سلام به دوستان مجازی گلم🌸
طلاهای همگیتون مبارک 💍
گزارش ۲هفته خرداد ، ماه ته تغاری بهار🪴🌻 بهتون بگم
میخوام وام ۳۰۰ تومن مهر بگیرم از سال قبل عیدیامون و پس اندازم میزدم به اون حساب حقوق اسفند من و همسرم خرداد پرداخت کردند منم همه حقوقم ریختم برای امتیاز گیری 💲
حقوق همسرم جهت قسط، خرج خونه ،کم و کسریا و مسافرت خرج شد 😔
هفته قبل یه مسافرت ۳روزه به شیراز داشتیم جنبه درمانی بود ولی گفتیم ۲روز اضافه بمونیم گردش کنیم حدودا ۲۰ میلیون خرج شد 🌳
پزشکی ۳میلیون فاکتور گرفتم بیمه تکمیلی ۷۰ درصدشو پرداخت میکنه🩺
هتل حدود ۴میلیون🏢
غذا و تنقلات حدود ۲میلیون هتل صبحانه میده خرج ناهار و شام شد🍲🌭
خرید لباس حدود ۱۱ میلیون 🛍
دوستان اگر میبینید من ولخرجی میکنم یا یه ذره راحت گرفتم دلیلش اینه امسال به خودمون جایزه و استراحت دادیم پاداش برای ۱۲ سال تلاش و کوشش 🎁
ی وقت فکر نکنید من همیشه ولخرج و بی برنامه هستم 😉
ما ۱۲ ساله ازدواج کردیم از صفر صفر شروع کردیم رفتیم یه شهر دور و غریب بدون هیچ حمایتی و تنهایی دوتاییمون همدل شدیم با همدیگه قدم برداشتیم تا الان که به نقطه امن رسیدیم
از خیلی خواسته هامون زدیم مسافرت ، لباس و ... یه دفتر دارم تمام خرج ریز به ریز مینوشتم هنوز یادگاری نگهش داشتم 📔
ولییی هنوز برنامه ریزی برای تبدیل و قدمهای بعدی که مدنظر داریم و حساب خرج و مخارج روزمره خونه یادداشت میکنم
خانمها یادداشت و برنامه ریزی خیلی خوبه ازش غافل نشید 📖✏️
من برای کارهای شخصی پلنر دارم ماهانه یادداشت میکنم مخارج ماهیانه شخصی خودم مثل روتین،آرایشگاه،باشگاه و ... و مقدار پس اندازم مینویسم بعضی اوقات کم میارم از پس اندازم بر نمیدارم یه حرکت غافلگیری میزنم از همسرم میگیرم یا باهاش میرم خرید که حساب کنه😁