2777
2789

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر 

خانوما پدر من بازنشسته است و حقوقش ماهی ۵ تومنه از بانک رفاه  فیش بازنشستگی هم داره 

شما وامی سراغ دارید بشه از این بانک بر بازنشسته ها گرفت بدون چک و ضامن و این‌چیزها 

پدرم خودش گفت بپرس اگه بود شما بردارید من نیاز ندارم 

راستی  یخچالمون از کار افتاده و تمام قطعات داخلیش شکسته من به شوهرم میگم بیا وام کالای بازنشستگی پدرم  رو برداریم یه یخچال ساید اسنوا فکر کنم میشه برداریم

میگه نه اقساطش تو ماه زیاده نمیرسونم فکر کنم یه نفر بهش گفته ماهی ۳ تومنه 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر  خانوما پدر من بازنشسته است و حقوقش ماهی ۵ تومنه از بانک رفاه &nb ...

سلام عزیزم مامان من پارسال وام بازنشستگی رو گرفت 

30 تومن بود قسطش رو از حقوقش کم میکنن

رفت کافینت درخواست داد 

حقوقشون از بانک صادراته.

برو کافینت ببین وام بازنشستگی الان میدن یا نه‌.

گوشواره هایی که از اسنپ سفارش داده بودم امروز رسید فاکتور مهر خورده هم همراهش فرستاده بودن 🛍️💎 دو ...

به به مبارکتون باشه 

گوشواره هارو از کدوم سایت خریدین؟

چون اسنپ فروشگاه طلافروشی زیاد داره

سکه پارسیان چی از کجا؟ 

سلام دوستان عزیز روزتون بخیر  خانوما پدر من بازنشسته است و حقوقش ماهی ۵ تومنه از بانک رفاه &nb ...

اسم طرحش یادم تو سایتش برو محاسبه اقساط داره ببین اصلا تعلق مبگیره بهتون 

میگن ۳۶ ماهه است که

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سلام عزیزم مامان من پارسال وام بازنشستگی رو گرفت  30 تومن بود قسطش رو از حقوقش کم میکنن رفت ک ...

ممنون گلم از راهنماییت من فکر میکردم باید برم از بانک بپرسم پس یسر هم به کافی نت میزنم

عزیزم اسید نمیدونم فقط گفت جرم داره بزار برات اب کاری کنم یا همون طلا کاری نمیدونم چی بهش میگن گفتم ...

اون اب طلا برای براق شدن و نو نواری کار هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

راستی دوستان یه سوالم در راستای پول حیف نکردن داشتم گفتم از شما راهنمایی بگیرم 

دخترم مدتیه بهونه تبلت میگیره تبلت میخواد 

حالا خواهر زادم یه تبلت سامسونگ داره چند سال پیش خریده میگه ۳ تومن میفروشم ولی صفحه ال‌سی‌دیش شکسته باید تعویض بشه بنظرتون ۳ تومن خوبه دست دوم ۴سال کارکرد

یا نو مارک لنوو بخرم تو این رنج قیمت 

چون سامسونگ رو زدم تو دی جی  کالا  خیلی بالا بودن 

اسم طرحش یادم تو سایتش برو محاسبه اقساط داره ببین اصلا تعلق مبگیره بهتون  میگن ۳۶ ماهه است که

ممنون عزیزم 

منم تو همین گوگل سرچ کردم ۱۸ ماهه است ولی بقول شما قبلا شنیده بودم ۳۶ ماهه هم هست اما نمیدونم هنوزم این طرح هست یا نه 

ممنون عزیزم  منم تو همین گوگل سرچ کردم ۱۸ ماهه است ولی بقول شما قبلا شنیده بودم ۳۶ ماهه هم هست ...

