2777
2789
قربونت برم عزیزم ♥️ ممنونم بابت دعای قشنگت 

معصومه جون میشه کمکم کنی....یه راهنمایی دیگه ازتون میخوان .ما قراره فردا یه وامی بگیریم ۱۵۰ تومن بعد اینجا که ماهستیم زمین هست همین ۱۵۰ به بالا خیلی دلم میخواد یه زمین بخریم پدر شوهرم خیلی وارده تو خرید زمین و خونه .ولی شوهرم اصلا راضی نمیشه و میگه. میخوام برای مغازه ام جنس بخرم و در آمدمو افزایش بدم .من 

میگم این پولو زمین بخریم و جنس های مغازه رو کم کم از کار 

کرد و درآمد مغازه زیاد کن.خداروشکر این ماه ۵۵ در آمدمون شد ولی اصلا معلوم نمیشه چه جوری خرج میشه.مثلا کولر مغازه رو این دیوار بوده رفته ۳ تومن داده بزارن رو دیوار روبرویی با اینکه هیچ فرقی نمی کنه به کدوم دیوار باشه.خیلی الکی خرج میکنه .یا یه ورزش میره که تو این هفته دوبار رفته فکر کنم کم کمش دومیلیون خرج کرده.یا ماشین داریم ساینا به فکر ارتقاعش نیست میره شیشه هاشو دودی میکنه دوباره میکنه میگه این دودیش خوب نیست دوباره هزینه میکنه برای دودی کردن شیشه ها .خیلی خرج های اینجوری میکنه عادت کرده .پدرش خیلی آدم با قناعت و زرنگیه.ولی برعکس همسرمن میخواد نقطه مقابل باباش باشه و همیشه میگه من نمی خوام تو سختی زندگی کنم...باید راحت باشم.حالا چیکار کنم بچه ها چه جوری راضیش کنم برای خرید زمین یا اینکه بزارم جنس بخره برای مغازه.اگه بشه که با این ۱۵۰ تومن یه وام دیگه بگیریم فکر کنم راضی بشه به گرفتن یه وام دیگه.که نصفشو برای مغازه برداره نصفشو حداقل یه زمین بخریم

کسی که پارکینگ نداره بنظرم ماشین خریدن براش اشتباهه. ماهم بخاطر اینکه پارکینگ نداشتیم چن روز پیش ماش ...

همسرم محل کارش بیرون شهره یک ساعت با خونه فاصله داره باید با اتوبوس بره و بیاد. تو سرما تو گرما.خودش گلایه نمیکنه اما میدونم که خیلی داره اذیت میشه از یه طرف هم سن و سالی ازش گذشته و بدون ماشین تمام زندگیمون لنگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این آشنا خیلی باهامون راه میاد اگه پولی بمونه دو سه ماه حتی صبر میکنه .و تخفیف میده... با حوصله جواب ...

اگه دوست مطمئنی داری باش برو بخر طوریکه فکر کنه دوستت اومده خرید، بخاطر شما هم راه میاد باش.. 

یا خواهر یا مادرتون

سلام دوستان وقت همگی بخیر.یه راهنمایی میخوام ازتون مخصوصا از معصومه جون.😊 نمیدونم منو یادتون هست ی ...

معصومه جون عزیز 😘من منتظر راهنماییتون هستم.لطفا برام برنامه ریزی انجام بدید قربونت برم عشقی عشق🥰😚

بانک رفاه معادل پولمون بمون وام داد ولی اصل پول رو نگهداشت .اگر بازنشسته داشته باشید دو سه روزه وام ...

معادل پول وام بده که بدرد نمیخوره یعنی ۵۰ بزاریم ۵۰ میده ۵۰ خودمون دستش این که یر به یر

ما پارکینگ عمومی میذاریم هر ۳ماهم افزایش میده  اسفند ۱۲۰۰بود الان کرده ۱۵۰۰ ۳۰۰که خیییلی کمه ...

تازه من دو هغته پیش یه جا پرسیدم گفتی ماهی ۲۰۰ تومن البته مجتمع مسکونی بود ولی خوب برای ما دور بود

بانک رفاه معادل پولمون بمون وام داد ولی اصل پول رو نگهداشت .اگر بازنشسته داشته باشید دو سه روزه وام ...

اصل پول رو نگه دار که چه فایده ای داره 

پست بانک نمیدونید شرایطش به چه صورته؟

نازی هستم، صدام میکنن ناز❣
یه راهنمایی دیگه ازتون میخوان .ما قراره فردا یه وامی بگیریم ۱۵۰ تومن بعد اینجا که ماهستیم زمین هست ه ...

ببخشید شما کدوم شهر میخواین زمین بگیرین؟ اینجا بچه هااز زمین خریدن خیلی میگن منم دوس دارم یه تیکه زمین داشته باشم اما نمیدونم چجوری باید خرید

ما تهران هستیم اینجا که زمین نیس برای خرید

سلام دوستان من ۲۰ تومن دارم ک زمستون بهش احتیاج دارم اگه همینطوری تو کارتم  باشه خرج میشه البت ...

سلام عزیزم به نظر من باهاش طلا بگیر بذار ولی از الان فکر ش نکن که بفروشمش

سعی کن باز پس انداز کنی تااونموقع که نیاز نباشه به فروشش 

،،خودش یه چالش خوبیه😊

2810