2777
2789
وظیفه ست دوست عزیز در حال حاضر تنها راهی که به ذهن من میرسه تقسیم کل تراکنشهای ماهانه خانواده بین ا ...

سلام 

یه راه دیگه و راحت تر خرید نقدی هست...

مثلا بودجه یک هفته رو برداشت کنیم و نقدی خرید کنیم...

عزیز دلم ❤️ تا اتمام اقساط اینطور برات برنامه ریختم  ۴تومن ورودی اواسط ماه میشه پس انداز تو ...

منون عزیزم ازوقتی که گذاشتی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبین  معصومه جان پست منو هم هر وقت فرصت داشتین بخونین ص588 نوشتم  واسم یه سوال پیش ...

سلام عزیز دلم ❤️ خوبم به خوبیت خانم 

عزیز دلم منظورم پس انداز مخفی نبود که 

خب می‌دونه که دارم پس انداز میکنم ( پس انداز مشترک )

می‌دونه که هدف داریم ...و هر کاری میکنم برای اینکه یه قدم به هدفمون نزدیکتر بشیم 👌

به قولی اعتماد جلب کردم می‌دونه که هر کاری میکنم برای پیشرفت زندگی امون ❤️

تو هم فدات شم قرار نیست که ریز به ریز بیای بگی اینو خریدم اونو خریدم 

مثلا میری خرید ...وسیله هارو از عمد بذار همون گوشه کنار آشپز خونه بمونه ...بذار همسرت بیاد ببینه 

من اون روزایی که زیاد خرید میکنم ...به قولی پول زیاد خرج میکنم ...میذارم جلو چشم 

تا همسرم ببینه که پولی که میده ...خرج میشه 

همیشه هم میگم خرجمون واقعا زیاد عزیزم 

اینطوری عادت دادم همسرم 

تو هم عزیزم 

حرفش هم افتاد بگو واقعا گرونی عزیزم ❤️در حالیکه یه بوس کوچولو از صورتش بر میداری 

بگو باز خدارو شکر که عزیز دلم در صحت و سلامتی هست می‌ره و پول میاره برامون ❤️

بعد پشتبندش بگو دو سه قلم جنس شده دو تومن ...مثلا شده یک و هفتصد تو رندش کن 

و در ادامه بگو چه خوب که داریمت عزیزم ❤️ خدا کمک حال اونایی باشه که سرپرست خانواده اشون نیست یا مریض 

اینطوری عزیزم ❤️

یه چند دفعه اینطوری کن 

یه چند دفعه هم بچین جاهاشون اکه گفت کو پول 

بگو عزیزم ❤️ پس چی میخوریم ؟

این همه غذاهای خوشمزه میذارم 👌این همه یخچالمون و فریزرمون پر ...همش از دولت مردانگی تو دیگه عزیزم ❤️

پول خرج اینا شده 

سختش نگیر عزیزم ❤️ گفت هم اشکالی نداره

به مردا هم حق بدیم ...فشار روشون هست گلم ❤️

پس انداز مخفی هم اونقدری نباید باشه که طرف مقابل شک کنه 

راستی دوستان یه سوالم در راستای پول حیف نکردن داشتم گفتم از شما راهنمایی بگیرم  دخترم مدتیه به ...

به نظرم 3 تومن زیاد میگه

ببر مغازه، هرچی مغازه دار برداشت تو 200 بالاتر بهش بده

و اینکه از همونجا سوال کن هزینه تعویض ال سی دی چقدره و ارزش این کارو داره با نه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
🤔🤔🤔🤔🤔 کدوم کاربر همچین حرفی زده ؟چرا پاک شده ؟ واقعا میمونم چی بگم  حیف واقعا حیففففف ...

معصومه جون شما به دل نگیر ، اون کاربر با این ادبیات زشت داشت به حساب خودش برا شما دلسوزی می‌کرد که اینهمه وقت میزارید و بچه ها رو راهنمایی میکنید ، ولی بعضیا قدر نمیدونن

که متاسفانه طرز حرف زدشون مناسب نبود 

من به نوبه خودم خیلی خیلی ازت ممنونم ، خیلی چیزا ازت یاد گرفتم ، خدا به خودت و خانوادت سلامتی بده عزیزم

وزنشون برابر بود مستعمله هم تمیز بود جرم نداشت  تک پوشم خریدم نو با مستعمل دومیلیون فرقش بود&n ...

گلم اگر گذرت به پایین شهر شهرت افتاد و پول داشتی، اونجا برو طلا فروشی هاش رو ببین

طلا فروشی های پایین شهر به واسطه وضع مالی مردم اون منطقه طلای سبک زیاد دارن که در این بین مستعمل سبک هم زیاده

من یکبار دیدم پلاک وان یکاد نوزادی رو هم دست دوم داشتن

حالا اینکه جرم گیری شده یا نه رو نمیدونم.

