2777
2789
معصومهدجان من بلو رو‌نصب کردم باکس بندی کردم ولی موجودیم صفر خودش میگه چحور پول بره رو‌کدوم باکس؟مو ...

آره عزیزم راحت ....خانه رو بزن ...باکس رو بزن ...خودت باکس بندی کن ....اسمش رو بنویس رو باکس ها الان مال خودم رو می‌فرستم برات 

واریز و برداشت هم داره که اکه تو باکس ها باشه تا برداشت نزنی نمیتونی کارت بکشی بیرون ...اینش خوبه 

هدف هم داره که میتونی هدف گزاری اش کنی 

مثلا قرو و فر خودم ...رو دو ملیون ...هر وقت تکمیل شد میرم خرید برای خودم ...اونجا هم زیرش می‌نویسه که معصومه صد تومن موندی به هدفت 👌

عالی گلم ❤️ به کارش بگیر یاد میگیری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونمممم عزیزم که زمان گذاشتی و توضیح دادی  ولی خواهر جان من همسر ندارم بجاش درآمد دارم 🤭😂& ...

رو جفت چشمام عزیزم ❤️ بذار اول برای دوستمون که عصر قول دادیم برنامه اشو بریزم 👌 بعد مال تورو 

تا یه ساعت میذارم برات ❤️نگران باش یه برنامه ریزی کنم که به همه چی قشنگ برسی 

آره عزیزم راحت ....خانه رو بزن ...باکس رو بزن ...خودت باکس بندی کن ....اسمش رو بنویس رو باکس ها الان ...

من مشکلم اینه چون درامدم هفتگیه همون هفته صفرررر 

اصلا کنترل ندارم ... 

مثلا سه تومن طلا انلاین خریده بودم یک گرمی 

تا پول لازم شدم درجا برواشت زدم و دویست تومن ضرر کردم 

هم سایت درصد گرفت هم طلا ارزون شده بود 

سلام عزیز دلم الهام جون ❤️ حالت خوبه عزیزم ❤️  قربونت برم لطف داری فدات شم 😘 عه پس ...

معصومه جان حالا که آنلاینی به ماهم یه مشورت بده عزیزم 

من امروزم کلا تو این تاپیک گذشت 

عزیزم ما یه زمین داشتیم که صد متر از زمین و مجبوری بخاطر یسری شرایط و بیماری همسرم ۵۰۰ تومن  فروختیم 

حالا اومدیم اون پولو تقسیم بندی کردیم

یه  پراید ۹۲ داریم که می‌خواهیم عوض کنیم ۱۵۰ تومن میره همسرم میگه نهایت ۲۰۰ تومن روش میتونم بزارم بر تعویض یه تیبا بگیریم چون خیلی پرایدمون خیلی اذیت میکنه 

یه پراید وانت قسطی واسه کارش برداره چون کارش بدون وانت لنگه 

و ۱۰۰ تومن از پول هم واسه من طلا بگیره هم پول بی ارزش نشه هم طلایی نداریم 

همه رو پیارسال موقع خرید خونه فروخته  بودیم 

نظرت  درمورد این برنامه چیه

من میگم پول وانت رو بزار بانک یه وام بگیر مقدار بیشتری پول دستتو بگیره 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیز دلم الهام جون ❤️ حالت خوبه عزیزم ❤️  قربونت برم لطف داری فدات شم 😘 عه پس ...

خداحافظی کرده بودم که پست شما عزیز دل رو دیدم

قربونت برم معصوم مهربونم

اره دقیقا یه چالشی شده این وضعیت

حالا اگر کسبه هم مثل طلا فروشا اعتراض سفت و سختی بکنن نمیدونم این رقم ۳۵ میلیون رو تغییر بدن یا نه

ولی شما تشریف ببری اداره دارایی سوال کنی ملاک در حال حاضر

همین سی و پنج میلیون

و صد تا تراکنش هست

در خصوص تعداد املاک دوستان میگن اجرایی نشده

خب من چی بگم عزیزم بیام پیامک اداره دارایی رو اینجا بذارم؟

برای من پیامک اومده در اسرع وقت جهت تعیین تکلیف املاک مازاد خود اقدام کنید در غیر اینصورت حق دفاع نخواهم داشت و ه جور دارایی تصمیم بگیره

من توی سامانه باید تعیین کنم کدوم ملک رو میشینم با کدپستی و مشخصات حتی توی ادرس ثنام هم ثبت میشه

