2777
2789
سلام دوستان  وقت همگی بخیر  جیبا پر پول و دلتون شاد 😍 من چون نینی دارم زیاد پست نمیذارم ...

به نظر من پ.ل خودتو طلا بخر. پس انداز مخفی

بعد برو توی دیوار شهرتون رو نگاه کن

از 800 900 تومن خونه هست. به جز تهران

بهش بگو بیا ماشین رو بفروشیم. وام و قرض بگیریم. همین خونه رو خیلی دوست دارم. بیا همین رو بخریم

تا 300 میلیون رو میشه جور کرد

حتی خواستی از طلاها و پس انداز مخقی خودت بدی، بگو مامانم قرض داده که بتونی پس بگیری

وقتی توی قسط و قرض باشه دیگه بذل و بخشش بیجا نمیکنه

باز دیدی داره قسط های خونه سبک میشه، بگو پراید یا ساینا دوست دارم. بیا ماشین بخریم و اینا

همینطوری کم کم 3 4 سال گذشته و دیگه انشالله به قسط دادن عادت کرده باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگل جان شما بودی راجع به اجاره طلای آبشده گفته بودی قبلا؟؟

نه فدات شم من طلای اب شده ندارم و هیچوقت نخریدم

خیلی راستش میترسم از اب شده و خلوصش و اینکه میگن اگر وارد نیستین اصلا سمتش نرین منم هیچوقت امتحانش نکردم.

نه فدات شم من طلای اب شده ندارم و هیچوقت نخریدم خیلی راستش میترسم از اب شده و خلوصش و اینکه میگن اگ ...

درسته واقعا یه سری کارا تخصص میخواد که بخوای وارد بشی،

من دوست داشتم آخه هدف بذارم طلا آب شده بخرم بدم اجاره اینجا یه چیزایی خوندم صفحه اش هم یادم نیست کاربر هم یادم نیست ببخشید مزاحم شما شدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
بچه ها اگ یادتون باش گفتم از یه پیجی مانتو عبایی خریدم  قسطی داد حتی ایدی پیج هم گذاشتم براتون ...

چرا حضوری نمیخرید 

پول کمی هم نیست اینجوری حیف شد

من خیلی خرید اینترنتی دوست دارم ولی از پیجایی که امتحانشونو پس دادن

مثلا خواهرم از پیجی خرید کرده چند بار و میدونمم جنس و کارشون خوبه اینسری خودمم سفارش دادم و راضیم

ولی لذت خرید حضوری،اینکه جنس کارو از نزدیک ببینی و تنخورشو ببینی یه چیز دیگه س

سلام علیکم  اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم سعی میکنم همه رو بخونم ولی وقت نمیکنم پس اگر لایک نم ...

به نظر من یک ست کامل از طلای مصرفی مورد علاقه ات بخر

دیگه بعد اون دلت رو روی هوس ببند و فقط به ذخیره فکر کن

یعنی یک دستبند بنگال و یک گردنبند و گوشواره و دوتا انگشتر شیک و نمادار بخر. 

مدلش هم سعی کن مد روز نباشه چون سریع هم از مد میره. یک مدل معمولی و مینیمال انتخاب کن

بهرحال نمیشه که دست و گردنت خالی باشه و فقط ذخیره کنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
کدوم شهرستان  چقدر زمین ارزونه اونجا چند متری میشه  ارزش داره ؟ بعداً برای فروشش مشکل ن ...

خواهر فقط تهران خیلی فضایی هست

هرشهری جز تهران زمین از 100 150 به بالا داره

من مشهد هستم توی خود مشهد زمین 100 متری از  200 تومن به بالای جای رو به رشد داره

ولی به قول دوستمون اول باید خونه و ماشین جور باشه و ظاهر زندگی و طلا در حد متوسط باشه بعد زمین بخریم

مثلا خونه ما رویه مبلها کهنه شده و باید تعمیر بشه. نمیشه که بریم زمین بخریم بعد روبه مبلها رو عوض کنیم. چون خونه خریدیم 3 سال هیچیییییییییییی نشد بخریم یا تغییر بدیم. شاید باورت نشه حتی سه سال نتونستم یک مانتو بخرم. اما گذشت. 

الان که قسط ها کم شده باید ظاهر زندگی رو تغییر داد.

مامانم دلش میخوادکف خونمون کف پوش طرح پارکت باشه که خب خیییییییییلی قشنگ میشه خونه.

اینو گفتم برای کسایی که الان در شرایط مساعدی نیستن برای خرید زمین.

دوستمون در شرایط خوبی هست خداروشکر و میتونه زمین بخره. انشالله بتونه خونه بخره و خیلی خوشحالمون کنه

ما هم به سمت جلو حرکت میکنیم. از تو حرکت از خدا برکت

کدوم شهرستان  چقدر زمین ارزونه اونجا چند متری میشه  ارزش داره ؟ بعداً برای فروشش مشکل ن ...

