2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دل ،دوستان من وام پنجاه تومنی ویپاد رو برداشتم کسایی که وارد هستن لطفا راهنماییم‌کنید،ال ...

عزیزم۵۰تومن رو تو چندماه باید پرداخت کنی؟

کنم تو فکر وام گرفتن از ویپادم برای همین می پرسم 

سلام دوستان من پولامو دارم پس انداز میکنم برای اینکه سفر برم 

ولی باتاپیک که اشنا شدم وسوسه شدم که طلا بخرم🥺

شما کدومو انتخاب میکردین طلا یا سفر؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

سلام دوستان قشنگم 

سومین هفته خرداد قشنگتون بخیر و سلامتی♥️

تا همین امروز شکرخدا تونستم هرروزمو با ۱۰۰ تومن ببندم☺️

انشالله هفته اخرم ب خیر و خوشی میگذره

ماه پیش من هفته رو با ۱۵۰۰ میبستم تازه کلیم از نظر خودم مراعات میکردم ولی این ماه کلی مهمونم داشتم واقعااهربار کلی برکت اوردن با خودشون😍😍

یخورده خرید دارم برا خودم (لباس و کفش)

که تا اخر هفته انشالله انجام میدم

بچه ها یه فکری امروزززز حسابییییی منو درگیر خودش کرده اومدم با شما مشورت کنم ....همونطور گفتم خداروشکر ماه قبل خونه دار شدیم ولی راستش محله ش نکه بد باشه ولی محل فعلی رو بیشتر دوس دارم و متراژش کوچیکه (خداروشکر ک تونستیم بخریم واقعا همینم با سختی جور شد)

حالا هی چیزی از درون قلقلکم میده تا سال دیگ ک قراره مستاجر پاشه و ما بریم کلیییی تلاش کنم چون واقعا تلاش تنهایی همسرم کاری از پیش نمیبره انشالله بتونیم ی مقداری جور کنبم ک اگر خدا خواست و جور شد یا متراژو بیشتر کنیم یا محلو عوض کنیم از طرفی همسرم خیلی فشاره ب اگه بهش بگم صداش درمیاد😵‍💫😵‍💫😵‍💫

اینم بگم تا شهریور هیچ پس انداز اچنانی نمیتونیم داشته باشیم

بنظرتون شدنیه؟🤔

اونایی ک تهرانن خونه عوض کردین برا ۱۰ متر بیشتر چقدر لازمه بنظرتون؟

بچه ها کاش بگین هرهفته تونو باچقد میبندید؟من حساب کردم از ماه بعد با هفته ای یه میلیون بنظرم کمه یعن ...

ما سه نفریم هفته ای ۵۰۰ با شیر و ماست و نان و... میوه سه رقم و پیاز هویج... اینا

نکته اخرم بگم و برم چند وقت قبل اومدم سینگال خرید طلا توی رقم پایین داوم خدمتتون هر کی خرید نوش جون ...

سپاس عزیزم

گاهی سیگنال به ما خانومها بدید که دستمون از همه جا کوتاهه

خدا خیرتون بده

نکته اخرم بگم و برم چند وقت قبل اومدم سینگال خرید طلا توی رقم پایین داوم خدمتتون هر کی خرید نوش جون ...

عزیزم خرید عیار به صلاح

بخاطر راحتیش میگم وگرنه امکان خرید طلا دارم

همه طلا و پول مخفی دارن حس میکنم اگه آقایون بیان این سایت و ببینن متوجه میشن و همه چی لو میره   ...

اتفاقا همسرم که اصلا تو این فازها نیست بنده خدا

چندروز پیش میگفت همکارام داشتن دراین باره صحبت میکردن  که اره بعضی خانما به هوای رنگ مو و اینا پول بیشتر میگیرن و کلی مخفی جمع میکنن

به من گفت توروخدا توام مخفی جمع کن یهو بیا بگو بیا ببین انقدر طلا خریدم  من ناراحت که هیچ ؛ ذوق مرگ میشم 

منم گفتم ما اصلا چیزی برامون میمونه که بخوام مخفی هم جمع کنم   

اگه هم ۱ درصد روزی جمع کنم شک نکن آخرش به تو میدم و فقط برای سورپرایز توئه

پ.ن : واقعا هیچ مخفی ندارم

دوست دارم ولی فعلا شرایطش وجود نداره

مامانِ نامی🙍‍♂️
2810