2777
2789
اتفاقا همسرم که اصلا تو این فازها نیست بنده خدا چندروز پیش میگفت همکارام داشتن دراین باره صحبت میکر ...

ان شالله شما هم صاحب کلی پول و طلا بشی
من که فلا مخفی نکردم با هم میخریم چون پول خودمم هست
ولی بعید میدونم مخفی کنم بعدش رو کنم خوشحال بشه
مامانم همیشه مخفی میکرد البته شرایط زندگیش با من خیلی فرق داشت  و معتقد منم  هر چی زمان مجردی داشتم نباید میگفتم ولی من کم کم گفتم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام دوستان خوبم

تو ایتا یه کانالی هست به اسم آرامش ماندگار

وارد کانال بشید عبارت 

جذابیت زنانه 

رو سرچ کنید 

هفت تا وویس کوتاه اما بسیار کاربردی هست 

گوش کنید امیدوارم براتون مفید باشه

خودم گوش کردم لذت بردم اجرا کردم، دوست داشتم شما هم استفاده کنید

نی نی سایت اجازه ی لینک نمیده

arameshemandegar

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه   بیام ی مقداری سخنرانی کنم 😅صمیمی تر بگم بچه ها ،دخترها،بانوان عزیز،دوستای گ ...

برای اینهمه ذکاوت وداناییتون ایستاده دست میزنم

همش حق

الهی ربی ومن لی غیرک💖

سلام بچه ها یه پلاک با پولای قلک بچم واسش خریدم میشه ببینید خوب حساب کرده؟

و اینکه پایینش زده مالیات 10٪ 

مگه مالیات میگیرن؟

همیشه از همین طلافروشی میگرفتم هیچوقت مالیات نمیگرفت

طلا گرمی 3324 بود

سلام دوستان من پولامو دارم پس انداز میکنم برای اینکه سفر برم  ولی باتاپیک که اشنا شدم وسوسه شد ...

سفر هم برا روحت لازمه اینجا پس انداز میکنیم که به اینجور چیزا هم برسیم دیگه پس نباید خوشی ها تو حذف کنی باید مدیریت کنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
مرد متاهل تنها بره سفر خارج؟ زنش آدم نیست؟ عجب ببین فقط تا سنت کمه یه درامدی واسه خودت دست پا کن حا ...

این سفر خارج که میخواد بره به بهانه ورزشش میره ...وهمیشه برای کاراش بهانه جور میکنه و خودشو خیلی خوب نشون میده.ولی من که راضی نیستم منو بچه ها یه ماه تو سختی باشیم تا بره سفر خارج و به ورزشش برسه

این سفر خارج که میخواد بره به بهانه ورزشش میره ...وهمیشه برای کاراش بهانه جور میکنه و خودشو خیلی خوب ...

حما باهاش برو سفر اگه تو رو نبرد باید قید سفرشون بزنه 

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ببخشید عزیزم که دراین مورد نظر میدم ، بنظر من مشکل شما مسائل اقتصادی نیست ویه چیز فراتر از اون هست، ...

نه چرا ناراحت بشم...اتفاقا همون موقع که خیلی رفیق بازی کرد .ورشکست شد تمام طلاهای منو فروخت و بدهی هارو داد. ودیگه هم برام نخرید . اصلا دلش نمی خواد من طلا بخرم .فقط دوست داره درآمدش بالا باشه فقط خرج کنه.این ورزشی که میگم کوهنوردیه.که هر وسیله اش چند میلیونه و ما هرچی داریم و نداریم میده وسایل کوه و رفتن به کوه .حتی کوه های کشورهای خارج.من میدونم که ما به هیچ جایی نمی رسیم .خیلیم حق به جانب و مغروره

دوستان من برای قرعه خونگی کسی رو پیدا نکردم میخوام الکی به شوهرم بگم قرعه خونگی شرکت کردم ماهی ۲ تومن ۵ ماهه .کمه ولی برای شروع خوبه می ترسم لو برم مثلا بگه شماره کارت و بفرست خودم واریز کنم

سلام خدمت خانوما مقتصد و باهوش...ی سوال داشتم ۳۰۰خورده ایی وام داریم ک قرار بود زمین شریکی ک با خواهرم خریده بودیم ساخت کنیم ک فعلا ساختش کنسل شده تا ۱سال....بنظر شما با این وام طلا بخریم تا ۱سال دیگه سود بهمون میده؟ یااینکه بندازیمش تو خرید فروش ماشین؟؟میخوام ارزش پولمون کم نشه ی سود تو این یکسال هم داشته باشیم..

2810