2777
2789
گلم اگر گذرت به پایین شهر شهرت افتاد و پول داشتی، اونجا برو طلا فروشی هاش رو ببین طلا فروشی های پای ...

من همیشه نو میخریدم پارسال چندتا مستعمل گرفتم دیدم خوبه و زود به سود رسید مستعمل تمیز بدون جرم 

طلا اعتیاد اوره ادم هرچقدر میخره باز چشمش به مدلای دیگه طلافروشی میمونه😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام عزیزان روزتون بخیر ما ماشینمونو فروختیم حدود ۴۰۰تومن شده،بنظرتون با پولش طلا بدون اجرت بگیرم ی ...

سلام

پولتو بخوابون بانک یکی دو ماه بعدش وام بگیر  معادل پولت یا ۵۰ درصد پولت بت وام میدن.. همونو بذار روی پول خودت و برداشت نکن.. از سودش قسطاشو بده.. تا سال بعد ان شاءالله پولت دوبرابر شده....مثلا ۸۰۰ یا ۶۰۰ برداشت میکنی...

الانم طلا داره میاد پایین.. میتونی نصف پولتو طلا بخری ، نصفشو بذاری بانک همون وامی که گفتم بگیری... پست بانک طرح کرامت داره با سود ۴ درصد ...

خلاصه همینا به ذهنم رسیده😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

من تهران هستم ماشین ۶ ساله که تو خیابون هست 

وقتی بهش قفل و دزد گیر درست بزنی مشکلی پیش نمیاد 

ضمن اینکه می تونید یک جوری پارک کنید که از پنجره ببینید ماشین رو 

ماشین ما پرشیا هست 

گزارش هفتگی  

ما چون خانواده ی  خوش غذایی هستیم وبچه هام تو سن رشدن ومیوه خیلی میخورن،دیدم یکم مدیریت سخته اما ناامید نشدم.

میوه اگه از محله خودمون بخریم یه کیلو گیلاس ۱۵۰ هزارتومن 

یه کیلو زردالو هم ۱۳۰هزارتومن ،یه کیلو واسه ما یه روزه😐

با شوهرم صحبت کردم وقانعش کردم بره میدون تره بار اما نگفتم بخاطر مدیریت واین حرفاس 

گفتم ما زیاد میوه میخوریم وحقوق تو کفاف نمیده ،واقعن هم همینطوره

خریدمو هفتگی انجام میدم .

دیروز شوهرم رفت میدون ،۵کیلو گیلاس ،کیلویی ۶۰هزارتومن 

که فروشنده گفته ۲۸۰ببر

سه کیلو هلو ،کیلویی ۴۰هزار تومن 

سبزی خوردن اندازه یه هفته ۸۰هزار تومن

گوجه سبدی گرفته کیلو ۷هزارتومن براش حساب کرده ،(منتظرم یکم بیکارشم ،پوره درست کنم بزارم فریزر )

یک کیلو هم بادنجون ۱۰هزارتومن.

همه ی میوه ها رو گذاشتم تو یه قابلمه درش و گذاشتم که زود خراب نشه ومنو تا یه هفته برسونه .

سبزی هارو تمیز کردم اونارو هم گذاشتم تو قابلمه .

عصرونه بچه هام کیک دوس دارن،من اگه تنبلی کنم شوهرم بچه هارو میبره مغازه وکلی خرت وپرت میخرن 

بنابراین دیروز ،از ساعت ۵دست بکار شدم ،قهوه رو اماده کردم،

چای روهم دم کردم ویک کیک خوشمزه پختم .

ونتیجه ی زحمات خودم ،رو طلاسی چند سوت طلا ثبت کردم.

بچه ها کاش بگین هرهفته تونو باچقد میبندید؟من حساب کردم از ماه بعد با هفته ای یه میلیون بنظرم کمه یعنی میشه؟این پول فقط برا سوپری(نوشابه خوراکی)و میوه و سیب زمینی پیازه نه چیز دیگه 

بنظرتون چقدر خوبه هفتگی کنار بزارم؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
توانایی قسط دادن نداری عزیزم یکی دوماه بخوابونی یه وامی روش بگیری؟ منم خودم تو همین شرایط بودم همشو ...

چرا میتونم تا ۱۰تومن قسط بدم ولی نمیدونم چه بانکی و چه شرایطی میشه وام گرفت

و اینکه بین خرید طلا و سود مرددم

عزیزم چرا الان فروختین وقتی پولش لازم نداشتین 

اخه خونمون پارکینگ نداره ماهی ۱۵۰۰هزینه پارکینگ عمومی میدیم سالی ۱۰تومن بیمه و بدنه و.. به اضافه روغن و هزینه های دیگه

اصلا هم استفاده نمیکنیم ماشین کلا خوابه ،طوری که هر دفعه لازم داریم زنگ میزنیم امداد خودرو میاد باتری به باتری میکنه تا روشن شه

نهایت سالی سه بار بریم سفر

که گفتم اگه بفروشم پولشو بذارم بانک با سودش میتونم سالی ۳بار سفر خارجی برم حتی😂

و اینکه پولشو یا طلا میخرم یا سود میگیرم که از ارزش نیفته

هر وقتم نیاز پیدا کنم به ماشین دوباره میخریم

سلام پولتو بخوابون بانک یکی دو ماه بعدش وام بگیر  معادل پولت یا ۵۰ درصد پولت بت وام میدن.. همو ...

سلام عزیزم ممنونم😍

فقط اینکه میدونیم چند ماه باید تو بانک سپرده شه تا وام بگیرم؟و اینکه ضامن ندارم. میتونم جای ضامن چک یا سند خونه بذارم؟

مبارکت باشه عزیزم  خودت شاغلی ؟

نه عزیزم 

همسرم ماهانه پول میده 

خودمم مایع زعفران میفروشم ولی فروشم کمه

با یارانه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون ا ...

کسی که پارکینگ نداره بنظرم ماشین خریدن براش اشتباهه. ماهم بخاطر اینکه پارکینگ نداشتیم چن روز پیش ماشینو فروختیم

اگه خیلی استفاده میکنین از ماشین بخر اگر نه که بنظرم پولتو جای دیگه سرمایه گذاری کن

بچه ها کاش بگین هرهفته تونو باچقد میبندید؟من حساب کردم از ماه بعد با هفته ای یه میلیون بنظرم کمه یعن ...

قربونت برم مگه پنج تومن نذاشتیم ماهت رو علاوه بر پروتین و عمده ....خب پنج تومن میشه هفتگی 1250خوبه دیگه 

من خودم گاها با یه تومن ....گاها با یک و نیم ...که به ندرت اتفاق میوفته با یک و نیم ببندم 

گاها با نهصد تومن ....این همه هم مهمون دارم 

باز برای شب مهمون دارم ...

ولی با این مبلغ سعی میکنم ببندم ...بدون خرج باشم روزایی از هفته رو 

2810