2777
2789
به نظر من پ.ل خودتو طلا بخر. پس انداز مخفی بعد برو توی دیوار شهرتون رو نگاه کن از 800 900 تومن خون ...

ممنون که جواب دادی عزیزم   الانم ماهی ۱۰تومن قسط میدیم  وام داریم  اتفاقا شوهرم عاشق قسط هستش مثلا نمیتونه ماهی۵تومن پسنداز کنه ولی پای قسط باشه ۲۰تومنم  پاس میکنه    خونه نشونش میدم میگه دوس دارم زمین بگیریم خودمون بسازیم  که مطمئنم حداقل۵سال طول میکشه 

ممنون پیشنهادخوبیه  کاشکی راضی بشه واحد بخریم  اینجا با ۶۰۰و۷۰۰هم میشه نیمه کاره خرید

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره ارزونه اینجا خونه هم خیلی شیک از ۱۲۰۰ به بالا هست.ولی حیف که همسر من پایه نیست برای خرید زمین و ...

مرد متاهل تنها بره سفر خارج؟ زنش آدم نیست؟ عجب

ببین فقط تا سنت کمه یه درامدی واسه خودت دست پا کن حالا یه هنری، انلاین شاپ، شیرینی فروشی یا خیاطی، یا حتی برو یه رشته بدون کنکور بخون مثل روانشناسی یا علوم تربیتی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
الان ۲۷

ببخشید عزیزم که دراین مورد نظر میدم ،

بنظر من مشکل شما مسائل اقتصادی نیست ویه چیز فراتر از اون هست،اصلن دوس ندارم ناراحت بشی 

ولی چرا واسه مردی میخوای خودتو به زحمت بندازی که این همه واسه ورزش وسفر ورفیق ولارج بازی خرج میکنه اما میگی 

حاضر نبود برای شما یه انگشتر بخره؟

قربونت برم فقط بفکر خودت وبچه هات باش به بهانه های مختلف ازش پول بکش ارایشگاه برو ،لباس بخر بقیش هم واسه خودت طلای مخفی بخر .

واسه بچه هات کم نزار.

یه جا گفتی دلم نمیاد ارایشگاه برم اتفاقن برو ،معادل اون چیزی که داره واسه خودش خرج میکنه تو هم واسه خودت خرج کن عزیزم.

وهمچنین پس انداز کن.

اصلن هم نمیخواد دنبال کار باشی ،اینجوری اون چندر غازی هم که بت میداد دیگه نخواهد داد .برا چی جیبشو پر کنی.

هیچوقت دوس ندارم زنی رو برعلیه شوهرش کنم اما اینا حق تو هست .

قیمتشونو نمی دونی خیلی خوبه اگه بتونیم بخریم

خب به جا و متراژش هست

توی دیوار مشهد سرچ کن

فیلتر ها رو روی قیمت مورد نظر و محل رو هم بذار روی الهیه

اونجا حدود قیمت توی هر خیابون رو میبینی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

سلام عزیزای دلم ،من همچنان ازتون عقبم و دارم میخونم🏃🚶🧑‍🦯 

اینم خرج هفته سوم خرداد (چهاردهم تا بیست و یکم) 

یه مهمونی عصرانه داشتم ،رستوران نداشتیم خداروشکر ،دکتر و قرعه‌هم نداشتیم😁

سوپر مارکت‌ دو ملیون تومان 

تره بار یک ملیون تومان

هدیه ۵۰۰ 

تعمیر ماشین لباسشویی ۵۰۰ 

کل خرج هفته ۴ ملیون تومان 

از بدهیامم یکم جمع کردم این‌هفته بدم یکم سبک شم 

اخرماهم عید قربانه انشاالله که سفره همتون پربرکت و پر روزی باشه و خدا هیچ مردی و شرمنده زن و بچش نکنه

خدایا شکرت که زندگی شادی دارم😍

سلام خوشگلای مهربون😍😍😍

از عید هرماه یه کوچولو طلا شکسته با 2 درصد سود خریده بودم .

یکم هم عیار داشتم

یه مقداری هم از راه اختلاس🤪 و همچنین از صرفه جویی در مخارج خانه و با زحمت و مشقت جمع کرده بودم😃

چند وقتی بود از یه دستبند خوشم میومد ولی چون اجرت داشت دلم نیومد بخرم چون هدفم از خرید طلای شکسته اینه که بتونم تا آخر سال یه سکه امامی بخرم

خلاصه دیشب تو طلافروشی کارکرده همون مدلو دیدم 😃😃

امروز عیار و طلا شکسته و نقدینگیمو رو هم گذاشتم و رفتم با 5 درصد دستنبد رو خریدم .بسیار شادمانم هرچند که دو تومن بدهکار شدم و تا هفته بعد باید تسویه کنم و الآنم یه قرون تو حسابم ندارم🤣🤣🤣🤣

ان شاالله خوشگلتر و سنگین تر قسمت شما خانومای با اراده و قوی😍

4/690 سوت

البته فعلا مخفی میانه تا پولشو کم کم از شوهرم بگیرم بعد رو کنم چون هدفم خرید سکه امامیه😍👹

باید کد بورسی داشته باشی و یه کارگزاری ، بعد همونجا نمادهای صندوق بورسی که یکیش افران هست میتونی خری ...

خب من که کد بورسی رو یادم رفته باید چیکار کنم برم بانک یا کافی نت

بانک رفاه معادل پولمون بمون وام داد ولی اصل پول رو نگهداشت .اگر بازنشسته داشته باشید دو سه روزه وام ...

سلام شرایطش رو میشه بگید به چه صورته و چقد میدن و ماهی چقد باید قسط بدیم و از کجا باید این وام و گرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاهل💍
سلام به همه   بیام ی مقداری سخنرانی کنم 😅صمیمی تر بگم بچه ها ،دخترها،بانوان عزیز،دوستای گ ...

خییلی حس خوب گرفتم از حرفات خیلی آفرین داشت  مرسی  از زحمتی که برای تایپ کشیدی و یادآوری نکات کلیدی زندگی   

گزارش هفتگی     ما چون خانواده ی  خوش غذایی هستیم وبچه هام تو سن رشدن ومیوه خیلی میخ ...

افرین عالیه ، منم اتفاقا دیروز تخم مرغ نداشتیم ، گفتم اگه به همسرم بگم برو بخر ، یه عالمه آت و آشغال میخره، منم غذا را عوض کردم .

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810