2777
2789

سلام دوستان  وقت همگی بخیر 

جیبا پر پول و دلتون شاد 😍

من چون نینی دارم زیاد پست نمیذارم ولی کم تا بیش همراهتون هستم

حالا راهنمایی میخوام  ما بدهی زیاد داشتیم که تقریبا ۷۰درصدش رو دادیم الانم حدود ۵۰تومنی بدهی داریم

من چون باردار بودم چندماه رو اصلا حساب کتاب نکردم و همسرم بشدت پولارو کولباش کرده 🤨

کارثابت نداره   الان تو کار کشاورزی شریک شده  بخاطرهمین خرجمون هم نامعلومه 🤗خرج نهارو صبحونه رو باهم میدیم وسیله برای یکی دوماه میگیریم 

خیلی خیلی اهل کار و زحمت کشه ولی اصلا مدیریت بلد نیس 

حالا من یه ۱۲تومنی پول دارم بنظرتون کمکش کنم واسه بدهی ها یا تبدیلش کنم؟

بعدش خرجی دست خودشه   چجور میتونم کنترل کنم 

متاسفانه داداشش اهل کارکردن نیست  خونواده جاریمم زود به زود به همسرم زنگ میزنن واسه کارو بارشون    اینم چون برادرزاده هاشو دوس داره  ازش سواستفاده میکنن😡

خب خداروشکر  یه سری هم به جاری زدم 🤣🤣🤣

ببخشید درهم نوشتم  ولی خودمم سردرگمم نمیدونم از کجا شروع کنم 

ماشین درحد۶۵۰تومنه ولی خونه نداریم متاسفانه 

هر چیزی که به قیمت از دست دادنِ "آرامشت"تموم بشه ،زیادی گرونه   رهاش کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل اینکه معصومه جون فقط،شما جواب سوال میدین 😭😭 آخه دیروز پریروز پرسیدم اینو  سلام دو ...

عزیزم نگیر اخه اون یه تومنی فک کنم باید یک ودویست پس بدی این وسط هزینه ی اعتبار سنجی هم در نظر بگیر .

عزیزم نگیر اخه اون یه تومنی فک کنم باید یک ودویست پس بدی این وسط هزینه ی اعتبار سنجی هم در نظر بگیر ...

اعتبارسنجی ۳۵ 

۱ تومن و ولی باید ۱میلیون ۱۸ هزار پس بدی 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
قربونت برم مگه پنج تومن نذاشتیم ماهت رو علاوه بر پروتین و عمده ....خب پنج تومن میشه هفتگی 1250خوبه د ...

معصومه جان به این مهمونات بگو یکم بشینن خونشون که بازدیدشونو پس بدی😜😵‍💫

شما خونت آپارتمانی هستش و اینقدر مهمون  بهش خوش میگذره و همیشه میاد ببین به امید خدا باغ بخری چقدر بیان😇 روی باز و هوای خوب و میزبان خوش قلب چه شود😎😉🤭😍

من خودم با وجود اینکه از شما چند سال بزرگترم ازتون کلی چیز یاد گرفتم😘 و دلم میخواد یه روز بیام خونتون خورشت هویج بخورم 😛

دوستان خوبم فصل آلبالو هست از پختن مربا و شربت آلبالو غافل نشید من یه بطری درست کردم برای پذیرایی هم عالی و با کلاسه و هم اقتصادی😎😊

برای خورشید پس از شبهای طولانی

✍️ ثروتتون رو زیاد کنید!

🔸مردم عادی وقتی پول در میارن، میرن خونه، ماشین، وسایل خونه و ... میخرن اما ثروتمندان میرن چیزی میخرن که باهاش بتونن ثروتشون رو افزایش بدن. برا همینه میگن پول، پول میاره!

🔸اما در دنیای امروز، مهمترین ثروت، داشتن دانشه! یعنی دانش داشته باشی تا بتونی ثروتت رو افزایش بدی؛ مخصوصاً دانش ایجاد کسب و کار و توسعه کسب و کار در فضای مجازی. برا همینه که جوانان زیر ۳۰ سال کلی از ثروتمندان دنیا رو تشکیل میدن. 

