2777
2789
مبارکت باشه من خیلی جدیدا دستبند دوس دارم اما همش میترسم گم بشه 😑 بنظرتون گم نمیشه قفلاش مدل خاصی ...

همون موقع که داری میخری باید قشنگ چک کنی قفلش محکم باشه و خیلی به راحتی باز نشه ، من خودم دستبند النگویی رو خیلی دوست دارم .

کارتیه هم از مد نیفتاده عزیزم .

سکه های اسنپ شاپی من رسید یکی برا خودمه یکی خواهرم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ایام به کام🥰

امروز هفدهمین سه شنبه از هفته ۵۲ هستش

مبلغ پس‌انداز ۱۷۰ هزار تومن 

که با یک میلیون و ۳۶۰ هزار تومن هفته پیش در مجموع

می‌شود: یک میلیون و ۵۳۰ هزار تومن 

@rokin    

پس‌انداز ۵۲ هفته‌ای، هر سه‌شنبه، به همراه دوستان
سلام عزیزان ممنون میشم اگه کسی در پورد طلاسی یا حقانی بهمون بگه که قابل اعتماد هستن یا کسایی هستن که ...

سلام عزیزم 

من از احسان گلد ی گوشواره  و ی پلاک خریدم ۸روزه ب دستم رسید

دفعه بعد گوشواره بدون اجرت سفارش دادم ۲۳روز پول توی حساب شون موند

طلا ارسال نشد اخر سر پولمو برگردوندن

از حقانی ی پارسیان ۱/۵گرمی و دوتا یک گرمی و یدونه ۶۰۰سوتی سفارش دادم

۴روزه ب دستم رسید

ولی هنوز نبردم بفروشم ک بدونم اصله یا نه

ولی طلاهای حقانی اجرتش بالاست نمی ارزه

احسان گلد کم اجرت داره که ارسال نکردن

دبگه نمیخرم

سلام و درود 

من اومدم با یه گزارش جدید 

@masumehjoon    

شما رو تگ کردم چون گفته بودین تند تند گزارش بدم خواستم تشکر کنم بابت روحیه و انگیزه ای که بهم دادین و ممنون بابت وقتی که میذارین برای تایپ کردن اون هم اینقدر با جزئیات خداوند پدر مادرتونو رحمت کنه❤️ 

همسرم برای روز مادر دوتا انگشتر گرفته بود یکی به دخترم یکی به مادرش که مادرش به عنوان عیدی همونو داد باز به دخترم 

۷۰۰ سوت هم پارسیان خریده بودم برای دخترم همینجور خرد خرد دوتا ۲۰۰ سوتی یه ۱۰۰ سوتی یه ۵۰ و به ۱۵۰ به علاوه ۳ تومنم همسرم دادن گفتن برو برای تولد دخترمون یه تیکه طلا بردار 

اول میخواستم براش گوشواره بخرم ولی چون دوتا کوچیک داره اما هنوز گوشش رو سوراخ نکردم و زیاد نمیپسندم 

رفتم طلافروشی که همیشه میرم گفت اتفاقا همین امروز اجناس بچگونه مون رسیده 

هم گوشواره بود هم دستبند هم النگو همه چی خلاصه 

خودم از النگو اینه ای خوشم اومد گفتم چند حساب کرد دونه ای حدودا ۱۰ تومن 

من کلا ۱۳ تومن داشتم که گفتم بقیه شو تا ماه اینده میارم که قبول کرد ولی کفت به قیمت روز حساب میکنم برات منم خوشحال و شااااد از اولین خرید تنهایی طلا برای دخترم رفتم پارک و اونجا با دخترم این قدم بزرگ رو جشن گرفتیم با کلی بازی😍 

اینجوری دختر منم با ۳ میلیون صاحب دوتا النگو بچگونه شد  

توی این یه ماه باید ۸ تومن جور کنم که این بدهی صاف بشه ان‌شالله 

بیشترش و سنگین ترش قسمت همه الهی ❤️😘 

یه بحث نامربوط هم اضافه کنم به این صحبت هام 

از همه این جمع دوره ولی ما از دل کسی خبر نداریم شاید یکی به هردلیلی یه مدتی از زندگیش خورده به بی پولی ، شاید ورشکسته شده ما خبر نداریم شاید شاید شاید … هزار و یک دلیل دیگه 

در منش و ذات ادمیزاد نباید این باشه که وقتی یه تیکه طلا خرید بره توی جمع خونوادگی بشینه از طلاهاش بگه از اینکه بقیه بی عقلن که طلا ندارن از اینکه شوهر بقیه خوبن زناشون خراب کارن پس ندارن 

ما ادمیم پز دادن کار انسانی ای نیست 

دنیا محل گذره میچرخه 

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین 

بازم ببخشید بابت گفتن این موضوع ولی به عنوان یه مادر باید میگفتم ❤️❤️❤️❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
سلام عزیزم  من از احسان گلد ی گوشواره  و ی پلاک خریدم ۸روزه ب دستم رسید دفعه بعد گ ...

