2777
2789
سلام دوستان خوبم تو ایتا یه کانالی هست به اسم آرامش ماندگار وارد کانال بشید عبارت  جذابیت زن ...

منم عضو این کانال هستم

کانال دکتر سعیدعزیزی کارشناس سبک زندگی و مشاور خانواده خیلی عالی و کاربردی هست

تو تلوزیون هم دعوت میشه مرتب

ویس تمام جلساتی که سخنرانی میکنن با شماره مرتب تو کانال ارسال میکنن

من هدفون میذارم به کارای خونم میرسم تا تموم‌شدنش یکی دو جلسه گوش کردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه من خیلی جدیدا دستبند دوس دارم اما همش میترسم گم بشه 😑 بنظرتون گم نمیشه قفلاش مدل خاصی ...

کارتیر خیلی تکراری شده دیگه از جذابیت افتاد به نظرم

این مدلی که خانم فرستاد خیلی قشنگه من ۱۰سال پیش ازش داشتم هنوزم قشنگه و از مد نیفتاده 

نوع حلقه و زنجیرش خیلی تنوع داره ولی در کل همین سبک خیلی تو دست قشنگه

چقدر مییره امداد خودرو باتری ماشین منم خوابیده

ماه قبل ما رفتیم رستوران، ساعت دوازده و نیم شب اومدیم سوار شیم برگردیم ماشین روشن نشد، رستورانم توی جاده کمربندی شهر بود، دیگه شوهرم توی نتگشت امداد باتری ۲۴ ساعته پیدا کرد زنگ زد اومدن برامون باتری اوردن تعویض کردن و رفتن خیلی خوب بود، شما هم امداد باتری سرچ کنین میاد

البته برای باتری به باتری یه سیم مخصوص داذه بخرین با ماشین شوهرتون یا برادری کسی،  باتری به باتری کنین کم هزینه هم هست فقط هزینه اون کابل رو میدین

در ادامه بحث مدیریت و پس انداز و مخارج   مثال مادرم بزنم که اصلا و به هیچ عنوان در زندگی پس اندازی نکرد اصلا نمیدونه پس انداز چیه  منظورم تو همه زمینه ها همیشه اصراف بوده  و هست و  مادرم همیشه داره اذیت میشه سر نداشتن پس انداز و همیشه من نصیحتش میکنم ولی میگه مامان خدا بزرگه منم عصبانی میشم که چرا دارم یادش میدم که یه کاری کنه زندگی راحتی داشته باشه ولی نمیخاد همیشه بدهکاره و درامد خیلی کمی دارن اصلا مدیریت نداره وقتی میره از خونه بیرون تا یه چیزی نخره و کیفش خالی نشه برنمیگرده و حتی شده برام گفته کرایه ته کیفش نمونده برای برگشت.

..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هیچوقت تا الان  طلا نخریده برای خودش  حتی یک گرم برای منم تا تو خونشون بودم طلا نتونست بخره  .هر چیزی که میخاد درست کنه باید زیاده روی باشه و اصراف بشه و همیشه هم میگه خدا بزرگه منم فقط حرص میخورم 

مثلا میخاد غذا درست کنه باید یک کیلو پیاز خالی کنه تو غذا بجای یه دونه یا میره خرید اصلا کنترلی رو خودش نداره اصلا نگاه جیبش نمیکنه که نداره هر چی که پول داره خرج میکنه نمیگه من فردا هم پول میخام و کسی پول  قرضی نمیده به من   

مهمون براش میاد اندازه جیبش و توانش خرج نمیکنه قرض میگیره تا مهمون راحت باشه 

اگه بخام بگم یه کتاب قطور میشه .....

دوستان عزیزم اینا رو گفتم که درس عبرت بقیه نشیم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه بدم ...

دیروز که کلا مهمون داشتم نتونستم بیام

امروز هم مهمون بودم ...باز نتونستم بیام

خب از اونجایی که دیگه تصمیم گرفتم گزارش غذایی ندم

دیگه ریز نمیگم که چیکار کردم ..که از حوصله ی دوستان هم خارج نشه ❤️

کلا در مورد مهمونی دیگه حرف نخواهم زد اینطوری بهتر

و به صلاحتر 👌

خب و اما حرکتی که زدم یادتون میگفتم میرم انشالله آخر خرداد با یه تیکه طلا میام ؟

حدود هشت .نه روز مونده به آخر خرداد من با طلا اومدم 😍

و انشالله تا آخر خرداد باز با طلا میام 😍

بچه ها نیت کجا ؟؟منزل هم اونجا

منظور ....تو ..نیت بذاری برای خرید طلا 😍 برای گشت و گزار برای خرید😍 هر چی نیت بذاری همون میشه روزی ات👌