🌱پس ثروتتون رو زیاد کنید. 

چه خوووب صندوقش معتبره؟

عزیزم صندوق های بورسی بدون ریسک هستند که سود روز شمار دارند

کلا صندوق های مختلفی هست

من از همینجا یاد گرفتم گفتن افران سودش بیشتره

ولی اگه کارگزاریت مفید باشه ، تو پولی که خود قدرت خریدت توومفید هست هم سود روز شمار میده ، مثلا ماه گذشته ۲۹٪ سالیانه بود

تاپیک بورسی رویا جون هم بخون

before i die i want to be happy and make others happy

سلام به دوستان مجازی گلم🌸

طلاهای همگیتون مبارک 💍

گزارش ۲هفته خرداد ، ماه ته تغاری بهار🪴🌻 بهتون بگم 

میخوام وام ۳۰۰ تومن مهر بگیرم از سال قبل عیدیامون و پس اندازم میزدم به اون حساب حقوق اسفند من و همسرم خرداد پرداخت کردند منم همه حقوقم ریختم برای امتیاز گیری 💲

حقوق همسرم جهت قسط، خرج خونه ،کم و کسریا و مسافرت خرج شد 😔

هفته قبل یه  مسافرت ۳روزه به شیراز داشتیم جنبه درمانی بود ولی گفتیم ۲روز اضافه بمونیم گردش کنیم  حدودا ۲۰ میلیون خرج شد 🌳

پزشکی ۳میلیون فاکتور گرفتم بیمه تکمیلی ۷۰ درصدشو پرداخت میکنه🩺

هتل حدود ۴میلیون🏢

غذا و تنقلات حدود ۲میلیون هتل صبحانه میده خرج ناهار و شام شد🍲🌭

خرید لباس حدود ۱۱ میلیون 🛍

دوستان اگر میبینید من ولخرجی میکنم یا یه ذره راحت گرفتم دلیلش اینه امسال به خودمون جایزه و استراحت دادیم پاداش برای ۱۲ سال تلاش و کوشش 🎁

ی وقت فکر نکنید من همیشه ولخرج و بی برنامه هستم 😉

ما ۱۲ ساله ازدواج کردیم از صفر صفر شروع کردیم رفتیم یه شهر دور و غریب بدون هیچ حمایتی و تنهایی  دوتاییمون همدل شدیم با همدیگه قدم برداشتیم  تا الان که به نقطه امن رسیدیم 

از خیلی خواسته هامون زدیم مسافرت ، لباس و ... یه دفتر دارم تمام خرج ریز به ریز مینوشتم هنوز یادگاری نگهش داشتم 📔

ولییی هنوز برنامه ریزی برای تبدیل و قدمهای بعدی که مدنظر داریم و حساب خرج و مخارج روزمره خونه یادداشت میکنم

خانمها یادداشت و برنامه ریزی خیلی خوبه ازش غافل نشید 📖✏️

من برای کارهای شخصی پلنر دارم ماهانه یادداشت میکنم مخارج ماهیانه شخصی خودم مثل روتین،آرایشگاه،باشگاه و ... و مقدار پس اندازم مینویسم بعضی اوقات کم میارم از پس اندازم بر نمیدارم یه حرکت غافلگیری میزنم از همسرم میگیرم یا باهاش میرم خرید که حساب کنه😁

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

سلام دوباره،امیدوارم حالتون خوب باشه و زندگی بر وقف مرادتون.

من دیروز پول گوسفندم برام واریز شد 6م و حدود 600 تومن هم توی قلک داشتم و 4.91 گرم هم توی دفترچه پیش طلا فروش. 

