2777
2789

بچه ها اگ یادتون باش گفتم از یه پیجی مانتو عبایی خریدم 

قسطی داد حتی ایدی پیج هم گذاشتم براتون ...امروز مانتو  رسید از لحاظ جنس و دوخت خوب بود ولی اندازه هاشونو اشتباه زده بودن برام بزرگه و اصلا بهم نمیاد...بنظرم ب خانومای تپل و توپر این مدل بیشتر بیاد 

..خلاصه ک چون اشتباه از طرف اونا بود پیام دادم ک مانتو رو پس بدم علت پس دادنمم جزییاتیه ک سلیقه ایه و اونا اصلا توجه نکرده بودن ب سلیقه ی من (دوستان پیج مزون بود ک لباسو میدوزن میفرستن)

و حتی گفتم هزینه پارچه و  ارسالم میدم لباسم براتون میفرستم باقی پولو بزنید ک قبول نکردن حتی دریغ از یه معذرت خواهی و ب همین راحتی من ۱ میلیون و ۱۴۵ تومان ضرر کردم این ماه😬

ولی خدا کریمه♥️

رویای زندگی عزیزم ببخشید این پستو اینجا گزاشتم فقط چون ایدی داده بودم ب دوستان خاستم در جریان باشن یوقت حق الناسی بابت این معرفی رو گردنم نباشه ببخشید♥️🌸

یه تومن یعنی همه چی؟گوشت مرغ برنج ؟یا خرید کلی میکنید, هفته ای یه تومنم خرج روزانه؟

باکس بندی من به این صورت وخداروشکر تو این چن ماه خوب خودمو رسوندم.

۱۵۰۰باکس پروتئین(شامل یه کیلو گوشت گوسفند یک کیلو چرخ کرده یک عدد مرغ ودوکیلو ماهی )

۱۵۰۰باکس فروشگاهی که میرم همه رو یه جا میخرم(شوینده ها مثل تایت وریکا ،صابون جوهر نمک مایع سفید کننده شامپو ،رب گوجه ،قند چای پنیر گردو ادویه حبوبیات ،.......)به اندازه یه ماه نه بیشتر 

برنج هم هر دویاسه ماه یه ۱۵کیلو 

هفتگی رو هم هر هفته با یه میلیون میبندم

به این صورت ۵۰۰میوه 

۵۰نون

۲۰۰صیفی جات

وبقیه خرجهای پیش امد هفتگی که یاخرج میشن یا اگه نشن 

باشون چند سوت طلا از طلاسی میخرم.

بازم سوالی بود درخدمتم عزیزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر خونتون پارکینگ نداره اصلا ماشین نخر، با این پولی که الان دارین سکه بخر  سال بعد خونتو عوض ...

سوگل جان شما بودی راجع به اجاره طلای آبشده گفته بودی قبلا؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
پول این انگشتر و با پسرم جمع کردیم قلک گذاشتیم پول تولد پسرم که جمع شده بود.از همسرم میگرفتم برای نو ...

عزیزم واقعا از دیدن تغییرت خیلی خیلی خوشحال شدم معلومه پتانسیلت برای این کارا زیاده 🤩🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزم واقعا از دیدن تغییرت خیلی خیلی خوشحال شدم معلومه پتانسیلت برای این کارا زیاده 🤩🤩

ممنون عزیزم. خودمم خیلی خوشحالم هم تو این ماه لباس خریدم هم از خوراکمون نزدم .هم ۵ و خرده تونستم پس انداز کنم اگه قبلا بود شاید این پول ها تو دستمون خرج میشد و به هیچ تبدیل میشد

بانک رفاه معادل پولمون بمون وام داد ولی اصل پول رو نگهداشت .اگر بازنشسته داشته باشید دو سه روزه وام ...

