2777
2789

بچه ها لطفا بد برداشت نشه من عاشق پستهای معصومه هستم ازش بی نهایت انگیزه و انرژی میگیرم بی چشمداشت اینجا برامون وقت میگذارن و هیچ پستیش رو نخونده نمیذارم 

حرف من فقط با این بخش بود که معصومه جون لطفا بیا برای من برنامه ریزی کن با این حقوقم ‌در ماه چطور باکس بذارم کجاها خرجش کنم نکنم و …   

اینکه سه تومن حقوقمه تقسیمش کن و دو تومن رو باکس بندی کن برام رو اصولی نمیبینم اصلا 

چون خودتون باید طراحی رو یادد بگیرین خودتون مدیریت رو بیارین رو کاغذ خودتون ذهنتون رو به چالش بکشین بشینین فکر کنین براش و برنامه عملی بریزین 

منظورم این بود وگرنه معصومه جون عشق ماست❤️❤️

یعنی صبر نکنم یا قرعه ها در بیاد؟ و اینکه ربع سکه ها رو نگه دارم بجاش طلا بدم یا اونارم بفروشم ؟&nb ...

اگر دلار داری اول دلارو بفروش بعد سکه بعد طلا

چون‌ طلا کارمزد هم به نسبت سکه بیشتر داره و گفتی ظاهرا طلاهات نو هست طلا رو اخر سر باید بفروشی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتون باید بتونین با ظرافت و دقت برنامه هفتگی خرج کرد و‌ مدیریت هزینه ها رو داشته باشین و روی کاغذ ...

دقیقا با شما موافقم 

منم درک نمیکنم اونای ک میگن برای درآمد ما هزینه هامون رو بنویس!!!!

من ک این پستها رو رد میکنم 

هم سوالش

هم جوابش 

دقیقا با شما موافقم  منم درک نمیکنم اونای ک میگن برای درآمد ما هزینه هامون رو بنویس!!!! من ...

و‌ بخش زیادی از مطالب تاپیک همینه !!!! و اون‌ برنامه شخصی سازی شده و مختص همون فرد هست!! 

و شما باید بتونی وقتی حقوقت بجای ۱۰ میشه ۱۴ حالا استراتژی و برنامه رو‌ چحور  عوض کنی

چیزی که معصومه جون میدونه و خودش بدون اتکا به بقیه یاد گرفته چطور مدیریت کنه و این قشنگ و کاربردی هست

مثل این میمونه من وسایل اشپزی رو داشته باشم هر روز به یکی بگم بگو‌ چجور من با این وسایل کار کنه و از توش چی در بیارم که بشه شام شبم؟؟؟ اینجوری یه ادم وابسته میشم که مدام باید دنبال این و اون باشم

ولی هنر در خلق کردن هست 

در اینکه بدونی  با داشته هات چی رو‌ میتونی خلق کنی!!!

و خودت معمار درامدت باشی مدیریت پولت رو یاد بگیری

و بازم میگم منظورم با اون بخش برنامه ریزی شخصی هست 

وگرنه در دل پستهای عمومی اینجا خیلی چیزها هممون داریم یاد میگیریم.  

و‌ بخش زیادی از مطالب تاپیک همینه !!!! و اون‌ برنامه شخصی سازی شده و مختص همون فرد هست!!  و شم ...

وااااااااای قربون دهنت 

برنامه و باکس بندی ی چیز کاملا شخصیه مثلا من غریبه چ میدونم علایق و نیاز های شما چیه ک براتون بودجه بندی کنم یکی ۱۰ درصد میزاره برا لوازم آرایش و بهداشتی یکی اصلا سال تا سال لوازم آرایشی نمیخره و...........

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
و‌ بخش زیادی از مطالب تاپیک همینه !!!! و اون‌ برنامه شخصی سازی شده و مختص همون فرد هست!!  و شم ...

ممنون از پاسخت 

با حرفاتون موافقم عزیزم 

هرکسی باید براساس علایقش و جیبش خرج کنه 

منم طبق نیازو علایقم برای خودم بودجه بندی کردم مثلا برای هرباکس چقد بزارم چقد پس انداز کنم 

منتها سوال پیش اومده واسم یکم گنگ شده 

دوست عزیز به بازنشستگان ۳۰ میلیون وام با کارمزد چهار درصد میدن که بدون دردسر و بدون ضامن هست همون فی ...

دوستم میشه لطفا بگی این وام بازنشستگان با این شرایطو از کجا میشه گرفت؟ منظورم بانک یا ارگان خاصی باید اقدام کرد؟

با احترام به همه ی خانم های مقتصد

بخشی از پیام ها هم اینه که میگن میخایم گزارش هفتگی مون رو اینجا بدیم !مثلا فلان تومان گوجه خریدم فلان تومان سیب زمینی و... 