من دیروز رفتم یه فروشگاه این طرح و داشت چون کسی تامین اجتماعی نداشتم زیاد نپرسیدم 

ولی گفتن بدون کارمزد هم هست اما همسرم میگه دروغ میگن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببخشید من اینو متوجه نمیشم  طلاسی برای هر خریدی دو درصد کم میکنه درسته؟ خوب فرقی نداره چند می ...

اگر دوتا ۵۰ت باشه یعنی دوبار خرید کنید به ازای هر خرید ۲درصد  کارمزد برمیداره بانکم هزار ت بابت تراکنش. با هر بار خرید دو درصد کم میشه ولی مبالغ بالاتر که نمیدونم چه قدر هست یک ونیم درصد کم میکنه.

توی بازار اکثر کاربرایی که پایین اپ نظراتشون رو نوشته بودن ناراضی بودن.چون کارمزدش بالاست.

سلام به نظرم همه اینطوری نیستن چون فروشنده اگه با جرم به شما بفروشه یعنی از صاحب قبلی هم با جرم خر ...

عزیزم منم نگا همینو گفتم 

میگم موقعی که میخرن ازما که تا حالا ندیدم اسیدشور کنه بخره 

وزن میکنه یه درصدایی میزنه که خودشون میدونن که از قیمت تابلو خب پایینتر میفته همون جرم رو جبران میکنن 

وگفتم اگر قصد فروش مجددش رو داشته باشن که نمیسوزونن وگرنه چندبار دیدم سوزوندن و بعد وزن کردن وانداختن کنار که به درد فروش نمیخوره 

من شاید نزدیک بیست بار طلا فروختم همونحور که بردم وزن کردن گرفتن فقط یبار پلاک فانتزی قورباغه ایی بود اونو با انبردشت زد رنگش ریخت سوزوند بعد وزن کرد 

اینحا شهر کوچیکی هست و شاید پنج شش نفر مارو کامل میشناسن بخاطر شغل همسرم ،

میگم یعنی دروغ میگن که مستعمل نفروشن نو بفروشن؟نمیدونم والا 

از هیچ کس هیچ چیز بعید نیست 

ولی برام یه گوشواره نو وزن کرد که با مستعملی که حدودا چند صد سوت کم فرق داشتن یه قیمت درشد 

میگفت برا پنج درصد اجرت مثلا طمع نکنین کار کهنه و استفاده شده ببری فقط وقتی این اجرتی که گرفته نمیشه موقع خریدن مستعمل تاثیرگذار هست که طلای ما وزن بالایی داشته باشه که نوی همون کار چند میلیون تفاوت میخوره 

راستی دوستان یه سوالم در راستای پول حیف نکردن داشتم گفتم از شما راهنمایی بگیرم  دخترم مدتیه به ...

عزیز سامسونگ تاچ و ال سی ..بهم وصلن 

کلی هزینه تعمیرش میشه 

من داشتم اذیتش زیاده

من نو گوشواره قیمت کردم گفت ۹۴۰۰ مستعمل گرفتم ۸۳۰۰ فرق دارن باهم

خب دقیق هم وزن بودن ؟

نگا منظور من اینه مثلا مستعمل وزن میکنه یک گرم و ششصد سوت که پولش رو حساب کنیم با طلای نو گرونتر میشه 

ولی وزن اصلیش این نیس دویست سوت جرم داخلشه مخصوصا انگشتر 

فقط مگر جلوی. چشمتون تمیز کنن بعد وزن کنن 

خب دقیق هم وزن بودن ؟ نگا منظور من اینه مثلا مستعمل وزن میکنه یک گرم و ششصد سوت که پولش رو حساب کنی ...

وزنشون برابر بود مستعمله هم تمیز بود جرم نداشت 

تک پوشم خریدم نو با مستعمل دومیلیون فرقش بود 

مستعمل تمیز بخر میتونی استفاده هم کنی من تمیز زیاد دیدم خوشگلم بودن فقط پولم اونقدر نبوده همشو بتونم بخرم وگرنه میخریدم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810