2777
2789
مبارکتون باشه چقدر خوب حساب کردن با دو درصد مشهد چند جا پرسیدم،سود مستعمل رو گفتن ۶،۷ درصده

اینجام همین قیمته😅 ولی خب اینجایی که من میرم طلا های ریز 5 درصد دست دوم و طلای درشت 2.5 درصد دست دوم

....💖!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم کاش توضیح بدید کدوم بانک دوماهه معادل پولت وام میده

بانک رفاه معادل پولمون بمون وام داد ولی اصل پول رو نگهداشت .اگر بازنشسته داشته باشید دو سه روزه وام میگیرید ..الان دیدم پست بانک یه طرحی گذاشته که شرایط خوبی داره ولی یه ضامن میخواد

چند روز پیش به همسرم گفتم پول جمع 

کردم یکم شما بزار روش یه انگشتر دیدم خیلی قشنگه بخرم کادو زایمانم

.گفت نه نمی خواد بخری منم ندارم بدم گفتم آخه خیلی قشنگه 

دلم مونده روش گفت صبر کن هرموقع پولت اندازه اش شد 

بخربعد گفت پولت چقدره بریم فرش بخریم.فرش هامون خیلی 

خراب شده و قصد داریم بخریم گفتم ۳ تومن گفت نه نمیشه 

باهاش فرش خرید.دیروز بهش نگفتم که میرم میخرم اصلا راضی 

به خرید طلا نیست منم قصد کردم صددرصد مخفی بخرم.ولی 

طلا فروشه دوست همسرمه می ترسم بهش بگه.و اینکه الان تو 

کارتم ۱۰۰ هزار تومان .یه چیز دیگه من آرایشگاه اصلا نمیرم فقط برای عروسی 

های نزدیکمون رفتم مثل خواهر و برادرامون.ولی الان بهش گفتم 

میخوام برم آرایشگاه برای زایمانم اصلاح پاکسازی پوست 

خوشحال شد چون خیلی دوست داره به خودم برسم.ولی نمی 

خوام برم خودم توخونه کارمو راه بندازم چون خودم بلدم اصلاح 

و پاکسازی رو و پول آرایشگاه رو ازش بگیرم ...هم اینکه بفهمه من به خودم میرسم.ولی دو سه روز دیگه میگیرم ازش چون تازه برای لباس پول داده .

چند روز پیش به همسرم گفتم پول جمع  کردم یکم شما بزار روش یه انگشتر دیدم خیلی قشنگه بخرم کاد ...

اگه میخای مخفی بمونه از اون اشناهه نگیر چون صد درصد به همسرت میگه اگه ببینه جای دیگرو پیدا کن 

انگشترتم خوب حساب کرده مبارکه🌹 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اخ نگو از این اعتیاد لعنتی من هرروز طلانو نگاه میکنم عشق میکنم😂😂😂😂😂

فکر میکردم فقط خودم بی جنبه ام 😅طلا میگیرم ذوق دارم بعد چندروز بعد هوس طلا میکنم پولامم هرجور شده جور میکنم به شوهرم میگم باید باز پول بدی تا یچیز بگیرم دلم اروم شه😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
اگه میخای مخفی بمونه از اون اشناهه نگیر چون صد درصد به همسرت میگه اگه ببینه جای دیگرو پیدا کن  ...

این آشنا خیلی باهامون راه میاد اگه پولی بمونه دو سه ماه حتی صبر میکنه .و تخفیف میده... با حوصله جواب میده ولی بديش اینه دوست همسرمه 

یه راهنمایی دیگه ازتون میخوان .ما قراره فردا یه وامی بگیریم ۱۵۰ تومن بعد اینجا که ماهستیم زمین هست همین ۱۵۰ به بالا خیلی دلم میخواد یه زمین بخریم پدر شوهرم خیلی وارده تو خرید زمین و خونه .ولی شوهرم اصلا راضی نمیشه و میگه. میخوام برای مغازه ام جنس بخرم و در آمدمو افزایش بدم .من 

میگم این پولو زمین بخریم و جنس های مغازه رو کم کم از کار 

کرد و درآمد مغازه زیاد کن.خداروشکر این ماه ۵۵ در آمدمون شد ولی اصلا معلوم نمیشه چه جوری خرج میشه.مثلا کولر مغازه رو این دیوار بوده رفته ۳ تومن داده بزارن رو دیوار روبرویی با اینکه هیچ فرقی نمی کنه به کدوم دیوار باشه.خیلی الکی خرج میکنه .یا یه ورزش میره که تو این هفته دوبار رفته فکر کنم کم کمش دومیلیون خرج کرده.یا ماشین داریم ساینا به فکر ارتقاعش نیست میره شیشه هاشو دودی میکنه دوباره میکنه میگه این دودیش خوب نیست دوباره هزینه میکنه برای دودی کردن شیشه ها .خیلی خرج های اینجوری میکنه عادت کرده .پدرش خیلی آدم با قناعت و زرنگیه.ولی برعکس همسرمن میخواد نقطه مقابل باباش باشه و همیشه میگه من نمی خوام تو سختی زندگی کنم...باید راحت باشم.حالا چیکار کنم بچه ها چه جوری راضیش کنم برای خرید زمین یا اینکه بزارم جنس بخره برای مغازه.اگه بشه که با این ۱۵۰ تومن یه وام دیگه بگیریم فکر کنم راضی بشه به گرفتن یه وام دیگه.که نصفشو برای مغازه برداره نصفشو حداقل یه زمین بخریم

2810