مثلا یه جا بود ۲۳۰ تومن ۱۱۰ مترتقریبا وسطای شهرمون توی کوچه بود.برای فروش اینارو نمی دونم .من دلم میخواد پول جور کنیم ۲۰۰ تومن یا بیشتر بسپرم پدرشوهرم خیلی وارده برامون پیدا کنه

مثلا یه جا بود ۲۳۰ تومن ۱۱۰ مترتقریبا وسطای شهرمون توی کوچه بود.برای فروش اینارو نمی دونم .من دلم می ...

ای خدا واقعا خوش به حالتون هر شهری هستین

من از آ.شرقی ام یه شهر گرووووون که اگه بگم با تبریز برابری می کنه دروغ نگفتم....بعضی وقتا به سرمون می زنه بریم تبریز خونه بگیریم بعد پشیمون می شیم 

با ۲۰۰ تومن بخدا اینجا تو روستا زمین میدن حتی بری پایین ترین نقطه شهر بازم زمین متری کمتر از ۳،۴ تومن نداریم

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
مثلا یه جا بود ۲۳۰ تومن ۱۱۰ مترتقریبا وسطای شهرمون توی کوچه بود.برای فروش اینارو نمی دونم .من دلم می ...

با پدرشوهرت مشورت کن زمین های الهیه مشهد هم خوب داره رشد میکنه

اونها رو هم بررسی کن قشنگم

ای خدا واقعا خوش به حالتون هر شهری هستین من از آ.شرقی ام یه شهر گرووووون که اگه بگم با تبریز برابری ...

آره ارزونه اینجا خونه هم خیلی شیک از ۱۲۰۰ به بالا هست.ولی حیف که همسر من پایه نیست برای خرید زمین و ملک حتی ماشین بهتر فقط میخواد پول داشته باشه خرج کنه همسرمن حتی سفرهای خارج گرون هم یکی دوبار رفته و الان تو برنامه شه تابستون تنها بره .که هزینش ۳۰ میلیون بالا میشه 😭فقط رفیق بازی و ولخرجی کارشه و لارج بازی😡🤬 ما ۱۳ ساله ازدواج کردیم 

خداروشکر تا حالا هیچ سختی نکشیدیم ولی دارایی هم نداریم فقط یه مغازه کوچیک ۱۲ متری توی پاساژ داریم که همسرم هرچی در میاره خرجش میکنه چه ظاهر چه جنس مغازه .من دلم میخواد از درآمدش لااقل یه ملکی چیزی بخریم بزاریم یه گوشه یه روز بدردمون میخوره گرونم میشه همین مغازه که خریدیم از دوسال پیش ده برابر شده خوب هرچه قدر درآمدشو زیاد کنه بازم نمی تونه اونقدر جمع کنیم که یه مغازه میلیاردی بخریم .مغازه روهم از درآمدش ارتقاع بده ولی گوش نمی کنه .نمی دونم چه جوری راضی بشه به خرید ملک..‌تنها راهم فقط خرید طلا که بتونم خودم شاید یه چیزی بخرم ...برای منم طلا نمی خره فقط مگه کم کم ازش پول بگیرم

چنده قیمتشون .یه زمین هایی توی ماه واره تبلیغ می کردن اونارو میگی.

نه بابا اونها گلبهاره

اینی  که میگم داخل خود مشهذه. قطعه بندی شده اس

شاید باورتون نشه ولی  الان تو خونه ی ما ۱۰ تا آکواریوم یه عالمه شن و وسایل آکواریوم که همه پخش و پلا تو حیاط و زیر زمینن . اولایی که عروسی مونو گرفتیم یخچالمونو ۵۰۰ خریدیم که پدرشوهرم خرید عروسی رو گرفت به شوهرم کمک کرد مغازه زد ... شوهرم ماهی برای آکواریوم می خرید ۵۰۰ تومن که بعد دو سه ماه می مردن.هرشب منو ول می کرد با دوستاش رستوران بودهمش مسافرت بود با دوستاش هرچی کار می‌کرد خرج میکرد .من سنم خیلی کم بود ۱۴ سالم بود و نمی تونستم از خودم دفاع کنم .پدر و مادرشم چیزی نمی گفتن ناراحت نشه.پدر شوهر به ما یه خونه کلنگی قدیمی داد که چند بار سقفش ریخت رو سرمون🤕 ۱۰ سال اونجا بودیم.و یه ماشین پراید خرید با کمک باباش و موتور شو فروخت.خدایا خیلی دلم از دست کارهای شوهرم پره...و ازخودم عصبانیم که چرا من حداقل یه کاری نکردم یکم پس انداز نکردم چرا انقدر مراعاتشو کردم.خدا روشکر با اینجا آشنا شدم.بهش که می گفتم اینجوری نکن میگفت پول های خودمه هرجور دوست دارم خرج می کنم 

2810