2777
2789

دوستانی که ویپاد ندارند لطف میکنید با کد دعوت من وارد بشین

B8FAJ7

برنامه معتبر موجود در بازار ، مایکت و تمامی اپ استورها 

نصب کنید و با کد دعوتی که در زیر نوشته شده وارد شوید و بهره ببرید😃

با اپلیکیشن ویپاد (ترابانک پاسارگاد) و بدون مراجعه به شعبه، از خدمات زیر برخوردار شوید:

• افتتاح حساب دیجیتال بانک پاسارگاد؛ آنلاین و رایگان

• دریافت کارت بانک پاسارگاد؛ رایگان و در محل دلخواه

• تسهیلات تا 50 میلیون تومان؛ فوری و بدون ضامن و وثیقه

• و ...

❤️و اگه کد منو بزنین ممنون میشم❤️

کد دعوت: B8FAJ7

خب دوستان نکته دوم در راستای نپرداختن پول یا مفت به اسم مالیات اخه اینا از کشورای اروپایی فقط مالی ...

سلام عزیزم جریان تراکنش چیه آخه؟ 

چقد من از دنیا عقبم 

شش هفتا حساب دارم 😐

که البته خالیه و با دو سه تاش کار میکنم

ممنون میشم این داستان مالیات رو توضیح بدین 

و اینکه باید بقیه رو حذف کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکته بعدی

حواستون به دارایی هاتون باشه

کسانی که ملک های کوجیک و با تعداد بالا دارن برای  اداره دارایی تعداد املاک ملاک هست

قانونش میگه هر شخص میتونه یه خونه در شهر خودش و یه خونه در تهران داشته باشه

بیشتر از اون مشمول مالیات هست

اینم بگم با صلح کردن ملک به نام فرزند بدتر ضرر و زیان بزرگی میبینید اینکار رو نکنید چون مالیات بر هدیه یا هبه خیلی ستگینتر از مالیات ملک خرید و فروش شده ست

ترجیحا کسانی که دنبال سرمایه گذاری هستند تعداد زیاد ملک و متراژ پایین برای شما هزینه ایجاد میکنه

اولا باید در سامانه املاک و اسکان ثبت کنید اگر هم نکنید اداره ثبت خودش انجام میده

از سه تا ملک به بالا بنامتون باشه براتون پیامک میاد که جهت تعیین تکلیف به فلان سامانه رجوع کنید

فلان سامانه، سامانه املاک و اسکان هست که باید مشخص کنید اون تعداد ملک کدومش رو نشستین،کدومش اجاره ست،به چه مبلغی که فردا روز هم جریمه ملک مازاد رو از مردم بگیرن هم مالیات بر اجاره و درامد

دیگه در مورد ماشین یا سکه های بانکی و ...هم خودتون در جریانید ثبت میشه هر کسی چی بنامش هست

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

نکته اخرم بگم و برم

چند وقت قبل اومدم سینگال خرید طلا توی رقم پایین داوم خدمتتون هر کی خرید نوش جونش بعد از اون چند بار بالا رفت و کسانی که نوسان گیر بودن سود خوبی کردن 

الانم خدمتتون عرض میکنم این هفته تا پایان هفته احتمال کاهش قیمت هست

اگر قصد خرید و پس انداز دارین فرصت خوبی هست

جیب همگی پر پول و پر برکت، لبتون خندان، دلتون شاد

در پناه خدا

نکته اخرم بگم و برم چند وقت قبل اومدم سینگال خرید طلا توی رقم پایین داوم خدمتتون هر کی خرید نوش جون ...

کلمه ،سیگنال، اشتباه تایپ شده ببخشید

امکان ویرایش هم از بین رفته انگار

سلام من پنجاه پول دارم به نظرتون سکه بخرم یا طلا بدون اجرت

یه دونه سکه تمام حدود ۴۰ تومن بقیش طلای شکسته یا دست دوم

سلام عزیزم جریان تراکنش چیه آخه؟  چقد من از دنیا عقبم  شش هفتا حساب دارم 😐 که البته خا ...