بخدا دیگه از حوصله خارج هست

خوب عزیزانِ دلم این لیست شماست منم لیست دارم دیگه لزومی نداره بیای ریز به ریز بگی برا خودت داشته باش الکی صفحه ها را جلو میبری لطفا یه کم رعایت کنیم همه برای وقت دیگران ارزش قائل باشیم  

ببخشید.گفتم شاید دوستان بهم راه حل بدن

خواهش میکنم عزیزززم تو دورهمی هم مشکلتون رو مطرح کنین ،یا بچه هارو تگ کنین، دوستان راهنماییتون خواهند کرد 

ممکنه اینجا چون خارج از مبحث تاپیکه ،خاطر بقیه ی دوستان مکدر بشه 

مرسی از درکت عزیزز دلم 🙏🏻🫶🏻

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
با احترام به همه ی خانم های مقتصد بخشی از پیام ها هم اینه که میگن میخایم گزارش هفتگی مون رو اینجا ب ...

ولی فک کنم از اول مدل تاپیک این بود بقیه چیزا اضافه شده 

البته من خودم لیست نمیدم چون خرجی دستم نیست اما اصل تاپیک گزارش دادن بوده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها حتما و  حتما

اخر هفته رو بذارین روز مرتب کردن یخچال و فریزر و کابینتها

که بدونین توش چیا پنهون شده اون پشت مشت ها🥴

بعد سعی کنین اول با اضافی مواد غذایی قبل برای هفته آتی غذا بپزین و‌هی نرین سراغ غذاهای جدیدتر 

مثلا اگه ۴ تا بادمجون داری که سالمه طی هفته بعدش یا شنبه اش بکنین میرزاقاسمی اون رو

باز نرین وسایل الویه بخرین که هفته بعد الویه بخورین 

عین خودم🥴😂😂

منظور اول باقی موادی که میشه کاریش کرد و خراب میشن رو یه فکری به حالشون کنین بعد غذاهای جدید بپزین

من خودم امروز خیلی کم عدس پلو از دو روز قبل داشتم همون رو گرم کرذم با کوکو سبزی  که دیشب دوستم اورده بود

دوستم‌ کوکوی سبزی خوشمزه ای با گردو درست کرده بود خیلی خوشم اومد چیزی که من خیلی ازش غافل بودم

در حالیکه یه غذای خوب هست هم سبزی داره هم تخم مرغ که پروتئین هست و هم گردو که چربی مفید هست

با روغن کم هم سرخ کرده بودش

به ذهنم رسید چقدر من ازش غافل بودم‌ میشه با کاهو‌ و‌گوجه ساندویچش کرد.

حالا این یه مثال بود کلی غذاهای خوب میشه خلق کرد و‌ اشپزی کرد 😉

کافیه یکم ادم حوصله کنه فقط 

ولی فک کنم از اول مدل تاپیک این بود بقیه چیزا اضافه شده  البته من خودم لیست نمیدم چون خرجی دست ...

عزیزم،گزارش مدیریت مخارج کنترل اسراف و مصرف گرایی.اینا بهتر هستن،

و اینکه واقعا خیلی ها راحت طلب شدن ی سرچ ساده توی گوگل در مورد ب ل و  بانک و نمیدونم ویپاد و غیره توضیح داده،و اطلاعات بانکی و وام با ی مراجعه به بانک میشه متوجه شد و جمع بندی تمامی وام ها گذاشتن پول به مدت ۲ ماه الی ۴ ماه هست نمیشه بدون داشتن معدل حساب و ضامن معتبر بانکی وام گرفت تمام !!!

دوست گلم روی پست شما ریپلای زدم منظورم شخص شما نیستی ،همه ما باید اصول تایپیک مدیریت رو یاد بگیریم 

ما سه نفریم هفته ای ۵۰۰ با شیر و ماست و نان و... میوه سه رقم و پیاز هویج... اینا

سلام 

میشه لیست کامل خرید هفته تون بزارید چطور اینقدر شده 

خیلی مبلغ خوبیه 

ما هم ۳نفریم ولی با اینکه مهمان هم نداریم ولی زیاد میشه خرج هفته.... با اینکه خرید هیجانی هم نداریم. 

شما لیستت برام بزار ببینیم مشکل من کجاس چون تعدادمون هم یکی هست؟؟ 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اگر دلار داری اول دلارو بفروش بعد سکه بعد طلا چون‌ طلا کارمزد هم به نسبت سکه بیشتر داره و گفتی ظاهر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 💞

البته یه تک پوشم دارم که میخواستم عوضش کنم و یچیز دیگه بگیرم اونو از قبل داشتم 

گفتم شاید سکه رو چون حباب داره نگه دارم بهتر باشه 

پس به نظر شما صبر نکنم تا قرعه کشی ها دربیاد و زودتر بخرم ماشین رو؟

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
2810