2777
2789
ممنون عزیزم  بازپرداختش چند ماهست؟

باورت میشه اونم خودت تایین میکنی 😅😅مثلا دوست داری اون ۵۰ میلیون وامتو ۶ ماهه بدی ،۶ ماه برات میبندن دویت داری یه ساله بدی یه سال میبیندن دوست داری ۳۶ ماه بدی بازم همینطور 

همه چی دست خودته 

معصومه جون سلام عزیزم  من ۵.۶ماهی بود هیچ پس اندتزی نداشتم بجز ماهی ۵تومن که برا خربد ماشینم م ...

سلام عزیز دلم ❤️

ماشینت مبارک باشه عزیزم ❤️ چرخش برات بچرخه 

خودت میدونی دیگه خواستن توانستن 👌

بخواه بشووو 

اون دوستاتون هم که میگین با چند سال سابقه ی کاری ماشین خودشون رو ندارن ...حتما که نخواستن عزیزم 

مطمین باش کسی بخواد ...حتما می‌تونه 

کار نشد و نداریم و نمیشه و سخت و گرونی و نداریم 👌

کافی بخوای و در مسیرش قرار بگیری 👌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورت میشه اونم خودت تایین میکنی 😅😅مثلا دوست داری اون ۵۰ میلیون وامتو ۶ ماهه بدی ،۶ ماه برات میبند ...

چقدر عجیب غریب خوبه

با اینکه کل حقوقمون وامه تاحالا بااین نوع وام روبرو نشده بودم

ممنونم باز، پیگیری میکنم   

مامانِ نامی🙍‍♂️
قربونت برم من عزیزم ❤️ من کوچیک شما هستم بانووو ❤️ خب حالا که انگیزه میگیری از صرفه جویی ها بذار ...

🌹سلام عزیزم من شوهرم کارت حقوق کارت حقوق و داده بهم که ازتیر ماه باکس بندی کنم میشه شما کمکم کنید درصد بندی کنید برام ببینم چجور تقسیم کنم 

🌹ورودی ما ۲۶ تومنه (من کمترین مقدار و گفتم چون بعصی ماها یکی دوتومن بیشتر میشه)

🌹۴تومن وسط ماه میاد برامون (اضافه حقوقه) اینو قصد دارم بدم ماهیانه شوهرم باشه و دیگه جزو خرج خونه حساب نکنم

🌹۲۵۰۰ تقریبا اخر ماه میاد برامون +۱۲۰۰یارانه (که براخودمه پول یارانه)

🌹خریدامونو عمده میکنم و ازسرکار شوهرمم بهمون میدن شوینده و اینا تا آخرسال دارم 

🌹گوشت هردوماه میخرم و ازشرکتم بهمون هر سه چهارماه یبارمیدن(ولی محض احتیاط میخام برا اینم باکس بزارم)  

برنج هم تادوماه دیگه دارم (بنظرم باکس گوشت و اگه استفاده نشد بدم برنج)بازشما بهتر راهنمایی میکنید 

🌹حبوبات هم تااخرسال دارم  روغن هم فعلا دارم 

🌹قسطامون ۱۳۵۰۰هست که تا آبان کلا تموم میشه

🌹لطفا بگو چه باکس هایی بزارم این چندتا به ذهن خودم رسید اگه میشه از باکس های خودتون هم بگید که چه مواردی هست 

🌹باکس هدیه_ باکس ماشین_ باکس پروتئین_ باکس پس انداز_ باکس لباس_ باکس درمانی_ باکس رستوران_ باکس خرج های پیش بینی نشده_ باکس پول براخودم_ باکس پول برا بچه ها اگه باکسی هست که مهمه و براخودتونم هست بهم بگید

🌹ببخشید اگه زیادحرف زدم ممنون اگه راهنمایی کنید

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سلام دختر این همه کدبانو گری ازکجا یاد گرفتی کاش منم بتونم مثل شما بشم خیلی سعی میکنم ولی گاهی نمیشه ...

سلام عزیز دل خواهر ♥️ 

خب عزیزم منم که از شکم مادر نیاوردم 😊 منم بلد نبودم ...منم دیدم ...،برداشتم 👌به کارش گرفتم 

هر کسی میخواد صحبت کنه...حرفی چیزی یادم بده 

البته داخل پرانتز بگم خیلی خیلی سخت کسی راه و چاه نشون آدم بده 👌

ولی خب چرا تک و توک هستن کسایی مثل همسایه ام یا نامادری عزیزم ❤️ که انشالله همیشه در صحت و سلامتی باشند 

بخوان حرفی بزنن ..حتی بخوان  نصیحتم کنن...بجای اینکه بدم بیاد و ناراحت بشم 👌چند تا گوش هم قرض میگیرم 👌

تا یاد بگیرم 😉 تا تو زندگی شده چند قدم جلوتر بیوفتم 

همیشه هم معتقدم اونا با آزمون و خطا رسیدن به این نتیجه 

چه خوب که رایگان میذارن در اختیارمون ♥️و همیشه مدیونشون هستم 

شما ها هم به سن من برسین حتما یاد خواهیم گرفت 👌

مهم اینکه یاد گرفتی اجراش کنی 😉😊نه اینکه فقط شات بگیری 😁😉😊

سلام عزیز دل خواهر ♥️  خب عزیزم منم که از شکم مادر نیاوردم 😊 منم بلد نبودم ...منم دیدم ...،ب ...

