2777
2789

سلام دوستای خوبم❤

روز همگی بخیر باشه 😊

من توی نویسندگی مهارت ندارم اما خوب ادب حکم میکنه که بنویسم و از همه دوستان من جمله معصومه جان و رویای زندگی تشکر کنم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من از ۲ماه قبل عید با تاپیک اشنا شدم جالبه که تا قبل از اشنایی با تاپیک من و همسرم شاغل بودیم شاید باور نکنید اما یک گرم طلا نداشتیم و حتی ۱۰۰ هزارتومن پول نداشتیم😞😞

یعنی فک کنین گاهی اوقات پول بنزین باید قرض میکردیم در این حد بی فکر بودیم 😕😕

جالبه هم خانواده خودم و هم خانواده همسرم هم این مدلی بودن و این شیوه قرض گرفتن خیلی مرسوم بود🤦‍♀️

خلاصه اینکه خیلی بدخرجی و ولخرجی کردم اما خدا را شکر میکنم که با اینجا اشنا شدم 😎😎

و با اینکه دیگه خودم شاغل نیستم و فقط همسرم شاغله تونستیم۲۷گرم طلا بخریم (به قول معصومه جون درامد مهم نیست مدیریت مهمه)و برای چالش هم یه انگشتر خریدم که الان عکسش رو میفرستم 

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند روز پیش به همسرم گفتم پول جمع  کردم یکم شما بزار روش یه انگشتر دیدم خیلی قشنگه بخرم کاد ...

دوست عزیزم

اگه همسرتون اینقدر از ارایشگاه رفتنتون خوشحال میشه  و دوست داره به خودتون برسید حتمااااااا این کار رو هر ماه انجام بدید حتمااااا

البته این یه پیشنهاده 

حتی فکر کنم پاکسازی که یک فرد ماهر انجام میده با اونیکه خودمون انجام میدیم فرق میکنه 

تو صندوق بورسی افران بزاری حدود ماهی ۱۰ میده من پولم رو تو صندوقای بورسی گذاشتم خورد خورد هم ازش می ...

میشه درباره صندوق بورسی تون یه توضیحی زدین چجوریع؟

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

سلام به همگی. خب من یه گزارش ازخودم بدم پارسال ما حدود سیصد چهارصد تومن وام گرفتیم نصفش برای پیش ماشین دادیم ونصفشم طلا زینتی نو بدون اجرت خریدیم.امسال اقساطمون خیلی سنگینه ولی خب میارزه. دی ماه یه وام 94تومنی ازمهرگرفتیم که اقساطش ماهی 3700حدود سی تومن ازش روگذاشتیم توی حساب مهرمن وباقیشو طلاخریدیم اسفند ماه 17وام ازیه جای دیگه گرفتم رفتم که پلاک بگیرم برای زنجیرم متاسفانه به دلایلی شهرخودم نبودم وطلاهم داشت میرفت بالا مجبور شدم ازیه شهردیگه بخرم که دست دوم پنج درصد حساب کرد پلاکم 25تومن پثلش میشد که 17وام و3تومن عیدی خودم وپنج تومن ازاون پولی که گذاشته بودیم باهاش قسط هاروبدیم دادم ورفتیم مسافرت مشهد. هیچ خرج اضافی نکردیم وهتل هم ازمحل کارهمسرم بود وپنج تومن دیگه خرج شد که ازاردیبهشت چون پول اضافی تموم شده بود توی سختی هستیم. هرچندوقت یبارم شوهرم میگه اون النگوت که شکسته رومیفروشیم تافشارنیاد ولی من تاالان مقاومت کردم ماه بعدم این فشارهست امیدوارم دووم بیاریم واون النگو رونفروشیم که بشه بزرگترین پس انداز فصل بهار من😁

لطفالایک نکنین. 
تو صندوق بورسی افران بزاری حدود ماهی ۱۰ میده من پولم رو تو صندوقای بورسی گذاشتم خورد خورد هم ازش می ...

عزیزم این صندوق چطوریه؟ من میترسم پولم بره من ۱۰۰ تومن دارم کد بورسی هم دارم واسه یکی دو ماه این پول دستمه میگم خیفه همینجوری بمدنه یک ماه و نیم گذاشتم واسه وام ویپاد گرفتم 

اخه خونمون پارکینگ نداره ماهی ۱۵۰۰هزینه پارکینگ عمومی میدیم سالی ۱۰تومن بیمه و بدنه و.. به اضافه روغ ...

