2777
2789
کسی که پارکینگ نداره بنظرم ماشین خریدن براش اشتباهه. ماهم بخاطر اینکه پارکینگ نداشتیم چن روز پیش ماش ...

سلام. پارکینگ خونه مادرم را ما به آشنا اجاره دادیم حالا تازه زیاد کرده دوساله که ماهی 300 میزنه! تازه مادرم هم بهش اشاره میکنه بهش برمی خوره. من گفتم دورادور هوای مادرم را داره ولی به قول مادرم تا حالا نشده یک دونه نون هم بخره بیاره براش!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام معصومه جون ما ۷ تومن‌حقوق داریم(بعد قسطا) ۹۰۰ یارانه ۱۲۰۰بن خرید اتکا. ۵۰۰ تقریبا اضافه کاری ...

سلام عزیز دل 

آخه اون روز مگه برای شما برنامه نریختم ؟🤔

حدود یه ماهی میشه 

قربونت برم مگه پنج تومن نذاشتیم ماهت رو علاوه بر پروتین و عمده ....خب پنج تومن میشه هفتگی 1250خوبه د ...

معصومه جان خدا قوت

من خیلی از شما اینجا یاد گرفتم و واقعا حرفاتون بهم انگیزه میده روزهایی که بی حوصله ام میرم تاپیک برگزیده ها رو میخونم و کلی دعات میکنم

یه سوالی داشتم جسارتا ازتون

شما که این همه مهمون دارین، خودتون هم همینقدر مهمون میشین؟ 

بعد آخه این همه شما زحمت می‌کشی و کار میکنی، گاهی تو دلت نمیگی این همه کار کنم و دودوتا چهارتا ولی همش مهمون بیاد...

هم بحث خستگی جسمی و هم هزینه اقتصادی

من تو شهر غریبم چند ماه یه بار در حد دو سه نفر مهمون دارم اونم یه وعده و میبینم و میدونم مهمون داری واقعا سخت

چطوری مدیریت میکنی که هم به کارات برسی و زندگیت هم این همه مهمون...

ببخشید که جسارت کردم پرسیدم ولی هر بار میگی مهمون دارم تو ذهنم سوال میشه اینا

سلام خانم

من هفته قبل ازتون مشورت گرفتم که مقداری پول نقد از پس اندازم دارم، ولی تلویزیونمون شکسته، 

خانما راهنمایی کردن که پولمو طلا بگیرم

خودم ۵ داشتم،از قلک پسرم ۲۵۰ قرص گرفتم، از مامانم هم تا یارانه ها کمی قرص گرفتم و خلاصه ۸ تومن جور شد، امروز با وجود کمر درد که دارم استراحت هم میکنم رفتم  اسنپ گرفتم و رفتم یک پلاک خریدم، به وزن ۲ گرم و ۲۶۰ سوت ،با ۶ درصد سود حساب کرد پولش شد ۷۹۰۰

الان هم خیلی خوشحالم

ان شاءالله قسمت همه بشه

ان شاءالله فروشگاه تلویزیون بیاره،تلویزیون هم میرم قسطی میخرم،مارک جی پلاس و rtc  داره ولی من میخوام ایکس ویژن بخرم

قربونت برم مگه پنج تومن نذاشتیم ماهت رو علاوه بر پروتین و عمده ....خب پنج تومن میشه هفتگی 1250خوبه د ...

مثل اینکه معصومه جون فقط،شما جواب سوال میدین 😭😭

آخه دیروز پریروز پرسیدم اینو 

سلام دوستای گلم من یه سوال راجع به ایده خودم که میخوام تو ویپاد انجام بدم هست ربطی به سوالات ویپادی نداره پس دعوام نکنید😄👌

من میخوام با ویپاد همسم که تو گوشیم نصب کردم وام های پشتوانه رو فعال کنم و هر کدوم حدود ده روز تو حساب بمونه تا سکه جمع کنم برای وام برآیند☺️

تقریبا ۳ ماه اینا طول میکشه برای ۵۰ میلیون و ۲ ماه اینا برای ۲۰ میلیونی اش 

این وسطا خودمم پولی داشتم میذارم یه وام پیش درآمد هم میگیرم میذارم🤷‍♀ 

حالا سوال من اینه این وام ها کارمزد هم داره و این که هر بار ۳۵ تومن اعتبار سنجی میخواد به نظرتون ارزش داره این حرکت و بزنم ؟؟ 

یا ضرر حساب میشه؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام. پارکینگ خونه مادرم را ما به آشنا اجاره دادیم حالا تازه زیاد کرده دوساله که ماهی 300 میزنه! تاز ...

ما پارکینگ عمومی میذاریم هر ۳ماهم افزایش میده 

اسفند ۱۲۰۰بود الان کرده ۱۵۰۰

۳۰۰که خیییلی کمه

ینی روزی ۱۰تومن؟🙄

اره عزیزم گذاشتیم گفتم بقیه هم یعنی باهمین قدر میبندن خوبه کم نمیادبراشون نمیخام کم باشه که شوهرم بعد بگه تو نتونستی مدیریت کنی 

یماه امتحان کنم ببینم چطورمیشه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
چرا میتونم تا ۱۰تومن قسط بدم ولی نمیدونم چه بانکی و چه شرایطی میشه وام گرفت و اینکه بین خرید طلا و ...

اگه ضامن داری بانک مهر یا مهربانی بانک ملی

اگه ضامن نداری ۵۰ تومن ویپاد ۱۰ تومن ب لوبانک

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
مثل اینکه معصومه جون فقط،شما جواب سوال میدین 😭😭 آخه دیروز پریروز پرسیدم اینو  سلام دو ...

بنظر من نه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ما پارکینگ عمومی میذاریم هر ۳ماهم افزایش میده  اسفند ۱۲۰۰بود الان کرده ۱۵۰۰ ۳۰۰که خیییلی کمه ...

از قدیم گفتند با آشنا معامله نکن ایشون هم اگر غریبه بود فکر کنم الان دیگه متوسط یک میلیون باشه هزینه پارکینگ. تازه کلی ادم تو ساختمون دنبالش هستند. حالا باید خودم بهش پیام بدم بگم حداقل بذاره 500!

سلام عزیزم ممنونم😍 فقط اینکه میدونیم چند ماه باید تو بانک سپرده شه تا وام بگیرم؟و اینکه ضامن ندارم ...

پست بانک  یک ضامن میخواد..

ولی دیروز یکی از خانمای اینجا گفتن بانک رفاه طرح افق ضامن نمیخواد ، مثل اینکه یک دوم سپرده رو وام میدن

بنظر من نه

پس صبر کنم هر وقت پول اضافه داشتم بذارم بهتره نه؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
2810