2777
2789
راستی کم سنیم ندارم 😁😁😁😁متولد ۷۰ هستم من قبل که با شما آشنا بشم هدف انگیزه نداشتم ولی الان پراز ...

مطمینم که میتونی عزیزم ❤️

خواستن توانستن هست 👌🥰

همون یه تیکه طلا برای چالش 😍

منم دارم تلاش میکنم تا طلااااش کنم 

انشالله تا آخر خرداد ماه ...خدا اجازه بده عمری باقی باشه میام با یه تیکه طلا میام 🥰😍دیگه نمیگم ها من یه هفته پیش طلا گرفتم .....دیگه نمیگم که قرض دارم ....دیگه نمیگم که کم میارم فعلا صبر کنم 

فقط می‌خوام و حرکت میکنم 👌علاوه بر اجاره خونه ها که حتما تبدیل خواهم کرد 

یه تیکه طلا هم خواهم گرفت با اتمام کار و مدیریت و ....

ببینم شما ها هم چیکار میکنین دیگه 😉😃

سلام عزیز دلم ❤️ چرا که نمیشه گلم ❤️ من در خدمتتون هستم  فقط سوال ؟حقوق ۲۶تومن خورد خورد میاد ...

فقط بچه پوشکی هم دارم درصد اونو باید تو یه باکس حساب کنم حالا یاخرج خونه یا پیش بینی نشده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمینم که میتونی عزیزم ❤️ خواستن توانستن هست 👌🥰 همون یه تیکه طلا برای چالش 😍 منم دارم ...

ممنون عزیزم پس منم برای اخر خرداد میخرم یکم دیگه بزارم روش یه گرم بگیرم عکس میزارم حتما😍😍😘😘😘😘

سلام عزیز دل خواهر ♥️  خب عزیزم منم که از شکم مادر نیاوردم 😊 منم بلد نبودم ...منم دیدم ...،ب ...

مثل شما کمتر کسی هست وقت بگذاره بدون چشمداشت اینهمه تایپ کنه

مهمتر از همه وجودت تو این تاپیک انگیزه هست برا اونی که خسته است، که نمیرسونه، که ناامیده

من از پستهای شما امید و انگیزه میگیرم 

که میفهمم زندگی رو به جلو هست و نباید گنداب بشم و مرداب بشم

که باید حرکت کنم حتی شده کم حتی به سختی باید بهتر از دیروزم باشم و همین کافیه

من از پستهای شما یاد میگیرم که زندگی بر خلاف اون چیزی که ماها انتظار داریم ازش، بیشتر رنج و سختی هست تا لحظات  شادی  و هنر اینه که رنجهاتو تبدیل به شادی و خوشحالی کنی و بتونی از دل این‌رنج ها بلند بشی و خودتو جمع و جور کنی و دوباره حرکت کنی

شما و حضورت در اینجا به من اینو نشون داد که با وجود سختی ها میشه تسلیم نشد و پارو زد 😔

شاید خیلی از پستهاتون به روش زندگی من نخوره

ولی بدون نور امیدی برای خیلی ها 

حضورت تو این تاپیک اتفاقی نیست و امیدوارم انرژی خوبش به خودتون برگرده

خیلیا رو من دور و برم دیدم بلدن چیکار کنن ولی نم پس نمیدن به قول معروف!!!

نمونه اش دوست صمیمی خودم هیچوقت به کسی نمیگفت کی سکه بخرن کی طلا بخرن در حالیکه مشاور اقتصادی داشت و تمام زندگیش رو برنامه پیش میزفت و برای هر پولش پلن داشت

شما از اونایی که دلت میخواد بقیه هم موفق بشن و خیری به کسی برسونی

خدا پدر و مادرتون رو بیامرزه و بچه هاتون و خودتون در پناه خدا باشین.

ممنون گلم  ما ۲۶ تومن حقوقمونه بعد ۴ تومن جدا وسط ماه میاد ۲۵۰۰بن کارتمونه که کارت خریده ولی م ...

