط خدا بهم داده دعا کنید برام .ممنون😘🙏

بچه ها میدونم مرتبط نیست ...ببخشید .ولی اگه میشه با دلهای پاکتون برام دعا کنید ۸ روز دیگه تا زایمانم ...

الهی عزیز دلم با سلامتی میای خونت عکس از خودتو نی نی برامون میزاری وقت زایمانت منو دعاکن 

2810