تراکنش مشخصه دیگه تعداد دفعاتی که کارت میکشید توی دستگاه پوز خرید میکنید یا با کارت بانکی کارت به کارت و شبا انجام میدین یا پولهایی که در بانک جابجا میکنید

متوجه سوالتون نشدم

در مورد حساب ها توضیح دادم حسابهای پر تراکنش رو اگر ببندید دست اداره مالیات از بررسیش کوتاه میشه البته اگر تا الان نرفته باشن سر وقتشون

چون از فروردین امسال بررسی شروع شده در اسرع وقت اون حسابهایی که زیاد پول باهاش جابجا کردین در حد چندصدمیلبون تومن یا میلیارد

اونا رو ببندید

نهایتا مجدد حساب باز میکنید

اینکار اگر فایده ای هم نداشته باشه ضرری هم نداره

بالاخره در حال حاضر تنها کاریه که از دستمون برمیاد

سوگل جان شما خودتم یکی از افراد تاثیر گزار این تاپیکی،خدا به شما و معصومه خانوم وبقیه ی دوستانی که ت ...

فدای محبتتون عزیزم ❤️😘😘

امیدوارم شما و بقیه دوستان گل تاپیک همیشه موفق باشین و زندگی هاتون پر برکت و شاد باشه

———

دوستان در راستای صرفه جویی من یه حرکتی میخوام بکنم منظم و پیوسته هر هفته جمعه ها نیم ساعت یخچالو مرتب و تمییز کنم و کابینت ها رو نظم بدم که بدونم برای شنبه چه چیزهایی باید بخرم و چیزی پلاسیده و خراب نشه

حالا در راستای صحبت الهام جون و‌مالیات و تراکنش  یکم بفکر فرو رفتم 🤔🤔که خریدهامون رو دو هفته یکبار بکنیم بجای هفته ای یکبار  انجام بدیم

البته مالیات یقه همسر منو خوب میگیره و تا پرداخت نکنیم پروانه اش تمدید نمیشه

این سری هم ۱۷ تومن مالیات دادیم😏😏😏

ولی خب اگر درامد ادم خوب باشه چرا نده

منتهی تورم اینقدر زیاده و امسال پوست ادم رو میکنن

حالا احتمالا خریدهای خونه رو دو هفته ای کنم

باید ببینم شامل همه کارتهای بانکی میشه یا فقط مشاغل

گیج شدم یکم باید سرچ کنیم🥴🥴

عزیزم سامسونگ ال سی دی هاش خیلی گرونه حدود ۴-۵ میلیون میشه اگه بخوای تعویض کنی جنس اصل بندازی

چقدر زیاد عزیزم پس باهاشون صحبت کنم بگم هزینه درست کردنش انقده 

شوهرم میخواست پولو بده برداره من فعلا نزاشتم راستش گوشی یا تبلت وقتی گلس یا ال‌سی‌دیشون عوض میشه دیگه فایده نمیکنه مدام ترک برمیداره منم بچم شیطونه همش از دستش میفته رو زمین 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
چقدر زیاد عزیزم پس باهاشون صحبت کنم بگم هزینه درست کردنش انقده  شوهرم میخواست پولو بده برداره ...

اره متاسفانه قطعات سامسونگ از آیفون گرونتره من هفته پیش ال سی دی گوشیم شکست ۳۵۰۰ هزینه تعویض شد

حالا خود گوشیم ۲ میلیون هم نمی ارزه فقط چون سامسونگ بود هزینش بالا شد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
نکته بعدی حواستون به دارایی هاتون باشه کسانی که ملک های کوجیک و با تعداد بالا دارن برای  ادار ...

سلام الهام جان

ممنونم که برامون کلی وقت گذاشتی نوشتی 

اتفاقا ما دنبال ملکیم 

قراربود یه ملک جدید بخریم اما همسرم گفتن که بیا قبلی رو بفروشیم و یکی متراژ بالاتر و نوساز بخریم 

که این خودش مستلزم وقت بیشتریه چون هم باید ملک فعلی رو بفروشیم هم ملکی که مدنظرمون هست پیداکنیم؛ به همین خاطر کارمون طول کشیده

الان که گفتی مصمم تر شدم به اینکار.

فقط این که پس هر نفر ۳ ملک میتونه به اسمش داشته باشه؟

الان مثلا ملک جدیدی که ما میخوایم بخریم با وام مسکن زوجین ۳دانگ۳دانگ به اسم زوجین زده میشه. ۳ دانگ یه خونه هم ۱ ملک محسوب میشه؟

مامانِ نامی🙍‍♂️
دوست عزیز به بازنشستگان ۳۰ میلیون وام با کارمزد چهار درصد میدن که بدون دردسر و بدون ضامن هست همون فی ...

ممنون عزیزم لطف کردی راهنماییم کردی انشاالله خودم حتما از فردا میرم دنبالش پیگیر باشم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
2810