2777
2789

برعکس برادر شوهرم خیلی زرنگ بود.از شوهرمن پول می گرفت حتی پول شارژ و بنزین ماشینشو یه هزار تومنی الکی خرج نمی کنه .برای شوهرم برای تولدش یه کادو دویست تومنی می‌خره باز شوهرم به عوض کادوی ۱ تومنی می‌خره براش😔... ۱۸ سالش شد پدر شوهرم براش ماشین خرید .بهترین خونه پدر شوهرم که مثل قصره و بازبون بازی گرفت الان ۱ساله خونه خودشه از ما که ۱۳ سال خونه زندگی بهتری داره .باز از پدرشوهرم پول گرفت و خودشم جمع کرد ماشینشو عوض کرد...الانم که میخواد باشوهرم مغازه شریکی بزنن که خدا بخیر کنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه  بیام ی مقداری سخنرانی کنم 😅صمیمی تر بگم بچه ها ،دخترها،بانوان عزیز،دوستای گرامی دوست عزیزمون مستانه خانم هم جدید پست گذاشتن راجع ب اینکه اگر قراره پس انداز کنیم معنی سختی و گشنگی کشیدن نیست (در شرایطی ک واقعا نیست 🤐،اون بحثش جداس)استاد عزیز معصومه خانم هم یاد آوری میکنن ک توی همه چی ۲۰ باشیم ✅️

و مدیر محترم هم سرلوحه تایپیک زدن مطلبی خوشت نیومد بخوان و رد شو ⬅️

در حالت کلی ب این نتیجه می‌رسیم که در میهمانی ها تجملات نداشته باشیم صرفا یک نوع غذا،سوپ یا سالاد و نوشیدنی یک نوع.

میوه هم اگر نتونستیم نوبرانه ها ک به طبع گرون تر هستن تهیه کنیم با هندوانه 🍉 با یک کیک 🎂 خانگی با پفیلا و تخمه، با ی آب هویج ،،،بلاخره ی پذیرایی داشته باشیم  حدالامکان سعی کنیم دید و بازدید باشه !یعنی جایی میریم ب طرف مقابل هم فرصت اومدن بدیم و بالعکس ،توقعات خودمون رو پایین بیاریم درک کنیم ،و در همه حال صبر و اخلاق نیکو میهمانی رو زیباتر و به یاد ماندنی میکنه✅️

خود من هیچی یادداشت نمیکنم حقوق رو به این صورت که قسط پرداخت میشه✅️

قبلنا بعد پرداخت قسط سریع به بزرگترین هایپرمی میرفتم و با خریدهای خیلی زیاد برمیگشتم و کم میاوردم،الان دیگه اصلا اینکارو نمیکنم ⛔️توی ذهنم هست که قراره چی بخرم فقط اونا خریداری میشن✅️بقیه پول بر حسب نیاز و برنامه 

