سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه بدم ...
دیروز که کلا مهمون داشتم نتونستم بیام
امروز هم مهمون بودم ...باز نتونستم بیام
خب از اونجایی که دیگه تصمیم گرفتم گزارش غذایی ندم
دیگه ریز نمیگم که چیکار کردم ..که از حوصله ی دوستان هم خارج نشه ❤️
کلا در مورد مهمونی دیگه حرف نخواهم زد اینطوری بهتر
و به صلاحتر 👌
خب و اما حرکتی که زدم یادتون میگفتم میرم انشالله آخر خرداد با یه تیکه طلا میام ؟
حدود هشت .نه روز مونده به آخر خرداد من با طلا اومدم 😍
و انشالله تا آخر خرداد باز با طلا میام 😍
بچه ها نیت کجا ؟؟منزل هم اونجا
منظور ....تو ..نیت بذاری برای خرید طلا 😍 برای گشت و گزار برای خرید😍 هر چی نیت بذاری همون میشه روزی ات👌
سال ...سال تلاش و کوشش هست 😍
سال ..سال...هدفمند حرکت کردن است 😍
سال سال ..تحقق رویاهاست😍نه ماه دیگه همین روز به عید مونده یه هفته 😍اونجاست که یه لحظه برمیگردی عقب ...به خودت میگی معصومه دست مریزاد 👏 تو چقدر
تلاشگر بودی 👌اونجاست که کیف خواهی کرد 🥰
نوش جونت 😊🤩لذتش رو ببر
حاصل دسترنج ات رو ببین و ذوق کن🤩😍
باور کنین عزیزان ❤️
از نشستن هیچ عایدی نمیشه
از دست رو دست گذاشتن هیچی نصیبت نمیشه 👌
تو باید تلاش کنی ...کوشش کنی ...تا به اهدافت نزدیکتر بشی 👌 هزاران بار گفتم بازم میگم
تا ما نخوایم برای زندگی امون یه قدمی بر داریم 👌
هیچ وقت هیچ کس نمیاد تک هزار تومنی دستمون رو بگیره 👌
حرکت کن ❤️ حرکت کن ❤️ حرکت کن ❤️
همه چی هم به خودمون بر میگرده
همسرمن چیزی در مورد هدف ...رویا و خواسته و تلاش نمیفهمه 👌کلا آدمی که نخواد خودش رو به قرض و قسط بندازه 👌
این منم که به عنوان خانم خونه می اندازم به قرض و قسط و وام 👌مردی که قسط و قرض و قرعه نداشته باشه
انگیزه نداره برای زندگی 👌ده روز از ماه رو هم نره سر کار به خیالش نخواهد بود 👌چون دغدغه ای نخواهد داشت برای کار کردن 👌
حالا بخوام مثلا یه حرکتی بزنم 😊 حرفش رو که بندازم ب میگه معصومه گرونی 👌 بیخیال ...کافی دیگه 👌مواظب این دارایی هامون باشیم کافی👌
بگی جمع کنیم فلان چیز رو بگیریم میگه بیخیال به بچه ها سختی نده 🙁گم سختی نکشیدین
ولی عزیزان هیشه که جوونی نیست
همیشه که صحت بدن مثل جوانی نیست 👌
من الان برای زندگی ام کاری نکنم
فردا پس فردا که همسرم کار سنگین خودش رو گذاشت کنار تازه اونوقت ده سال میمونه که همسرم حقوق بگیر بشه
خودم هم همینطور 👌
من که الان از قدرت جوانی ام استفاده میکنم ..ساعتی از روزاهامو پر میکنم پشت قالی نازنین 😍
چون هدف دارم 👌این خونه هایی که گرفتیم الان دادیم اجاره . حاصل سالها تلاش شبانه روزی است 👌
حاصل سالها دو ..دوتا کردنهاست
کسی که میگه خوشم نمیاد آدم دو دوتا کنه 👌بهت با جرات بگم قربونت برم صد ملیون هم بیاد ماهی برات
تو حساب کتاب نکنی 👌دو دوتا نکنی 👌برنامه نداشته باشی که نمیتونی صاحب چیزی بشی 👌
من اگه دو .دوتا نمیکردم ...الان شاید همین خونه رو هم به زور داشتم با این متراژ این منطقه از شهر 👌
..ما هم میتونستیم تو اون دوران
مثل هم دوره ای های عزیزمون بریم بگردیم خوش باشیم
خرج کنم بگم بیخیال منم تازه عروسم 😊
خرج کنم بگم بیخیال من چند سال تو فشار اوایل زندگی بودم الان وقتش بخورم و بگردم و خوشگزرونی کنم 👌
ادامه دارد...