دوست خوبم 

به نظرم پول ماشین رو اصلا برای سود بانک نزارید و حتما تبدیل کنید چون از ارزش میفته قطعا 

من خیلیا رو دیدم اطرافم این کار رو کردن و الان پولشون ارزش سابق رو نداره

زندگیتون پر روزی💕

واقعا جمع کردن چقدرر سختهه و خرج کردن چقدر آسووووون....

بخوایم ۲۰ میلیون پس انداز کنیم چقدر باید از خرج ها بزنیم و صبر کنیم و با جمع شدن هر مبلغ کوچیکش خوشحالی کنیم،،  بعد تو یکی دو روز همش خرج میشهه😂

با احترام ب همه دوستان 🌸

فکر میکنم تاپیک خیلییییی زیاد از موضوع اصلی خارج میشه

خودم این هفته هروقت سر زدم فقط وام بود ووااااااام.....واقعا دیگ صفحاتو باز نکردم و چون بشدت حوصله سر بره چندییییین بار هم استارتر عزیز گوش زد کردن خواهش  میکنم یکم رعایت حال بقیه کاربرایی ک برای گزارش خوندن و استفاده از نکته های اقتصادی تاپیک رو باز میکنند رو کنیم ک حق الناسی ب گردنمون نباش  ♥️

امیدوارم ب دل نگیرید عزیزای دلم و متنو با لبخند بخونید🙏😉

عزیزم صندوق های بورسی بدون ریسک هستند که سود روز شمار دارند کلا صندوق های مختلفی هست من از همینجا ...

چه جالب من کارگزاریم مفید هس دنبال بانک هستم واسه سود  روز شمار میشه تو قدرت خرید باشه و سود بده !؟

معصومه جون میشه کمکم کنی....یه راهنمایی دیگه ازتون میخوان .ما قراره فردا یه وامی بگیریم ۱۵۰ تومن بعد ...

من جای شما باشم بفکر ارتقا شغلمون هستم

و پول رو نمیدم زمین بخرم بندازم یه گوشه

الان وضعیت جوری هست که درامد مهمتره تا اینکه زمین بندازی یه گوشه 

زمین خوبه برای کسی که هم درامدش خیلی خوبه هم پس انداز خوبی داره

من باشم بیشتر بفکر این هستم از طریق شغلمون درامدمون رو خوب کنم اون درامد رو میذارم باهاش طلا و اینها میخرم تبذیل به زمین‌ میکنم‌

عزیزم این صندوق چطوریه؟ من میترسم پولم بره من ۱۰۰ تومن دارم کد بورسی هم دارم واسه یکی دو ماه این پول ...

تو همون کارگزاری که داری سرچ کن افران و بخر

تو زمان هایی که بورس فعاله می تونی خرید و فروش کنی

تاپیک بورسی رویا جون بخونید

اگه کلا پولت برای پس انداز و بهش نیاز نداری بخش بندی کن باهاش طلاهم خورد خورد بخر

before i die i want to be happy and make others happy
چه جالب من کارگزاریم مفید هس دنبال بانک هستم واسه سود  روز شمار میشه تو قدرت خرید باشه و سود بد ...

بله عزیزم 

نزدیک سود افران سود میده 

باید گزینه ی حامی فعال باشه یه همچین چیزی

من همیشه بخشی از پولم رو تو قدرت خریدم نگه می دارم که هر وقت پول خواستم آنی به مفید کارتم انتقال بدم و همیشه بهش دسترسی داشته باشم

چون صندوق بورسی روزهای تعطیل و از یه ساعاتی نمیتونی بهش دسترسی داشته باشی

هر ماه هم بهم پیام میده چه قدر سود بهم اومده

before i die i want to be happy and make others happy
تو همون کارگزاری که داری سرچ کن افران و بخر تو زمان هایی که بورس فعاله می تونی خرید و فروش کنی تاپ ...

ببخشید عزیزم سوال زیاد میپرم این پول دستمونه هر لحظه ممکنه بهش احتیاجمون بشه چون قراره خرج بشه نمیشه طلا اینا بخرم ،چون باید خرید فروش بورس  بشه میترسم اون موقع که شوهرم بگه پولو بده نتونم بدم ،اینجا گفتن که اگه تو قدرت خرید هم باشه بهش سود میدن درسته؟

2810