دوستای که تایپیک رو  میخونن و گاهی فحش هم میدن،به خاطر خودتون تلاش کنین نه برای ما،مقایسه و سرزنش و نفرین و قضاوت زو بزارید کنار ،شاید صدها نفر از خواننده های این تایپیک که خاموش میخونن خانم سرپرست هستن و کار خدماتی نظافت انجام میدن ولی خونه ننشستن بگن فلانی بیاره بده یا سرنوشتم بد بود و حتی با داشتن همسر کمک میکنن درآمد بیشتر بشه،مثلا یکی ویتامین بدنش با نوبرانه ها تامین میشه ،یکی خودم رو مثال بزنم بر فرض نمیتونم بخرم من مادرم ،من مدیرم،من مسؤلم،پس کاهو و سبزی و کدو بادمجان و حبوبات و کلم و گوجه خیار رو باید بزارم توی برنامه فرزندم ،بااااااااااااید با دو پیمانه ارد و ی لیوان شیر و ی شکر و فلان کیک درست کنم براش ،گوشت رو نمیتونم بخرم بارها اینجا نوشته شده برید مطالعه کنید راجع سنگدان مرغ ،ایرادی نداره شما ی کیلو چرخ کرده ی کیلو سنگدان قاطی کن میگی بوش میاد ادویه ای ،آبلیمویی راهی پیدا کن، قارچ گوشت سفید هست ،نمیتونی ۷۰۰گوشت تهیه کنی ی بار قارچ ی بار چرخکرده ی بار تخم مرغ پروتین بدن تامین بشه ،قلم بگیر عصاره شو بردار توی غذاها بریز،ب خودت زحمت بده صف وایسا نون تازه بگیر ،فقط خواهش میکنم هرکاری میکنین غر نزنین بچه هارو قربانی نکنیم،اونا مسول ناکامی ما نیستن،قراره مادر و پدرهای آینده باشن با ی خشم نهفته و نفرت وارد جامعه شون نکنیم،دوستانه تشویق کنیم،هر شخصی خودش میدونه چه کاری میتونه انجام بده یکی تایپ میکنه،یکی منشی هست یکی گل طبیعی پرورش میده ،یکی بافتنی ،یکی خیاطی ،یکی اتو میزنه یکی سرویس مدارس هست یکی ورزش یاد میده یکی هم خونه هست به هر دلیلی وقت میزاره جاهای قیمت مناسب کیفیت خوب پیدا میکنه ،خودش بچه رو میبره میاره پول سرویس نده،درست مصرف میکنه اندازه میپزه،لباس ها رو ی سری هاش رو با دست میشوره کفش ها همیشه مرتب تمیز اینا خودش کمک هست،اینا کاهش هزینه هست ،باور کنیم .

و در کل نظر شخصی من این هست زمانی که به نقطه ای امن رسیدی راحت تر زندگی کنیم ،حالا شاید ی سری موافق ی سری مخالف باشن.دست گیر باشیم ،طرف مقابل گوش شنوا داشت راهنمایی مون رو ازش دریغ نکنیم.

مطالعه کنیم ایرادات رو برطرف کنیم مثلا غذای بیرون رو کاهش بدیم،خرید لباس چه مجلسی چه خونگی در حد نیاز رفع انباشتگی کنیم،ببخشیم،صادق باشیم کسی اذیتمون میکنه با حرفش با رفت و‌آمدش به خودش بگیم مستقیم نه اینکه ی فامیل بدونن جز خودش !انتقاد پذیر باشیم 

مطالب مفید رو یاد آوری کنیم به خودمون 

خرید ی سری محصولات غذایی قابل  فریز در وقت خودش

مثل هویج فلفل دلمه باقالی، لوبیا سبز،کرفس انواع سبزی 

گرفتن مربا ،رب،ترشی ،لواشک 

خشک کردن میوه ها 

استفاده از دمنوش های گیاهی محلی منطقه خودمون 

همه موارد گفته شده رو قرار نیست انجام بدیم هر کسی بستگی به بودجه ذائقه غذایی و ..تصمیم میگیره.

✅️درست خرید کردن 

✅️به موقع مصرف کردن 

✅️دور ریز کمتر 

✅️استفاده درست از وسایل برقی،لوازم شخصی برای کاهش هزینه ها ،تعمیر به جای تعویض 

✅️سرمایه گذاری روی بچه ها  ورزش بره و حتما تاکید نکنید برو مقام بیار و

✅️آموزش نقاشی 

امکان نداری کلاس بره خودت باهاش تا یه پارک قدم بزن،باهاش کارتون ببین بزرگسال هست باهاش برو پیاده روی، روستا زندگی میکنی بهش چیزی ک محصول محل خودت هست آموزش بده مثل دوخت لباس محلی ،درست کردن لبنیات ،درست کردن غذاهای سنتی میتونه فردا روزی بگه من میتونم راهنمای گردشی روستای خودمون باشم .

