2777
2789
میش بگین چقد و چندماه تو حساب پول داشتین پول توی باکسا هم حسابه؟ قسطاش چطوریه

چقدرش رو دقیق نمیدونم چون متغیر بود ولی سه ماه بود 

اره پول تو بارسا هم حساب میشه قسطش ماهی ۱۷۷۵

برا وام ۱۰ تومنی ۱۰ تومن ۳ ماه باید بمونی 

اگه دوهفته آخر ماه هم بزاری بنظرم امتیاز میده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ایام به کام🥰 امروز هفدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش مبلغ پس‌انداز ۱۷۰ هزار تومن  ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از چالشی که گذاشتی من از اول باهاتون همراه شدم 

البته وقتی یک میلیون شد تبدیل کردم و الان هم همین مبلغ و از طلاسی خرید میکنم❤️

سلام عزیزم این سکه پارسیان های گرد قبلا دوستان گفته بودن ک انگار مشکل دار هستن و خرید و فروش نمیشن ف ...

اره عزیزم هرچی تو سایتا چک کردم دیدم امکان تقلبی بودن زیاده 

دیگه ریسک نکردم 

این هفته دوتا سکه یک گرمی ازش خریده بودم 

ک عصر رفتم اونی ک صبح گرفته بودم ک همون قیمت حساب کرد،سر پارسیان قبلی هم تقریبا۳۰۰ضرر کردم و۱۲۰۰هم اضافه دادم و این گوشواره رو گرفتم و خیالم راحت شد

البته با سود ۱۰درصد حساب کرد

۲گرم و۲۱۰سوت گرفتم به قیمت۸۱۰۰

خانوما من امروز رفتم طلافروشی.پلاک ان یکاد میخواستم تو قیمتای ۴ تومن اما چون فقط میتونستم یه چیز ریز ...

سلام عزیزم 

من هفته قبل یه وان یکاد هشتصد سوتی خریدم با چهاردرضد شد دو و هشتصد

بگرد گیرت میاد

چجوري ميتونيم بفروشيم؟؟ منم امتياز بانك مهر دارم

تو ایتا یه کانال میخره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام دوستان ممنون میشم راهنماییم کنید😘😘 ع خانما مدتی هست دنبال خونه میگردیم ،،الان قسمت شده و ...

الان خونه های سند دار کلی شک و شبهه دارن وای به وکالتی ها

شما خونه سند دار میخری ممکنه فردا یکی بیاد بگه این خونه رو مثلا شوهرم به من صلح کرده و پول شما رو هوا باشه و معامله شما بهم بخوره

دیگه قرارداد اینجوری که هزار جور اما و اگر داره

من باشم هرگز چنین معامله ای نمیکنم.

2810