شما عزیر دلی تمام شات روم تاثیر داشته با تمام وجود اجرا کردم ازوقتی با شما آشنا شدم هیچ قرضی ندارم هیچ بهشون قرضم دادم😍😍 یه سکه ۳۰۰ سوتی خریدم . یه گوشواره یک گرمی و۸۰۰ سوتی گرفتم .الانم ۳ملیون پول پس انداز دارم  دندونام درست کردم 

.لباس خریدم ولوازم ارایش من قبل هیچ برنامه نداشتم ولی الان کم وپیش به همه جیز رسیدم   با لطف شما😍😘😘 ولی گاهی واقعا آدم کم میاره در برابر خرج اضافه وگوش نمیدن وهمیشه دل سوزی نابجا .

وای الانم تمام پیام های خانه داریتون میخونم قشنگ یاد بگیرم

تو روخدا از همسر داری تو تاپیکیش بزارین بخدا خیر دنیا وآخرت می‌بیند واقعا نیاز داریم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘

سلام عزیز دلم ❤️ ماشینت مبارک باشه عزیزم ❤️ چرخش برات بچرخه  خودت میدونی دیگه خواستن توانستن ...

ممنون عزیزدلم زنده باشی

دقیقا همینجوره که میفرمایید

دست گل شمام درد نکنه که کنارمونید بدون هیچ چشم داشتی دل میسوزونید برامون

🌹سلام عزیزم من شوهرم کارت حقوق کارت حقوق و داده بهم که ازتیر ماه باکس بندی کنم میشه شما کمکم کنید د ...

سلام عزیز دلم ❤️ چرا که نمیشه گلم ❤️ من در خدمتتون هستم 

فقط سوال ؟حقوق ۲۶تومن خورد خورد میاد یا یه حا ؟

و باکس های بنده 

قرو فر خودم 😍الویت اول مودم هستم 🥰😍👌

قرو فر بچه هام 😍

حساب شخصی خودم 🥰

تفریح ✅

خرید عمده ✅

پیش آمده ها ( بنزین ...خرابی وسیله های خونه ...خرازی ..بیمه هامون ..کادو ها .سلامتی .باشگاه و تحصیل بچه ها 

.)✅چون تو ب لو بیشتر از ده تا باکس نمیشه به خاطر همین من اینارو یه جا گذاشتم 

قسط مسکن ✅

قرعه ها ✅

خرجی خونه ✅ 

از همون خرجی خونه باز این چهار تا باکس باز کردم 

پروتین ✅ حبوبات ✅ فریزر ✅ و خرج هفتگی ✅

هر کدوم به بودجه ی مورد نظر رسید ...میرم اون قسمت رو شارژ میکنم ...چون همسرم پول خورد خورد میاره ...همین روش رو پیش رو گرفتم 

مثلا امروز دو نیم داد ....زود باکس بندی کردم ...۳۰درصدش رفت برای قرعه ها 

۲۲درصد برای قرعه ها ...مابقی هم .به این صورت .....

مثلا واسه تفریح ۲۶تومن ریخته شد 👌دیگه نمیگم ۲۶تومن چیه 

کم کم پر خواهد شد ....فقط اینکه باید سعی کنی جلو باشی اونوقت کارت راحت عزیزم 

قسط مسکن رو به ویپاد گذاشتم 

و قرعه هارو تو سپه که ...دسته چک دارم ...حسابم کار کنه 

من بودم🥰🥰🥰 خوشحال شدم که به کارتون اومده و راضی بودید🤩🤩

خدا خیر به مال و جان و روحتون بود و مسیرتون پر نور

عالی بود ، بعضی از گوشزد ها عالیه .

مثل اون کاربر که گفتند حواستون به حبوبات تو گرما باشه .

رفتم سراغ ماش ها دیدم حشره زده ، سریع به دادش رسیدم 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
سلام عزیز دل خواهر ♥️  خب عزیزم منم که از شکم مادر نیاوردم 😊 منم بلد نبودم ...منم دیدم ...،ب ...

راستی کم سنیم ندارم 😁😁😁😁متولد ۷۰ هستم من قبل که با شما آشنا بشم هدف انگیزه نداشتم ولی الان پراز هدف وانگیزه شدم 😍😍😘😘😘 برای تابستان هدف گزاشتم اولین کار گرفتن گواهی نامه 

برای سه تومن سر دوراهی  که بزارم تو حساب باشه یا برای چالش تیر طلا بخرم😅😅

شما عزیر دلی تمام شات روم تاثیر داشته با تمام وجود اجرا کردم ازوقتی با شما آشنا شدم هیچ قرضی ندارم ه ...

خوشحالم برات عزیزم ❤️

باریکلا 👏که نظم ایجاد کردی به زندگیت 👌اینههههه 👌

چشم حتما ❤️ عزیزم انشالله از سر ماه ...یکم خلوتر میشه سرم ...بیشتر سعی میکنم بنویسم براتون 😘❤️

سلام عزیز دلم ❤️ چرا که نمیشه گلم ❤️ من در خدمتتون هستم  فقط سوال ؟حقوق ۲۶تومن خورد خورد میاد ...

ممنون گلم 

ما ۲۶ تومن حقوقمونه بعد ۴ تومن جدا وسط ماه میاد ۲۵۰۰بن کارتمونه که کارت خریده ولی میشه انتقال داد به کارت خودمون ۱۲۰۰ هم یارانه که دست خودمه 

۴ تومن وسط ماه و میخام بدم همسرم براخودش و قر و فرش برداره😃

۱۲۰۰یارانه برامنه و اینکه منم به اندازه شوهرم  میخام پول بردارم برا خودم ازحقوق یعنی تقریبا سه تومن دیگه 

من باکس تفریح یادم رفت بزارم همسرم نظرش اینه که به بن کارت ۲۵۰۰تومنی دست نزنیم و جمع بشه بمونه برا سفر

باز حالا شما ببین چجور بهتره تقسیم بندی کنم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
2810