سال ...سال تلاش و کوشش هست 😍

سال ..سال...هدفمند حرکت کردن است 😍

سال سال ..تحقق رویاهاست😍نه ماه دیگه همین روز به عید مونده یه هفته 😍اونجاست که یه لحظه برمی‌گردی عقب ...به خودت میگی معصومه دست مریزاد 👏 تو چقدر

تلاشگر بودی 👌اونجاست که کیف خواهی کرد 🥰

نوش جونت 😊🤩لذتش رو ببر

حاصل دسترنج ات رو ببین و ذوق کن🤩😍

باور کنین عزیزان ❤️

از نشستن هیچ عایدی نمیشه

از دست رو دست گذاشتن هیچی نصیبت نمیشه 👌

تو باید تلاش کنی ...کوشش کنی ...تا به اهدافت نزدیکتر بشی 👌 هزاران بار گفتم بازم میگم

تا ما نخوایم برای زندگی امون یه قدمی بر داریم 👌

هیچ وقت هیچ کس نمیاد تک هزار تومنی دستمون رو بگیره 👌

حرکت کن ❤️ حرکت کن ❤️ حرکت کن ❤️

همه چی هم به خودمون بر میگرده

همسرمن چیزی در مورد هدف ...رویا و خواسته و تلاش نمی‌فهمه 👌کلا آدمی که نخواد خودش رو به قرض و قسط بندازه 👌

این منم که به عنوان خانم خونه می اندازم به قرض و قسط و وام 👌مردی که قسط و قرض و قرعه نداشته باشه

انگیزه نداره برای زندگی 👌ده روز از ماه رو هم نره سر کار به خیالش نخواهد بود 👌چون دغدغه ای نخواهد داشت برای کار کردن 👌

حالا بخوام مثلا یه حرکتی بزنم 😊 حرفش رو که بندازم  ب میگه معصومه گرونی 👌 بیخیال ...کافی دیگه 👌مواظب این دارایی هامون باشیم کافی👌

بگی جمع کنیم فلان چیز رو بگیریم میگه بیخیال به بچه ها سختی نده 🙁گم سختی نکشیدین

ولی عزیزان هیشه که جوونی نیست

همیشه که صحت بدن مثل جوانی نیست 👌

من الان برای زندگی ام کاری نکنم

فردا پس فردا که همسرم کار سنگین خودش رو گذاشت کنار تازه  اونوقت ده سال میمونه که همسرم حقوق بگیر بشه

خودم هم همینطور 👌

من که الان از قدرت جوانی ام استفاده میکنم ..ساعتی از روزاهامو پر میکنم پشت قالی نازنین 😍

چون هدف دارم 👌این خونه هایی که گرفتیم الان دادیم اجاره . حاصل سالها تلاش شبانه روزی است 👌

حاصل سالها دو ..دوتا کردنهاست

کسی که میگه خوشم نمیاد آدم دو دوتا کنه 👌بهت با جرات بگم قربونت برم صد ملیون هم بیاد ماهی برات

تو حساب کتاب نکنی 👌دو دوتا نکنی 👌برنامه نداشته باشی که نمیتونی صاحب چیزی بشی 👌

من اگه دو .دوتا نمی‌کردم ...الان شاید همین خونه رو هم به زور داشتم با این متراژ این منطقه از شهر 👌

..ما هم می‌تونستیم تو اون دوران

مثل هم دوره ای های عزیزمون بریم بگردیم خوش باشیم

خرج کنم بگم بیخیال منم تازه عروسم 😊

خرج کنم بگم بیخیال من چند سال تو فشار  اوایل زندگی بودم الان وقتش بخورم و بگردم و خوشگزرونی کنم 👌

ادامه دارد...

سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه ...

همین از یه تیکه طلا مثال میزنم براتون عزیزان همین پارسیانی که میگیری 👌 همیشه شرایط جور نیست که تو بتونی به راحتی اون پارسیان رو بگیری
پس تا فرصت اش رو داری باید حرکت کنی 👌 زود تند ...سریع ...همیشه با خودت بگو تا تنور داغ معصومه بچسبون نون رو 👌تا شرایطش رو داری تبدیلش کن
نترس 👌طلا همیشه طلاست 👌
عجله کن برای تبدیل
وقتی میگم برای تبدیل عجله کن 👌
اینارو تک به تک تجربه کردم که میگم
الکی شعار نمی دم
خودم برای ساختن این زندگی عجله کردم
دست رو دست نذاشتم 👌ریسک کردم 👌زیر بار قرض رفتم 👌خودم رو انداختم به قرعه های سنگین سنگین 👌
روزی که ده هزار تومن پول داشتم زودی تبدیل کردم
گفتم اینم پس انداز طلایی امون 👌
همون طلای های ریز و به چشم نیا
شدن حامی امون
رمز موفقیت امون فقط اون تبدیل ها بود 👌
همسر من نه دکتر نه مهندس ..نه تاجر زعفرون 😊
نه تجار 😊👌
یه کارگر ساده بود و بس
همیشه دوست داشت در لحظه زندگی کنه...مثلا ده تومن کار میکرد 👌
می‌گفت نه تومن اش رو بخوریم ..تک تومنش رو پس انداز کنیم 👌
ولی من برعکس او بودم میگفتم نه تومن اش رو پس انداز کنیم تک تومنش رو بخوریم👌
فرق بین زن و مرد اینه 👌خانوم ها آینده نگری می‌کنند
ولی مردا اینطور نیستند 👌
به خاطر اینکه خسیس بارش نیارم به روش نمی‌آوردم که تک تومنش رو بخوریم 👌 نه تاشو پس انداز کنیم
...تلاش کردم تا خرج همه چی رو به گردن بگیرم که بتوانم بیشتر پس انداز کنم

