2777
2789
منم باید با سلام و دی جی کالا رو حذف کنم  همه پولای منو میخورن مخصوصا دی جی😁

دیجی هم هست۰😑ولی اونو فعلا نمیتونم حذف کنم حتی الامکان بازش نمیکنم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون عالی باشه🙂 یه نکته مهم بگم بر اساس تجربه ... که دیگه کسی تجربش ...

گلم امضاتونو خوندم اگر سیاست زنانه یادم بدین ممنون میشم

تو تاپیک دور همی تگم کنید😍🤍

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ضامن نمیخواد ، فقط باید پولتونو تو بانک ببرید و سپرده اش کنید توی طرح افق 

یعنی عزیزم ۱۰۰‌میلیون وام بگیری ضامن نمیخواد بعد اون ۱۰۰ گذاشتیم چی اون نگه نمیداره برای ضمانت؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
راستی دوستان یه سوالم در راستای پول حیف نکردن داشتم گفتم از شما راهنمایی بگیرم  دخترم مدتیه به ...

عزیزم سامسونگ ال سی دی هاش خیلی گرونه حدود ۴-۵ میلیون میشه اگه بخوای تعویض کنی جنس اصل بندازی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
گلم امضاتونو خوندم اگر سیاست زنانه یادم بدین ممنون میشم تو تاپیک دور همی تگم کنید😍🤍

سلام عزیزم 

بروی چشم🙂

من هر بار وقت میکنم اینجا یک موردی رو میگم.

الان چون شما منت گذاشتید ریپلای کردید عرض کنم

عزیزانم بحث نکنید با هیچ کس.......

اولین درس بالابردن انرژی زنانتون اینه

بحث ممنوع⛔️⛔️⛔️⛔️

وقتی بحث میکنین دارین انرژی زیادی از دست میدین

حتما متوجه شدین که بعدش سر درد.... احساس خشم... و کلی احساس منفی جذبتون میشه...

صبح ظهر شب یه نوبت یادآوری کنین که ❤️ من با کسی بحث نمیکنم❤️

دعوای زن و شوهری کم میشه

اعصابتون آرومتر میشه

زندگی شادتری تجربه میکنید

الهی شکر نعمتهات ... نعمت آرامش فکر و ذهن❤️

به مرور مواردی رو خواهم گفت که حاصل سالها دانش آموزی  هست.

اینجا رایگان نیست.... در حق هم دعا کنیم که ادای دین کرده باشیم هم به رویای عزیزم و تک تک دوستان ❤️

خوبی و مهربونی مفته... مهربون باشیم... بعضیا فکر میکنن پولیه😄
خب عزیزجان باید بگین قیمت هر گرم طلا اون موقع چند بوده با این اطلاعاتی که گفتین هر گرم براتون ۳ میل ...

سلام عزیزم اره دست دوم هست ولی خیلی قشنگه دوسش دارم یادم نیست دیروز طلا گرمی چند بود فکر کنم همون 3340 بود 

یعنی عزیزم ۱۰۰‌میلیون وام بگیری ضامن نمیخواد بعد اون ۱۰۰ گذاشتیم چی اون نگه نمیداره برای ضمانت؟

نه عزیزم بهت بر میگردون اونو ، باز برید بپرسید تو بانک تا طرحش قفل نشده پیگیری کنید 

سلام عزیزم یه سوال یعنی اگه تراکنش بالای ۱۰۰تا باشه و مبلغ ۳۵میلوین و بالاتر مشمول مالیات میشه؟این د ...

اره دقیقا

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
دوستان ارامشتون رو حفظ کنید جواب هیچ کامنت توهین امیز رو ندین به قول رویا انگار اصلا ندیدین.. همه ...

قربونت چشم عرض میکنم

شوکه شدم اخه

الهام جان  100 تراکنش در سال یا ماه؟

در ماه قربونت

همین خرید روزانه پیاز و سیب زمینی و گوجه و میوه

پرداخت قبوض و اقساط در ماه بیشتر از صدتا میشه در سال که سر به فلک میکشه

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر  خانوما پدر من بازنشسته است و حقوقش ماهی ۵ تومنه از بانک رفاه &nb ...

دوست عزیز به بازنشستگان ۳۰ میلیون وام با کارمزد چهار درصد میدن که بدون دردسر و بدون ضامن هست همون فیش حقوق خود شخص ضمانتش هست  و هر ماه از حقوق بازنشسته کم میشه میتونید توافق کنید همونو از پدرتون بگیرید بعد اقساطش رو ماهانه به پدرتون بپردازید

در مورد خرید وسایل هم بازنشسته ها با کارتشون خیلی راحت از فزوشگاههای طرف قرارداد بیمه تامین اجتماعی میتونن لوازم قسطی بردارن با قسط خیلی کم

مثل شما کمتر کسی هست وقت بگذاره بدون چشمداشت اینهمه تایپ کنه مهمتر از همه وجودت تو این تاپیک انگیزه ...

سوگل جان شما خودتم یکی از افراد تاثیر گزار این تاپیکی،خدا به شما و معصومه خانوم وبقیه ی دوستانی که تجاربشون رو در اختیار ما میزارن ،به اندازه قلب بزرگ و مهربونتون بده🙏

قاصدک،هان؛ چه خبر آوردی......

خب دوستان

نکته دوم در راستای نپرداختن پول یا مفت به اسم مالیات

اخه اینا از کشورای اروپایی فقط مالیات گرفتنشو یاد گرفتن دیگه نمیان بگن شهروندان شون چه امکانات و رفاهیاتی دارن؟

کدتم شهروند تمام عمرش در تلاش برای خرید یه سقف یا یه ماشینه؟؟

بگذریم

دوستان اداره دارایی امسال عید یه سری تجهیزات از اروپا وارد کرده با افراد متخصص که بیان و به پرسنل اموزش بدن بدجور کمربنداشون رو سفت بستن واسه نقره داغ کردن مردم

همینقدر بگم راه درو ش این هست کسانی که تراکنشهای رقم بالا تعداد بالا داشتن ،معامله ای انجام دادن،خرید و فروش ماشین ،ملک، هرچی....

به هر دلیلی این یکی دو سال اخیر پول بزرگ اومده حسابتون

در اسرع وقت برید اون حسابا رو ببنید

اگر مثلا فلان حساب در فلان بانک براتون حیاتی هست چند روز بعدش برید مجدد حساب باز کنید طوریکه اون حسابای قبلی دیگه با کد ملی تون بالا نیاد

دوستان 

من خودم اینکارو کردم

یه خونه تکونی اساسی توی کارتای بانکیم انجام دادم

سالها بود هی حساب رو حساب باز کرده بودم

مثلا سه تا حساب تجا ت داشتم دو تا ملت

دو تا ملی 

.......

اولا توی هر بانکی حسابا رو تجمیع کردم هر بانک فقط یه حساب

اونم ترجیحا حسابای کم تراکنشم رو نگه داشتم

دوما خیلی از بانکا رو حذف کردم  چه خبره اخه اونهمه حساب

ضمنا هر بانکی که قبول نمیکرد حسابمو ببنده چون معمولا مقاومت میکنن در هنگام بستن حساب بخصوص که موجودی خوبی هم داشته باشه

میگفتم حسابم هک شده خیلی سریع همین الان میخوام حسابم بسته بشه موجودیم منتقل بشه به فلان حساب

)یه حساب جدید و سفید که تازه باز کرده بودم در یه بانک جدید)

2810