هیچی دیگه با مامانم رفتیم و اول میخواستیم طلای نو برداریم که چشمم خورد به یه النگو خوشگل توی دست دوم ها...(البته طرحش قدیمی بود و دیگه کمتر جایی پیدا میشه این مدل) هیچی دیگه وزن کرد و گفت 7.23 گرم گفتم چند درصد اجرت داره؟ گفت 2 درصد و نیم اینو که گفت، پیش خودم گفتم این النگو رویاهای منه😂

هیچی دیگه بعد حساب کتاب گفت میشه 24 ملیون و 600 و وقتی همه پولارو به قولی تقدیم کردیم گفت حدود 1600 کم دارید که مادر متقبل شد و من یدونه شو برداشتم ولی خب به دلم بود که یکی دیگم بردارم که جفت بشه. 

از طرفی سه تا النگو اینه ای داشتم که دو تاش ضربه دیده بود و کج شده بود، امروز صبح هر دو تاشو برداشتم به نیت تعویض (النگو ها مال سال 99 بود) از طرفی هم چون کلا دو درصد اجرت داشت خیالم راحت بود که نهایت ضررم 1ملیونه...

رفتم اونجا با فکر اینکه 7 گرمه اونجا که رسیدم گفت اون کمترین وزنش بوده و الان این 8 گرمه و در میاد 27 و 600 و کاخ رویاهای منو زیر اوار برد😢

گفتم پولش جور میشه حالا بزار النگو هارو بدم بقیشم میگم نهایت تا هفته بعد، النگو ها رو که انداخت رو وزنه دیدم واویلا نیم گرم از فاکتور کمتره... اصلا هنگ بودم النگو هارو گرفتم گفتم شاید ترازو اینا اشتباه و خلاصه چند جای دیگم بردم و همینو گفتن😞💔

اخرش گفتم میرم جایی که خریدم رفتم اونجا و همون اول گفتم میخوام بفروشم از خودتونم خریدم و فاکتور رو بهشون دادم، پیش خودم گفتم اگرم وزنش کم بودم نمیتونه چیزی بگه... چیزیم نتونست بگه به همون وزن برداشت و پولشم که شده بود 22م همون لحظه واریز کرد🤌🏻

و خب باری از روی دوشم برداشته شد. 

رفتم طلا فروشی ای که النگو رو دیده بودم و 22 ملیون رو کارت کشیدم و موند 5600 که مامانم یه ملیون از یه کارت کشید و موند 4600 و دیگه نمیدونستم چیکار کنم که یه دفعه یاد یه چیزی افتادم، یادتونه چند روز پیش گفتم یه گوشواره خریدم 700 سوت؟ همون لحظه بدون تردید از گوشم در اوردم و گذاشتم رو میز و اونم شد 2.300 و بدهی من شد 2.300 که خب مامانم از یکی از اشناها قرض گرفت قرار شد یک ماه دیگه پس بده و اینگونه شد که من صاحب دو تا النگو خوشگل شدم

....💖!

من امروز بالاخره تاپیگ برگزیده مطالب را تا صفحه آخرش خوندم! خداییش خیلی تاثیر داشت. همینکه پول توی کارت آدم نباشه جلوی خیلی از خرجهای اضافی گرفته میشه! البته من در دوران مجردی خیلی بیشتر فکر پس انداز بودم چون مدام هم سر کار بودم و پول هم خیلی با ارزش تر بود. بعد از ازدواج من که از وام و قسط بیزار بودم افتادم تو وام و قسط و الان دو سه ساله صندوق های دوستانه که خداییش جلوی ولخرجی زیادم را میگیره. ولی برای پسرم و کلاسهاش خوب هزینه میکنم. هزینه کلاس زبانش مثلا ترمی 3200هستش که تقریبا 9 هفته ای تموم میشه. کلاس تنبک هم می فرستمش برای رفع استرسش. برای تابستونش هم باید یک فکر اساسی بکنم چون خودم سر کارم و دلم نمی خواهد که همش تو خونه تنها پای تبلت باشه!آخر ماه یک قرعه 44 تومنی به نامم درمیاد که قبلش چاله اش کنده شده و باید بره برای رهن صندوق بانک که افزایش قیمت داشته! حالا خداروشکر با این پول میشه پرش کرد!

2810