سلام و درود
من اومدم با یه گزارش جدید
@masumehjoon  
شما رو تگ کردم چون گفته بودین تند تند گزارش بدم خواستم تشکر کنم بابت روحیه و انگیزه ای که بهم دادین و ممنون بابت وقتی که میذارین برای تایپ کردن اون هم اینقدر با جزئیات خداوند پدر مادرتونو رحمت کنه❤️
همسرم برای روز مادر دوتا انگشتر گرفته بود یکی به دخترم یکی به مادرش که مادرش به عنوان عیدی همونو داد باز به دخترم
۷۰۰ سوت هم پارسیان خریده بودم برای دخترم همینجور خرد خرد دوتا ۲۰۰ سوتی یه ۱۰۰ سوتی یه ۵۰ و به ۱۵۰ به علاوه ۳ تومنم همسرم دادن گفتن برو برای تولد دخترمون یه تیکه طلا بردار
اول میخواستم براش گوشواره بخرم ولی چون دوتا کوچیک داره اما هنوز گوشش رو سوراخ نکردم و زیاد نمیپسندم
رفتم طلافروشی که همیشه میرم گفت اتفاقا همین امروز اجناس بچگونه مون رسیده
هم گوشواره بود هم دستبند هم النگو همه چی خلاصه
خودم از النگو اینه ای خوشم اومد گفتم چند حساب کرد دونه ای حدودا ۱۰ تومن
من کلا ۱۳ تومن داشتم که گفتم بقیه شو تا ماه اینده میارم که قبول کرد ولی کفت به قیمت روز حساب میکنم برات منم خوشحال و شااااد از اولین خرید تنهایی طلا برای دخترم رفتم پارک و اونجا با دخترم این قدم بزرگ رو جشن گرفتیم با کلی بازی😍
اینجوری دختر منم با ۳ میلیون صاحب دوتا النگو بچگونه شد
توی این یه ماه باید ۸ تومن جور کنم که این بدهی صاف بشه انشالله
بیشترش و سنگین ترش قسمت همه الهی ❤️😘
یه بحث نامربوط هم اضافه کنم به این صحبت هام
از همه این جمع دوره ولی ما از دل کسی خبر نداریم شاید یکی به هردلیلی یه مدتی از زندگیش خورده به بی پولی ، شاید ورشکسته شده ما خبر نداریم شاید شاید شاید … هزار و یک دلیل دیگه
در منش و ذات ادمیزاد نباید این باشه که وقتی یه تیکه طلا خرید بره توی جمع خونوادگی بشینه از طلاهاش بگه از اینکه بقیه بی عقلن که طلا ندارن از اینکه شوهر بقیه خوبن زناشون خراب کارن پس ندارن
ما ادمیم پز دادن کار انسانی ای نیست
دنیا محل گذره میچرخه
گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
بازم ببخشید بابت گفتن این موضوع ولی به عنوان یه مادر باید میگفتم ❤️❤️❤️❤️