اون زمانی که دیدم پول نداشتم بخرم. البته اینکه بلد نبودم که باید طلا بخرم هم بی تاثیر نبود   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
🤔🤔🤔🤔🤔 کدوم کاربر همچین حرفی زده ؟چرا پاک شده ؟ واقعا میمونم چی بگم  حیف واقعا حیففففف ...

یکی بود حالش خوش نبود عزیزم 

با خودش دعوا شد انگار ( از همون کسایی که دوست دارن تو رو از ما بگیرن بود )

تو تو فکرش نرووو ... برای خودتم اسپند دود کن 🤭😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان اطلاع دارین دی.جی پی که اومده سفته الکترونیک رو برای ضمانت برداشته و فقط با چک صیادی وام میده، ایا این طرح دیگه دائمی شده؟ یعنی دیگه سفته الکترونیک رو برنمیگردونه؟

معصومه جون شما به دل نگیر ، اون کاربر با این ادبیات زشت داشت به حساب خودش برا شما دلسوزی می‌کرد که ا ...

من نمیدونم چرا برای زندگی دیگران تعیین تکلیف میکنن

معصومه نه کار خلاف شرعی کرده نه خلاف قانون

نمیدونم این امر به معروف ها چرا میخوان همه در یک خط حرکت کنن؟

لا اله الا الله

حتی خدا هم برای ما قدرت اختیار و انتخاب قرار داده. یک عده خودشون رو از خدا بالاتر میدونن که این حقوق برو بر انسان قائل نیستن

بچه ها راااااااااستی

حقانی دوباره طلای 50 سوتی و 100 سوتیش رو برگردونده

گفتم برای اونایی که میخواستن شاید مفید باشه

سلام عزیزم دائم چک کن ممکن هست برگردونه . 

عزیزم من یه تشکر هم از شما بکنم خیلی صبور و با حوصله و خیرخواهین

اینهمه سوالات تکراری درباره وام 

واقعا منو خیلی جاها تکرار سوالات عصبی میکرذ

ولی شما با صبر و تحمل جواب همه رو میدین و این خیلی ارزشمنده برامون

مرسی که هستین ❤️🙏🏼

دوستانی که شرایط زندگیشون اجازه میده و میتونن در کنار کاهش هزینه ها سعی کنین حتما یه منبع درامد داشته باشین

من خودم ندارم ولی خب بنظرم در کنار پس انداز باید بتونیم خودمون هم ولو کم یه درامدی ایجاد کنیم. 

حالا یکی با هنرش یکی از طریق تحصیلاتش و یکی از طریق …..خلاصه از طریق توانمندی هاتون

من خیلی جدی دارم به این قضیه فکر میکنم

مثلا دوست من شاغله و مجرد حقوقش ماهی ۱۱ تومنه البته بدون کسری🥴🥴

همش بهم میگه خسته ام از اینکه در ارزوی کوچکترین خواسته هام باشم

داره ارز دیجیتال یاد میگیره از فروردین بکوب داره در موردش تحقیق میکنه فایل میبینه و … حالا صرفا منظورم این کار نیست چون من خودمم درباره اش چیزی نمیدونم

منظورم‌ اینه که دنبال راههایی برای افزایش درامد هست

یا مثلا جایی بودم خانمی تعریف میکرد که فرش میبافه البته تابلو فرش

عکساشو نشونم داد این خانم سرپرست خانواده هست و در واقع اونجایی که مهمونی دعوت شده بودم ایشون اونجا کارهای میزبان رو‌ انجام میداد  

بعد کلی از کارش تعریف کردم و واقعا هم تعریفی بود و‌کلی انگیزه گرفت

گفتم بازار کارت چجوره؟؟ گفتن از طریق اشناها فرشهامو به مسافرای عراقی و عرب میفروشم و درامدم نسبت به اینکه خودم بخوام داخل کشور بفروشم خیلی بیشتره و خب اونها خوب میخرن و مردم بدلیل وضع اقتصادی کمتر اقبال نشون میدن

بعد دیدم افرین چه فکری به ذهنشون زده که جاهایی که مسافر و توریست هست ببره اونجاها تابلو فرشهاشو بفروشه

فرضا بجای ۵ تومن بیاد ۸ تومن بفروشه

بنده خدا نان اور خونه بود با دو بچه دانشجو 

خلاصه باید یکم خلاقیت و زرنگی داشت و فکر کرد چه کارهایی میشه انجام داد که بازار کارش خوب باشه

2810