چشم عزیزم ..فهمیدم پس بعد ۲۶تومن حقوق ...اونا هم تو طول  ماه جدا میاد دستتون ✅

حیف واقعا  👌 حتما یه طور تقسیم بندی میکنم که به همه چی برسی 

من الان دارم آماده میشم برم باشگاه دخترا ....انشالله وقت کنم تا آخر شب حتما میذارم عزیزم برات♥️

آهان راستی بچه ها من اعلاناتم پر ...پیام هر کی رو نخوندم حتما دوباره یادآوری کنه ...برای من همه در یک چشم هستین ❤️

اکه یه وقتی جواب ندادم بهتون ...فک نکنین که بی‌توجه هستم بهتون ♥️

فقط اینکه من ریپلای بشم میخونم ...چون فعلا وقت ندارم به اون صورت که کامل بخونم تاپیک رو 👌

و گاها شده که پستتون رو خوندم خواستم جواب بدم 

چون تاپیک قفل بوده نشده و خورده به تعطیلی پنج شنبه جمعه

پس اکه دیدین جواب ندادم ...نخوندم ...دوباره یاد آوری کنین

من دیگه برم انشالله خیلی زود باعشق میام کنارتون ♥️

و مهمون خونه های گرمتوون میشم 😍🥰

چشم عزیزم ..فهمیدم پس بعد ۲۶تومن حقوق ...اونا هم تو طول  ماه جدا میاد دستتون ✅ حیف واقعا&nb ...

عزیزم اگه تونستی باکس خرید عمده هم بزار برام دستت دردنکنه منتظرتم❤

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مثل شما کمتر کسی هست وقت بگذاره بدون چشمداشت اینهمه تایپ کنه مهمتر از همه وجودت تو این تاپیک انگیزه ...

قربونت برم من سوگل عزیز ❤️

شما به من لطف داری خواهر ❤️

خوشحالم که خیر و بحرم به کسی میرسه و از همه مهمتر جزو اولاد صالح هستم برای پدر مادرم ❤️

من سالهاست رسالت خود رو در زندگی پیدا کردم 🥰❤️

رسالتم کمک و راهنمایی برای هم نوعانم هست

یعنی ببینم کسی پیشرفت کرده ...کسی راه درست رو انتخاب کرده ...کسی به اوج رسیده 

اونقدر خوشحال میشم که حد نداره 👌یعنی واقعا کیف میکنم 👌خدا با خبر از دلها 👌

انگار خودم به اون مرحله از زندگی رسیدم 

پیشرفت تک به تک شما آرزوی قلبی من هست عزیزم ❤️

بابت دعای قشنگت هم ممنون سوگول عزیزم ❤️😘

قربونت برم من سوگل عزیز ❤️ شما به من لطف داری خواهر ❤️ خوشحالم که خیر و بحرم به کسی میرسه و از همه ...

معصومه خانم سلام همه از شما تعریف میکنن 

مگر ابنکه شما تازه واردها دو دریابی ... 

صفحه ۶۰۸ سوال پرسیدم کسی جواب نداد ... 

خانما یسوال دیگه ... ❤  من الان داخل بلو با نک باکس بندی کردم  ولی اولویت بندی سخته  ...

مدلی که معصومه خانم میگن اینطوریه که تا پول به دستتون رسید بین باکس‌ها پخش میکنین براساس درصدی که براش تعیین کردین

مثلا اگر ۱۰ تومن رسید به دستتون و بالفرض باکس پروتئین ۲۰ درصد بود همون موقع ۲ تومن رو بریزین به پروتئین و الی آخر

ولی خب بستگی به سبک زندگی خودتون هم داره و اینکه درامدتون یکجا و ثابت میاد به حساب یا نه و ...

قربونت برم من سوگل عزیز ❤️ شما به من لطف داری خواهر ❤️ خوشحالم که خیر و بحرم به کسی میرسه و از همه ...

معصومه جان میشه درمورد طلاسی بیشتر بگی

اولین باره میشنوم

گفتی برنامست درستع؟میشه لطف کنی عکسشو بدی که درست نصب کنم

کاربری دوممه😊
2810