2777
2789
سلام عزیزان من امروز یه انگشتر خریدم یک گرم و 440 سوت هست پنج تومن شد میشه حساب کنید که خوب حساب کرد ...

خب عزیزجان باید بگین قیمت هر گرم طلا اون موقع چند بوده

با این اطلاعاتی که گفتین هر گرم براتون ۳ میلیون و ۴۷۲ هزار تومن حساب کرده

اگه فرض کنیم هر گرم طلا ۳ میلیون و ۳۳۰ هزار تومن بوده حدود ۴ درصد سود و اجرت که گرفته که خیلی خوبه. (دست دوم بوده؟)

مبارکتون باشه و انشالله به خوشی استفاده کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه گزارش بدم 

بیرون بودیم از صبح تا ساعت ۲ چندتا اداره و بانک سر زدیم 

دوتا لقمه یکم آجیل و آب برداشته بودم  که هوس چیزی نکنیم

خیلی گرم بود هوا دلمون یک نوشیدنی مبخاست که دوتا لیوان آب هویج گرفتیم شد۳۰ تومن

عوض خرجی که نکردیم دوتا انبه گرفتیم شد ۱۲۵ تومن که آوردیم خونه کیلویی ۱۰۰ میداد به شوهر گفتم به ترازو دقت کن چون از این سرراهی ها بود خودم هم وزن کردم خونه که تصمیم بگیرم ببینم خرید کنم از وانت های سر راهی یا نه چون بعضی ها میگن کم زیاد میدن

هویج آبگیری که فقط کج کوله بودن و سالم رو گرفتم ۱۰ تومن در حالی که هویج صاف و صوف کیلویی ۱۶ بود یکم بستنی هم داشتیم خونه که روز بعد تبدیل به اب هویج بستنی شد

تو دلم گفتم اگر اون ۳۰ تومن میدادم ۳ کیلو هویج کلی آب هویج درمیومد نه دوتا لیوان کوچک 

ولی خب تو مواردی باید خرج کرد و لازم بود 

ولی خب همون میشد شیرموز و.. خورد که گرونتر بود ترجیح دادم همون اب هویج انتخاب کنم 

شیر موز هروقت هوس کنم خونه میتونم با یک چهارم هزینه درست کنم 

برگشتنی رفتیم خونه مادرم ناهار و قبلش هم میوه آورد . دوتا هم کلوچه سنتی داد که اونم شد صبحانه فردا 

دیگه من عصر که برگشتیم خونه میوه نیاوردم تو دلم گفتم خونه مادر خوردیم دیگه چرا بیارم 

شربت آبلیمو درست کردم فوری آوردم تا رسیدیم 

برای شام سیب زمینی سرخ کردم تو فر روش هم پنیر پیتزا یکم ریختم 

ناهار فردامون هم از شب قبلتر غذا داشتیم همون رو برد سرکار 

صفحه ی 612رو بخون ملاحظه بفرما

ببخشید ولی چیز خاصی نبود شما خیلی توهین بدی کردین کاشکی قبل اینکه ببینن بگی پاکش کنه نی نی یار یا معذرتخواهی بکنی ایشون نه اسم کسی اورد نه حرف زشتی‌زد کاری که شما کردین هم اسم اوردین هم‌زشت‌بود حرفتون

سلام عزیز دلم ❤️ چرا که نمیشه گلم ❤️ من در خدمتتون هستم  فقط سوال ؟حقوق ۲۶تومن خورد خورد میاد ...

سلام به همه دوستان گل و معصومه عزیزم

شاید به خاطر مشغله زیاد فعال نباشم ولی هر وقت بخوام فضای مجازی بیام اینجا هم خدمت میرسم و از پستای گرانقدر دوستان بهره میبرم

فقط از اونجایی که خودم رو مدیون میدونم در مقابل خوبی های دیگران بی تفاوت نباشم بخصوص معصومه عزیز که حق زیادی به گردن هممون داره

لازم دونستم این نکته رو عرض کنم

بخصوص معصومه عزیزم که میبینم بارها تاکید کردن هر مبلغی دستشون درصد بندی میکنن و انتقال میدن خب این موضوع به خودی خود کار مفید و برنامه ریزی شده هست ولی دوستان

و معصومه عزیزم این نکته رو امسال در نظر داشته باشین

امسال سال مالیاته عزیران من به واسطه شغل و درامدم مدام باید اظهارنامه تحویل دارایی بدم برا همین در جریانم

امسال تعداد تراکنش بالای ۱۰۰ عدد و مبلغ بالای ۳۵ میلیون مشمول مالیاته

عزیزان سی و پنج تومن که شوخیه و اکثر مردم به واسطه قسط و قرعه و مخارج منزل خیلی بیشتر از این در ماه هزینه دارن پس بیایم اون صدتا تراکنش رو مدیریت کنیم

اینجاست که اون خریدای روزانه یا درصد بندی میتونه تعداد تراکنش ما رو بالا ببره

این وظیفه من بود که بگم بشدت امسال موضوع مالیات در دستور کار هست

این از بحث مالیات تراکنش

موضوع بعدی که شاید به درد دوستان بخوره رو در پست بعدی عرض میکنم خدمتتون

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
سلام به همه دوستان گل و معصومه عزیزم شاید به خاطر مشغله زیاد فعال نباشم ولی هر وقت بخوام فضای مجازی ...

عه؟؟؟؟

چی شد؟؟؟

اومدم چندتا نکته و فرار مالیاتی قانونی براتون بگم

چرا اینجور شد؟

یا من بدموقع اومدم؟

دوست عزیز اگرچه منظورتون دلسوزی هست ولی کاش اون پست رو پاک کنید بیشتر از دلسوزی ،جنبه توهین امیز و ایجاد تشنج در تاپیک رو داره با عرض معذرت

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.
یه سوالی دارم من پول وام ویپادم رو انتقال دادم به کیف پول آپ الان همون پول رو دوباره برداشت زدم و ان ...

درخاستمو قبول کن

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰

گوشواره هایی که از اسنپ سفارش داده بودم امروز رسید فاکتور مهر خورده هم همراهش فرستاده بودن 🛍️💎

دو تا هم سکه پارسیان سفارش دادم تا پس فردا فکر کنم برسن اولین بارمه پارسیان می‌خرم ان‌شالله که مشکلی پیش نیاد موقع فروش. 

و اینکه من دو سه هفته پیش طلاسی نصب کردم ۳ گرم طلا هم خریدم ولی جدیداً با میلی آشنا شدم به نظرم کارمزدش خیلی مناسب تره چون فقط نیم درصده اگه شما هم دوست داشتین نصب کنید کد دعوت منو وارد کنید 

milli-257xk

سلام به همه دوستان گل و معصومه عزیزم شاید به خاطر مشغله زیاد فعال نباشم ولی هر وقت بخوام فضای مجازی ...

سلام عزیزم یه سوال یعنی اگه تراکنش بالای ۱۰۰تا باشه و مبلغ ۳۵میلوین و بالاتر مشمول مالیات میشه؟این دوتا شرط رو با هم میخواد؟

عه؟؟؟؟ چی شد؟؟؟ اومدم چندتا نکته و فرار مالیاتی قانونی براتون بگم چرا اینجور شد؟ یا من بدموقع او ...

فکر نکنم بحث دلسوزی باشه دیگه هر کسی میدونه چجور باید حرف بزنه

متاسفم برای ایشون هیچوقتم تو تاپیک نظر نمیدن فقط ا‌مدن اینو نوشتند که جو‌ بهم بخوره

2810