و در آخر پدر مادر پولدار دارین مخ زنی کنین😎بگید خوبه مامان باباها الان شادی بچه هاشو ببینن وقتی خودشون هستن ،ارث بدون حضور پدر و مادر مزه نداره 😁اگر هم شخص پولدار خودت هستی خواننده ی تایپیکی😁راه دوری نمیره از خودی ها از درجه یک ها غافل نشید ،غافل نشیم 🙏

صبح همگی ب خیر 

ما مجازی دوست هستیم می‌نویسیم تا کمک کنیم به هم برای آگاهی  و فهمیدن روز به روز بشتر و بیشتر 

آگاهی برای مدیریت مالی 

آگاهی برای تصمیم های درست در شرایط بحران 

آگاهی برای رفتار صحیح با فرزندان 

همه ما لایق بهترین ها هستیم اگر الان جایگاه و شرایط مناسبی نداریم خودمون تلاش می‌کنیم و نتیجه میگیرم 💕

عزیزم ممنون از اطلاعات خوبت  راه فرار مالیاتی وجود داره ؟برای تراکنشها؟

دوستان منظور از صد تراکنش در ماه(که من ۲۰۰ تراکنش شنیده بودم ) واریزی به حساب هست

مثلا اون مغازه داری که کارت نمیکشه میگه کارت به کارت کن یا آنلاین شاپ ها

راحت و بدون استرس خرید هفتگی سیب زمینی پیازا رو انجام بدین🥰♥️

قربونت برم مگه پنج تومن نذاشتیم ماهت رو علاوه بر پروتین و عمده ....خب پنج تومن میشه هفتگی 1250خوبه د ...

سلام

معصومه جان خواستم ازت تشکر کنم

خواهر ولخرجمو رو به راه کردی😁😁😁🤭🤭

خواهری که هر وقت بیرون میرفت کم کمش ۵۰۰ هزار تومن خریدش بود اون ۵۰۰ تومن عین ۵ هزار تومن بود براش وقتی هم میگفتم خریدات هیجانیه میگفت ول کن می گفت لازم دارم

اما......

الان بیا و خواهرم رو ببین 

کلا اتاقشو زیر و رو کرده 

الان دقیق میدونه چی داره 

الان هر بار بریم بیرون میگم فلان چیز خوبه ها میگه دارم واقعا هم داره 

برا خودش هدف گذاشته بود که سرویس بگیره و عکس سرویس رو هم صفحه زمینه گوشیش کرد 

دیروز یکی از طلافروشای که فالو کرده انگشتر اون سرویس  کارکردش رو استوری گذاشته بوده  رفته خریده 

اینقد خوشحال 😁😁😁😁😁😁

واقعا ممنونتم معصومه جان 

خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده

خواهرم اینجا عضو نیست فقط میاد میخونه و یاد میگیره 

از طرف خواهرم هم ازت تشکر می کنم🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام دوستان من پانزده تومن نیاز دارم با چه شرایطی از چه بانکی میتونم وام بردارم طلاهامو هم تازه از صندوق برداشتم دیگه نمی‌خوام بذارم کارگشایی خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه.

سلام وقتتون بخیر

من اومدم با یه گزارش هفتگی ماهانه تقریبا

خب تا روز سوم خرداد ما بدون خرج بودیم

روز سوم با همسرجان رفتیم افق کوروش و خرید کردیم

یه مقدار مواد شوینده و بهداشتی برای مصرف چندماه

مسواک و خمیردندان/پودرلباسشویی سافتلن۳کیلویی/مایع دستشویی اکتیو بزرگ/دئودرانت مردانه/کیسه زباله/بسکوییت فرخنده/پنیر صبحانه/پودرلباسشویی دستی/سس کچاب/دستمال مرطوب /پودر پرسیل/گوش پاک کن/پودر ژله/حلواارده ۵۰گرمی کوچک/