که حاصل این به دست گرفتن خرج ها

سه تا خونه🌸 و یه مغازه 🌸که مقداریش ارث پدر خدا بیامرزم بود و یه زمین 🌸و یه شاسی🌸 و یه ماشین پژو🌸 و حدود صد گرم طلای آشکار 🌸و پنجاه گرم طلای مخفی 🌸👌
البته لطف خدا هم شامل حالمون بوده .

از همین فرصت ها هممون داریم که یکی عاقل زودی دست به کار میشه و حرکت می‌کنه ❤️
یکی هم میگه بذار حالا ببینم چیکار میکنم 🙁
بذار ببینم حالا اگه کم نیاوردم میرم یه تیکه باهاش طلا میگیرم 🙁
بذار حالا شنبه میرم 🙁
یه دسته از عزیزانی هم هستند که حرکت میکنند تبدیل میکنند ...ولی میارن تا تقی به توقی میخوره زود میبرن میفروشن 🙁
باید بهتون بگم که دوستان ارزش طلا زیاد خوب که برای ملک و املاک و ماشین فروخته بشه 👌

اوووه از کجا به کجا پریدم 🤦مثلا میخواستم پروسه ی طلا گرفتنم رو بگم که نشد 👌😁دیگه دیر وقت انشالله فردا خدا اجازه بده عمری باقی بلشه هم میام میخونمتون ❤️
هم طلایی که گرفتم رو پروسه اش رو میگم
انقدرررر سرم شلوغ که فرصت نمیکنم 😊😍
اخرای کارم فرصت سر خاروندن ندارم
اگه یه چند روزی نبودم ....بدونین که به خاطر کارم 😊😍
با همدیگه مهربون باشین 😊🤦 و مبادا که شل بگیرین زندگی اتون رو 👌عین عقاب بالا سرتون م پیگه خود دانین 😁
منتظر تبدیل های بزرگ و کوچک اتون هستم 👌حتی طلای سوتی 👌شده فقط یه قدمی حرکت کنی بکن 👌ولی حتما حرکت کن ❤️
شبتون بخیر و نیکی باشه ❤️

سلام سلامممم صد تا سلام خدمت دوستای گلم ❤️ عزیزای دلم ❤️ نصف شب و من براتون وقت کردم یه گزارش کوتاه ...

ممعصومه جان گزارش غذایی بدی بهتر نیست خواهر؟

بلاخره ما هم ایده میگیریم❤

❤ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستید❤

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر 

ما یه ماشین پراید ۹۲ داریم خیلی اذیت میکنه میخوایم عوض کنیم نظرتون درباره تیبا و ساینا کدوم یکی بهتره پول بیشتری نداریم فقط انتخابمون همین دوتاس

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
منم عضو این کانال هستم کانال دکتر سعیدعزیزی کارشناس سبک زندگی و مشاور خانواده خیلی عالی و کاربردی ه ...

عزیزم برای من کای کانال میاد بالا بااین ایدی

میشه عکس ایکون وکانالشو بدین تا راحت پیداش کنم ممنون

معصومه جان لطفاً روال قبلت گزارش بده عزیزم  🥰

به شخصه از مدیریتت و هنر مهمونداریت یاد میگیرم کم تجربه هستم نیاز دارم بشنوم و درحال اجرایی کردنم

عزیزم به حرف های پوچ دیگران اهمیتی نده امثال بنده که داریم ازت یاد میگیریم مهمتریم⁦❤️⁩

اگه بخوای هردفعه از یچیزی دلخور بشی تهش سایت رو ترک می‌کنی والا من میترسم یه روز بگی دیگه نمیام سایت 😢

لطفاً لطفاً برگرد به روال ریزجزییات نویسی 🥰

همگی مشتاقیم بخونیمت و از حوصله هرکسی که خارج می‌تونه پست شما رو نخونه و رد بشه  

2810