2777
2789

سلام دوستان وقت همگی بخیر.یه راهنمایی میخوام ازتون مخصوصا از معصومه جون.😊

نمیدونم منو یادتون هست یا نه.ما اواخر سال گذشته بعداز۶سال زندگی مشترک با راهنمایی های شما دوستان عزیز تونستیم خداروشکربا  طلا و فروش ماشین ومقداری قرض گرفتن و  وام،خونه بخریم.🙏🙏

خدا کمکمون کرد وبعداز مدتی تونستیم یه ماشین مدل پایین هم بخریم که پیاده نباشیم.🙏🙏🙏

که خدارو بابت همه ی الطافش از ته دلم شکر میکنم و از شما دوستان هم تشکر میکنم.

حالا بازم ازتون راهنمایی میخوام.😊❤

الان تمام حقوق همسرم(خودم خانه دارم)میره جای اقساط و مقداری هم قرض داریم حدود ۱۰۰ میلیون.

حالا قراره برای مخارج زندگی همسرم توی اسنپ هم کار کنن.که حدودا ماهی ۶تومن درآمد خواهیم داشت انشالله.

معصومه جون میخواستم اگه بشه یه برنامه برام بریزید که با این ۶تومن مخارج زندگی رو بکشم و کمی هم بتونم پس انداز داشته باشم.ما سه نفریم.یه بچه شیرخشکی و پوشکی داریم.ممنونم از همگی

🤔🤔🤔🤔🤔 کدوم کاربر همچین حرفی زده ؟چرا پاک شده ؟ واقعا میمونم چی بگم  حیف واقعا حیففففف ...

دور از جونت عزیزم 

مثلا میخواست دلسوزی کنه که‌وقت میذاری براشون و اینا ولی خب بلد نبود چجور حرف بزنه خداروشکر پستشم پاک شده پس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من یه تشکر هم از شما بکنم خیلی صبور و با حوصله و خیرخواهین اینهمه سوالات تکراری درباره وام&nb ...

خواهش میکنم سوگل جان ، شما لطف دارید به من ، به هر حال من عادت دارم سر کلاس هم بچه ها سوالات تکراری زیاد میپرسن . داخل خونه هم ۳ تا فسقلی دارم که اونها هم کارشون سوال تکراری پرسیدنه . 😍😍😍😍

ولی خارج از شوخی کلا دیگه به هر حال اینجا فضای مجازی هست و ما همه جور آدمی با شخصیت های مختلف هستیم که میام اینجا تا چیزهای زیادی از هم یاد بگیریم و اگر بخوام محیط این فضا رو هم با جوابهامون متشنج کنیم درست نیست .

پس اگر همه ما صبوری به خرج بدیم و جبهه نگیریم در مقابل هم و به آرامش همدیگه کمک کنیم ان شا الله این آرامش به زندگی های واقعی مون هم برمیگرده . 🌹🌹🌹🌹

واقعا تضمین میده بانک و جبران خسارت میکنه ؟ اگه اینجوری باشع که همین فردا میرم و وام رو میگیرم 

بی شک

سرقت از صندوق امانات بود که محتویاتش برای بانک مشخص نیست و یجور حریم شخصی بود رو بانک پس داد

بانک کارگشا که کامل مشخص چند گرم دادی

سلام خانمهای عزیزصبح زیباتون بخیر 🌺 انشاالله همیشه تندست وسالم باشید که بزرگترین ثروت سلامتیه 👌 ...

هر کدوم از دوستان عکس طلاشونو میزارن ذوق میکنم ولی نمیدونم چرا دستبند شما بیشتر بهم چسبید

مبارکت باشه عزیزم و برکت داشته باشه واست

سلام عزیزان روزتون بخیر

ما ماشینمونو فروختیم حدود ۴۰۰تومن شده،بنظرتون با پولش طلا بدون اجرت بگیرم یا بذارم حساب سود؟

بابت ۴۰۰تومن بانک ماهی ۸تومن میده

البته یکسال دیگه پولو لازم دارم برای یکسال چجوری سرمایه گذاری کنم بنظرتون؟

نظر خودم این بود که بذارم بانک سود روزشمار،هر زمان دیدم طلا داره تکون میخوره همون روز پولو بدم طلا بگیرم

خانوما لطفا هر کس هر جوری میتونه کمک کنه بگه ما چیکار کنیم.ما مستاجریم ۲۲۰ رهن خونه است و ا میلیون اجاره.امسال قرار شده رهن اضافه نشه اما اجارمون میشه ۳ میلیون.۷۰ تومن پس انداز کرده بودیم به هوای اینکه رهن اضافه میشه.اما حالا که اضافه نمیشه موندیم ماشین بگیریم یا نه البته اون ۷۰ تومن به علاوه چند تا النگو که میشه حدود ۸۰ تومن.یه ۵۰ هم آبجیم قرار بود بهمون قرض بده سرجمع حدود ۲۰۰ تومن که بشه حداقل یه پراید خرید.اما مشکل اینجاست که ما پارکینگ نداریم و من و همسرم به خاطر همین خیلی ذهنمون مشغول شده و همش ترس از دزد داریم

سلام عزیزان روزتون بخیر ما ماشینمونو فروختیم حدود ۴۰۰تومن شده،بنظرتون با پولش طلا بدون اجرت بگیرم ی ...

عزیزم چرا الان فروختین وقتی پولش لازم نداشتین 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام عزیزان روزتون بخیر ما ماشینمونو فروختیم حدود ۴۰۰تومن شده،بنظرتون با پولش طلا بدون اجرت بگیرم ی ...

توانایی قسط دادن نداری عزیزم یکی دوماه بخوابونی یه وامی روش بگیری؟

منم خودم تو همین شرایط بودم همشو طلا(همون عیار خریدم)

متاسفانه سخته آدم بخاطر سود بانکی ریسک بی ارزش شدن پولشو بکنه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810