شرایطش چیه عزیزم اگه زحمتی نیست بگی

سلام علیکم 

اومدم یه گزارش ریزی بدم و برم سعی میکنم همه رو بخونم ولی وقت نمیکنم پس اگر لایک نمیکنم شرمنده هرکی هر چقد طلا خریده مبارکش باشه 

از خرج خونه این ماه ۱۶۰۰ پس انداز کردم یه تومنم گذاشته بودم برای مسافرت ک همسرم جورشو کشید و موند برای من سفر یهویی پیش اومد رفتیم 

حسابی با دقت خرج کردم این ۲۰ روز و یه سفر سه روزه رفتیم ک خرج سوغاتیای خانواده شوهر از هزینه سفرمون بیشتر شد بماند تماسای بی وقتشون و درخواست خریداشون 

به من مربوط نیس همسرم از جیب خودش برداشتو هر چی گفت از خرجی خونه خرج نکردم  من از خرج خونه فقط برای خودم سوغاتی ۱۰۰  تومن خوراکی 😁

حقوقم افزایش داشت شکر خدا و با پس انداز از خرجی خونه  و یارانه و فروش لباسام تو دیوار من الان ۱۳ میلیون پول دستمه 

بین خرید طلای مصرفی مثل بنگال _دستبند و  یا  طلای شکسته موندم 

از طرفی هدف من چهار پنج سال دیگه محقق میشه حتی اگر مصرفی هم بخرم بازم سوده 

تو سفر ک بودم بعد از ظهری  ک پیاده روی میکردیم تو دشت پونه و اویشن چیدیم و دوباره یکی از اقوام  زن داداشمم   نعنا و پونه و شوید و مرزه و ترخون اورد برامون  با زن داداشم و  مادرم خشک کردیم و اوردیم و این بخش از سفر خرج عمده منم  پر کرد 😁😁الان یه عالمه سبزی دلمه دارم ک هم اذیتش کمتر شد هم هزینش

قبل سفر  از اونحایی ک دیدم ممکنه  وسیله هام‌ (گوجه و خیار )خراب بشن سریع خیارشور درست کردم  ک امروز رسید و خیلیم عالی شده 

با گوجه هام کنسرو مایه املتی درست کردم ک فردای سفر به دادم رسید 

اینم بگم بچه ها قهوه بیرون واقعا هر حایی خوب نیست  سر اینکه همسفرامون فکر بد نکنن از بیرون خریدیم با این حال من یه موکاپات و قهوه جوش دارم ک هم اسپرسو هم ترک خودم درست میکنم یه شات از یه  کافه خریدیم همسرم ک نخورد   بقیه هم ببخشید عذر میخوام  توف کردن 

سریع رو  با موکاپات و پیک نیک من قهوه دم کردم و خوردیم شکلات تلخم هم من هم زن داداشم از  خرید عیدمون مونده بود برده بودیم  و زن  داداشم گفت آقا بیاید کلاس و بزاریم کنار و کیفیت و فدای کلاس نکنیم   همین اسپرسو با یه لیوان آب و یخ شد آیس امریکانو 😁

هر روز یه مدل درست میکردم براشون کیف میکردن 

همه چیم خودمون میخریدیم درست میکردیم مهم کنار هم بودن ولذت بردنه و اقتصادی عمل کردن 🤪🤪🤪

لباسم برای اولین بار نخریدم برای  سفر چون جمع صمیمی بود و تصمیم بر این شده  تولید زباله کمتری داشته باشیم ک یکیش لباسه 

@masumehjoon   مرسی به یادم بودی میخونمتون عزیز دستبندتونم مبارک باشه انشالله 

شدیدا مشغول کار  و خانه داریم یه سفر رفتم ک همسر کمر سوغاتی خریدنو شکست 😐😐 فدای سرم وقتی نمیخواد بفهمه دیگران گدا بازی دارن و با یه بسته نبات سر و ته داستان و هم میارن ولی ایشون مایحتاح خونه برادر و مادرشم به اسم سوغاتی  میخره چاره ای نیس  منم نقدی ازش بر میدارم طلا میخرم برای خودم😁😁😂

2810