۱/۲۸۸/۰۰۰

سود ما هم از خرید ۱۱۵/۸۰۰

روز چهارم ۱۴/۰۰۰کدو خورشتی خریدم

پنجم بدون خرج

ششم ۱/۲۰۰/۰۰۰سنسور ماشین

هفت هشت نه بدون خرج

دهم گوجه و خیار برای سالاد و ماست خیار ۵۰/۰۰۰

فلافل ۹۰/۰۰۰

آرایشگاه ۱۰۰/۰۰۰

یازدهم ۵۰/۰۰۰تخم مرغ

۱۶۰/۰۰۰نت خودم

دوازدهم ۶۰۰/۰۰۰خرج ماشین

سیزدهم بدون خرج

چهاردهم خرید موز زردالو گوجه خیار بادمجون سیب زمینی ۳۲۰/۰۰۰

پانزدهم بدون خرج

شانزدهم ۳۱۵/۰۰۰قند۵کیلویی برا مصرف یک سال

چایی ۳۵۰/۰۰۰ هنوز استفاده نکردم فقط خریدم

۲۹۰/۰۰۰خرج ماشین 

۲۰۰/۰۰۰دارو برای خودم

هفدهم گوجه ۳۰/۰۰۰

هجدهم بدون خرج

نوزدهم ۴عدد مرغ ۸۴۵/۰۰۰ (۵بسته برا کباب تابه ای چرخ کردم)

۸بسته برای خورشت

یه بسته هم سالاد الویه درست کردم دو وعده خوردیم

سبزی ترخون و ریحان ۵۰/۰۰۰

کفش و کفی کفش خودم ۴۷۰/۰۰۰

شامپو و ماسک مو ۳۸۰/۰۰۰

فوم شست و شو ۱۳۰/۰۰۰

کیک ۲۵/۰۰۰

بیست و یکم ۲۵/۰۰۰نوشابه

۷۵/۰۰۰پیاز .

۵۰۰/۰۰۰هدیه ب برادرشوهر

خب خانوما شاید ی روزایی رو تعجب کنید ک بدون خرج بودم معمولا مادر و مادرشوهرم بعضی وقتا میوه وترشی و خیارشور بهم میدن یا سبزی و کاهو پاک شده

یکی از آشناها کلا ماست دوغ شیر رایگان بهم میده مصرفم بالا

منم بجاش ی وقتایی غذا براش درست میکنم.

(۳کیلو هم گوشت مادر داد ک اونم چرخ کردم و ۵بسته چرخی برداشتم .دوبار کوبیده که دیشب یه بار خوردم ی بارم  امروز ناهار.

و ی بار قورمه سبزی درست کردم سه وعده خوردیم آخه خیلی دوست داریم😅🙈

۲بار هم گذاشتم فریزر.)

نون هم هفتگی ۱۰/۰۰۰میخریم

روزی ۱۰هزار تومنم گازماشین

بنزین ماهی ۱۰۰/۰۰۰

مالیات ماشین هم ۲/۵۰۰/۰۰۰

خدایا شکرت

خب تنقلات هم خودم کیک درست میکنم

بستنی کلا رایگان

شیرموزم درست میکنم

پفیلا و آجیل و تخمه میان وعده

شکلاتم چندروز پیش پدرم و پدرشوهرم ۴بسته اوردن برام ک فعلا نیازی ب خریدن ندارم

ژله هم میلم بکشه درست میکنم 

چیپس و پفک و لواشک هم تعطیل😜

خدایا شکرت

سلام عزیزای دل ،دوستان من وام پنجاه تومنی ویپاد رو برداشتم کسایی که وارد هستن لطفا راهنماییم‌کنید،الان اولین قسطش ۲۴ تیر میشه؟؟؟؟۲۰ تومن دارم اگه قسطش دوره میخام امروز بدم طلا اگه دوروز دیگه باشه مجبورم تو حساب نگه دارم 

شاید باورتون نشه ولی  الان تو خونه ی ما ۱۰ تا آکواریوم یه عالمه شن و وسایل آکواریوم که همه پخش ...

یاد فیلم روزهای نارنجی افتادم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810