و بقیه رو اگراجاره ست باید اجاره نامه رو پیوست کنم و فرمهای مربوطه رو پر کنم

در مورد تراکنش با مبلغ بالا یا پایین

خودتون استادین اول یه قانونی میذارن بعدا می افتن دنبال برطرف کردن باگ هاش

در حال حاضر ذکر شده تراکنش

بایستی یه دوره مالیاتمون بررسی بشه ببینیم چه کاره ایم

ولی احتیاط شرط عقل هست

ما باید به همین نکات ریز حواسمون باشه

من خودم مدتیه تصمیم گرفتم هزینه های ماهانه رو با چند تا تراکنش دزشت اول تقسیم کنم توی کارتامون

مثلا

اقساط از کارت همسرم

پس انداز کارت خودم

مخارج یومیه از کارت بچه ها

و ...

توکل بخدا

فعلا اون راهکار بستن حسابای پر تراکنش قبلی رو جدی لگیر عزیز دلم

من خودم انجامش دادم غیر از حساب مهر که باهاش اعتبار جوع میکنم بقیه همه رو بستم مجدد چند تایی باز کردم

حیفه قربونت برم اینهمه زحمت میکشی با سختی پول درمیارین بریزین تو حلقوم این مفت خورا

واقعا زور داره بخدا

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
آره عزیزم راحت ....خانه رو بزن ...باکس رو بزن ...خودت باکس بندی کن ....اسمش رو بنویس رو باکس ها الان ...

سلام عزیزم

قبلا راهنماییم کردین با پولم یه سکه پارسیان یک گرمی‌بخرم

بنظرتون سکه ارزش داره؟ چون پول بسته بندی و..چیزای دیگه روش میاد که موقع فروش ازش کم میشه همونا

من احتمالا اخر سال بخاطر خونه مجبور میشم بفروشمش پس میارزه الان پارسیان بگیرم؟

و اینکه طلای دست دوم هیچ اجرت یا مالیاتی نداره؟

خداحافظی کرده بودم که پست شما عزیز دل رو دیدم قربونت برم معصوم مهربونم اره دقیقا یه چالشی شده این ...

نمیدونم عزیزم شاید گرفتن مالیات از سال بعده در مورد ملک

فعلا وضعیتها رو میخوان مشخص کنند

اخه همسر من وکیلن و میگفت این امسال اجرایی نمیشه هنوز ایین نامه اش نیومده تا ایین نامه نیاد قانون اجرایی نمیشه

من حرف همسرمو زدم گلم شما چرا ناراحت شدین نمیدونم😏

معصومه جان حالا که آنلاینی به ماهم یه مشورت بده عزیزم 

من امروزم کلا تو این تاپیک گذشت 

عزیزم ما یه زمین داشتیم که صد متر از زمین و مجبوری بخاطر یسری شرایط و بیماری همسرم ۵۰۰ تومن  فروختیم 

حالا اومدیم اون پولو تقسیم بندی کردیم

یه  پراید ۹۲ داریم که می‌خواهیم عوض کنیم ۱۵۰ تومن میره همسرم میگه نهایت ۲۰۰ تومن روش میتونم بزارم بر تعویض یه تیبا بگیریم چون خیلی پرایدمون خیلی اذیت میکنه 

یه پراید وانت قسطی واسه کارش برداره چون کارش بدون وانت لنگه 

و ۱۰۰ تومن از پول هم واسه من طلا بگیره هم پول بی ارزش نشه هم طلایی نداریم 

همه رو پیارسال موقع خرید خونه فروخته  بودیم 

نظرت  درمورد این برنامه چیه

من میگم پول وانت رو بزار بانک یه وام بگیر مقدار بیشتری پول دستتو بگیره بعد باهاش تصمیم بگیر وانت میگیری یا چیز دیگه 

چون برادر شوهرمم شریکی ولی شوهرم میگه اونم شرایطش نداره شریکی پراید وانت بخریم مجبورم خودم تکی بخرم 

@masumehjoon    

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

ولی دوستانی که  در خونه اجاره ای هستین این قانون اجاره ها. از این ببعد چک میشه و قراردادها باید در سامانه بارگزاری بشه و مشمول مالیات میشه از مالک ها و این قانونش اومده و  خیلی هم جامع بود قانونش

دوستانی که میخوان ببینن در حال حاضر چه اطلاعاتی از اونا در اداره دارایی ثبت شده به این ادرس مراجعه کنن

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
2810