2777
2789
سلام خانوما سکه پارسیان ۱۰۰سوت ۱۵۰سوت ۲۰۰سوت  ۶۰۰سوت دارم بنظرتون بفروشم ی تیکه طلای ریز بخ ...

ضرره بنظرم اینارو الان بفروشی کلا یه گرمه بعد نمیتونی معادلش بخری بنظرم اگه قراره پول بیشتری بزاری اینارو بفروش یه چیز بدون اجرت بخر

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ایام به کام🥰 امروز هفدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش مبلغ پس‌انداز ۱۷۰ هزار تومن  ...

سلام آفتاب جون با اینکه خودم قرار سه شنبه ها رو یادمه ولی چشم به راه پیام تو هستم  مرسی از یاد آوریت پیامت پر انرژیه

سلام قشنگا  من امروز رفتم یدونه پارسیان گرفتم  الان نکاه میکنم میبینم هلوگرام نداره  ...

سلام عزیزم این سکه پارسیان های گرد قبلا دوستان گفته بودن ک انگار مشکل دار هستن و خرید و فروش نمیشن فردا حتما چند جای دیگه نشون بدید و تا دیر نصده ببرید پس بدید 🌷

تو دلم نی نی دالم 😍گناه داره 😘خوابیده
بزار بانک رسالت امتیاز جمع کن بعد نخواستی امتیاز و میتونی بفروشی‌.

چجوري ميتونيم بفروشيم؟؟

منم امتياز بانك مهر دارم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ممنون عزیزم که جواب دادین منطورم قلک طلای حقانی و طلاسی هست میخوام پول داشتنی بریزم این قلک ها ۵ توم ...

عزیزم من درباره طلاسی نمیدونم اما حقانی میدونم که باید فقط از طلاهای خودشون خرید کنید و پولی بهتون نمیدن مثلا ۵ گرم سد یه طلای ۵ گرمی برمیدارین و اجرت و سود و مالیات رو هم میپردازین

سلام عزیزم ؛ شوهرم کارشناس حقوقیه و ازش پرسیدم ؛ همچین معامله ای مطمین نیست ، حتی خونه های سند دار ه ...

سلام عزیزم

شما صفر تا صد  خرید منزل رو اطلاع دارید؟

چه چیزهایی باید صفر بشه؟ چه چیزهایی در موقع معامله مهمه؟ چیا در کل باید رعایت بشه؟

ممنون ❤️ 

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
2810