2777
2789

دوستان بزرگواری کنید اگر کسی از این باکس بندی ها و اشپزی ها و چالش ها چیزی میدونه بیاد تلگرام یه ویس به من بده

دعاش میکنم🌷

اصلا نمیفهمم چی به چی 

وسط کار رسیدم سردرگمم

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
دوستان بزرگواری کنید اگر کسی از این باکس بندی ها و اشپزی ها و چالش ها چیزی میدونه بیاد تلگرام یه ویس ...

mahmojsbhs

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه ...

سلام معصومه جأن کیف میکنم پست هات رو میخونم خدا به مال وعمرت برکت بده❤️ 

من از وقتی با اینجا اشنا شدم تونستم با فروش طلا زمین وماشین و رهن یه خونه بخرم 💪

عزیزان کلا عادت دارم دوست ندارم کسی از دارایی من چیزی بدونه بنابراین از همه اشناهام پنهان میکنم لزومی نداره بقیه بدونن 😁

حالا موندم بی ماشین که هدف أصلی من خرید ماشینه 

متاسفانه خیلی قسط دارم و دیگه جایی برا وام گرفتن نمانده😥😪 

اما بی ماشین ک نمیشه یاراهی خواهم ساخت یاراهی خواهم یافت😍😍

ممنون عزیزم قبل قرارداد رفتیم خونه رو دوباره دیدیم دیوارها پیش ساخته بودن و کنسل کردم  ولی برا ...

عزیزم هر چیزی که توی املاک نوشته میشه دارای اعتبار نیست!!! اینو گفتم که شاید بقیه هم بخونن

برو صدها هزار پرونده در دادگاه ببین که همشونم توی املاک نوشته شدن و کد رهگیری و غیره دارند!! کی گفته هر چی تو املاک مینویسن معتبره؟؟؟

اخرین کیسی که تو املاک ملک سند دار خرید یکی از اقوام خودم هست که بدجوری هم به مشکل خوردند

حالا پرونده هایی که من میبینم به کنار….

درخواستودوستی بده همینجا تو سایت برات توضیح میدم

مرسی❤️❤️

عزیزم هر چیزی که توی املاک نوشته میشه دارای اعتبار نیست!!! اینو گفتم که شاید بقیه هم بخونن برو صدها ...

منظورم‌ اینه فکر نکنین حالا املاکی که یه قولنامه مینویسه کارش درست هست, در نهایت اگر مشکلی پیش بیاد خدای نکرده ،این شما هستی و مشکلت…. قبلش خوب خوب همه‌چیزو خودتون بررسی کنین و با ادمهای درست حسابی وارد معامله بشین وگرنه صد تا املاکی هم بیادد نمیتونه کاری بکنه. منظورم این بود گلم، موق باشین 

هر مبلغی که بخوای میتونی واریز کنی مفید کارت هم بگیر که هر وقت خواستی سریع به پولت دسترسی داشته باش ...

از کجا میدونی بالا میره یا پایین

من تو نرخ ۳۸۰۰    ۵۰ گرم خریدم شد ۱۹۰ میلیون تومن

در حالیکه حساب ۲۵ درصدی روز شمار هم داشتم

منظورم‌ اینه فکر نکنین حالا املاکی که یه قولنامه مینویسه کارش درست هست, در نهایت اگر مشکلی پیش بیاد ...

منم موافقم با حرف شما 

همسر منم توی همین املاکی ها یه معامله انجام داد و زمین و خونه ای خرید که جوری شد که ما هم پول زمین و خونه رو دادیم و هم اونا رو پس دادیم و سه ساله درگیر این بدهی و کلاهبرداری هستیم و هر وکیلی رفتیم گفتن اونقدر حرفه ای این قرارداد نوشته شده که هیچ شکایتی نمیتونید انجام بدید 

ما نزدیک ۳-۴ میلیارد دادیم و هنووووز ۱-۱/۵ میلیارد مونده 

سه ساله نه ماشین داریم نه ارامش نه اسایش 

پس خواهشا چون توی املاکی ها قراردادی نوشته میشه فکر نکنید دیگه خیلی قابل اعتماده 

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

من دارم داخل گلدان طلای  حقانی جمع میکنم بنظرتون به حد نصاب که رسید ازشون طلا بخرم یا سکه پارسیان خودشون رو ؟؟؟ کدوم بهتره خودم جام نمیگیره هی میگم بدمش پارسیان باز میگم بزار جمع بشه یه تیکه طلا بخر 

سلام دوستان عزیزم رویا جون و معصومه جون همیشه تاپیک رو دنبال میکنم و از اونجایی که تنبلم خاموش میخونم دیگه چیزی نمی نویسم از مدیریت اقتصادی تک تکتون لذت میبرم براتون تنی سالم و دلی خوش و جیب پر روزی می‌طلبم   یه مشورت لازم دارم عزیزانم ما تا پاییز دویست ملیون برا ماشین نیاز داریم به نظرتون کار عاقلانه ایه پنجاه شصت ملیون طلا بفروشم بذارم بانک مهر تا سه چهار ماه دیگه باش پنجاه شصت تومن دیگه بگیریم با یه وام دیگه یا کار عاقلانه ای نیست لطفاً راهنمایی کنین 

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر  ما یه ماشین پراید ۹۲ داریم خیلی اذیت میکنه میخوایم عوض کنیم نظرتو ...

تیبا فوق العاده بدفروشه ما داشتیم تا فروختمش پوستمون کنده شد باز تیبا۲ بهتر خرید و فروش میشه تا یک

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
2810