ممنون عزیزم که جواب دادین منطورم قلک طلای حقانی و طلاسی هست میخوام پول داشتنی بریزم این قلک ها ۵ تومن شدنی بفروشم برم شهر خودمون خرید کنم برای همین گفتم بپرسم ببینم مورد اعتماد هستن 

سلام و درود  من اومدم با یه گزارش جدید  @masumehjoon     شما رو تگ کردم چون ...

عزیزم موقع فروش پارسیان....چقدر ازش کم کرد واسه وکیوم و غیره؟

بنظرت پارسیان ۵۰ و ۱۰۰ سوتی ارزش داره؟

یخاطر پول وکیوم میگم

ممنون میشم راهنماییم کنی

عزیزم موقع فروش پارسیان....چقدر ازش کم کرد واسه وکیوم و غیره؟ بنظرت پارسیان ۵۰ و ۱۰۰ سوتی ارزش د ...

عزیزم متاسفانه اصلا نپرسیدم خودش گفت ولی اون لحظه دخترم داشت حرف میزد متوجه نشدم دفعه بعد اگه یادم باشه حتما میپرسم بهت میگم 

ببین عزیزم اینکه ارزش داره یا نه بستگی به این داره که تو پول توی دستت میمونه؟ چند وقت بعد میخوای تبدیل کنی؟ و همه این ها 

برای من خیلی ارزش داشت 

چون شوهرم خرجی رو دستم نمیده خودشم خیلی ولخرجه ولی به ما که میرسه میگه پول ندارم 

پس با همین خرد خرد خریدنا تونستم دوتا النگو بگیرم که خودشم قبول کرد بقیه پولشونو بده 

اگر همینا رو جمع نکرده بودم بنظرت با ۳ میلیونی که هدیه تولد داذه بود میتونستم یه لنگه گوشواره بگیرم ؟ چه برسه به النگو 

من که پارسیان خیلی مورد پسندمه برای پول های کم 

چون اگه به فکر پول وکیومش باشم همون مقداری هم که دارم خرج میکنم میره 

این پارسیانا هم چند تا رو از خود همین مغازه گرفته بودم چندتا رو نه که خداروشکر مشکلی نداشتم برای فروش  

امیدوارم مفید بوده باشه برات❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
برای اینهمه ذکاوت وداناییتون ایستاده دست میزنم همش حق

دلم نیومد جواب ندم 😉

ممنون از شما دوست عزیزم،و بقیه دوستان ❤️❤️

فقط یک بار دیگه خواهش میکنم مادر هستیم مادر آگاه باشیم،دختر خونه هستیم ،عروس هستیم نامزدی ،در هر مرحله ای هستی از این مطالبی ک اینجا نوشته میشه میتونی بهترین هارو برای خودت رقم بزنی ،مطالب اینجا همگی تجربه گران بهایی هستن که نویسنده اش باهاش دست و پنجه نرم کرده و چه ها ،چه ها،چه ها ....اومده اینجا خلاصه برات توی یک پست نوشته ،پس استفاده کنین ،حرص تون نگیره ،واکنش احساسی نشون ندین سریع بیایی اینجا تیکه بندازی ،بشین فکر کن باشه حرفهای مارو گوش نکنید بشینید صبح تا شب ایراد بگیرید غر بزنید ،مسخره کنید ،حاضر نشید عوض بشید در آخر سر. خود روزگار بابت اینکه تغیر کنی و پذیرش کنی توی مراحل سخت قرارت میده،شخص من متوجه نشدم استفاده نکردم به حرفها پندها ،غرور ،خشم ،تصمیم هیجانی همه اینا باعث شد مراحل سختی رو بگذرونم پس اینجا برات مینویسم،استفاده کنیم✨️✨️🌺🌺

بله گلم منم از گلدان طلا استفاده میکنم  ب نرخ روز حساب میکنن ب کیف پولت اضافه میکنن

اهان ممنون از گلدان طلاسی یا حقانی ممنون یشم بگین از کدوم چون واقعا میترسم مورد اعتماد نباشه پولم بره 

2810