سلام علیکم
اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم سعی میکنم همه رو بخونم ولی وقت نمیکنم پس اگر لایک نمیکنم شرمنده هرکی هر چقد طلا خریده مبارکش باشه
از خرج خونه این ماه ۱۶۰۰ پس انداز کردم یه تومنم گذاشته بودم برای مسافرت ک همسرم جورشو کشید و موند برای من سفر یهویی پیش اومد رفتیم
حسابی با دقت خرج کردم این ۲۰ روز و یه سفر سه روزه رفتیم ک خرج سوغاتیای خانواده شوهر از هزینه سفرمون بیشتر شد بماند تماسای بی وقتشون و درخواست خریداشون
به من مربوط نیس همسرم از جیب خودش برداشتو هر چی گفت از خرجی خونه خرج نکردم من از خرج خونه فقط برای خودم سوغاتی ۱۰۰ تومن خوراکی 😁
حقوقم افزایش داشت شکر خدا و با پس انداز از خرجی خونه و یارانه و فروش لباسام تو دیوار من الان ۱۳ میلیون پول دستمه
بین خرید طلای مصرفی مثل بنگال _دستبند و یا طلای شکسته موندم
از طرفی هدف من چهار پنج سال دیگه محقق میشه حتی اگر مصرفی هم بخرم بازم سوده
تو سفر ک بودم بعد از ظهری ک پیاده روی میکردیم تو دشت پونه و اویشن چیدیم و دوباره یکی از اقوام زن داداشمم نعنا و پونه و شوید و مرزه و ترخون اورد برامون با زن داداشم و مادرم خشک کردیم و اوردیم و این بخش از سفر خرج عمده منم پر کرد 😁😁الان یه عالمه سبزی دلمه دارم ک هم اذیتش کمتر شد هم هزینش
قبل سفر از اونحایی ک دیدم ممکنه وسیله هام (گوجه و خیار )خراب بشن سریع خیارشور درست کردم ک امروز رسید و خیلیم عالی شده
با گوجه هام کنسرو مایه املتی درست کردم ک فردای سفر به دادم رسید
اینم بگم بچه ها قهوه بیرون واقعا هر حایی خوب نیست سر اینکه همسفرامون فکر بد نکنن از بیرون خریدیم با این حال من یه موکاپات و قهوه جوش دارم ک هم اسپرسو هم ترک خودم درست میکنم یه شات از یه کافه خریدیم همسرم ک نخورد بقیه هم ببخشید عذر میخوام توف کردن
سریع رو با موکاپات و پیک نیک من قهوه دم کردم و خوردیم شکلات تلخم هم من هم زن داداشم از خرید عیدمون مونده بود برده بودیم و زن داداشم گفت آقا بیاید کلاس و بزاریم کنار و کیفیت و فدای کلاس نکنیم همین اسپرسو با یه لیوان آب و یخ شد آیس امریکانو 😁
هر روز یه مدل درست میکردم براشون کیف میکردن
همه چیم خودمون میخریدیم درست میکردیم مهم کنار هم بودن ولذت بردنه و اقتصادی عمل کردن 🤪🤪🤪
لباسم برای اولین بار نخریدم برای سفر چون جمع صمیمی بود و تصمیم بر این شده تولید زباله کمتری داشته باشیم ک یکیش لباسه